+1 oy
767 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından

Kızlar biz icralık olduk bu yüzden ben bırakır diye çok çabaladım ama adam daha da çok oynamaya başladı kaybettikçe oynadı ben yapma dedikçe o yaptı yeri geldi bebeğime mamayı bile ordan burdan istediğim paralarla aldım ve kendisi herkese borçlu şu an ama ben ona yapma etme diyince sanane sen karışma karnın aç mı kalıyor diyor benim param diyor ve inanılmaz ilgisiz benim ikinci çocuğum doğdu ondan sonra çok fazla oynamaya başladı ondan önce bir süre oynadı ama yaklaşık bir senedir oynamıyordu yeminler etmişti terapiye bile gittik ama bu sefer çok kötü durumdayız ve çocuklarımı bile hiç kucaklamıyor oyun oynamıyor bana günün nasıl geçti demiyor elinde hep telefon var ve nasılsın sorusunu duymaya hasret kaldım o kadar ilgisiz ki hastaneye gideriz noldu demez benim anlatmamı bekler ve size az önceki konuşmamızı atıcam bana mantıklı bir yol gösterin, kurban olayım maaşı çok şükür iyi ama bize varlık içinde yokluk yaşatıyor

image

image

image

image

image

image

image

30 Cevaplar

+5 oy
(101 puan) tarafından

Haddime değil ama fikir sunmak isterim ayrılmak istemiyorsun düzelsin istiyorsun,sensizligi de tatsin istiyorsun anladgm kadarıyla,bence en iyisi kadın sığınma evine gitmen,ortalıktan kaybolursaniz sen ve bebeklerin dünyası başına yikilir çünkü erkekler çocuklu kadınla eşini ailesi bile ayıramaz geri bana yollarlar düşüncesiyle,rahat davranıyorlar boşamak bir yana bensiz nefes alamaz kafasında,bence yarın sabah al cocuklarini karakoldan kadın sığınmaya gitmeyi talep et,yerini söyleme,herşeyin netlesince biz artık yokuz sana kumar hayatında,belki olursa ilerdeki eşin ve çocuklarınla mutluluklar de kaybol,bırak köpek gibi arasın seni sokak sokak,hickimseye nerede olduğunu söyleme,en fazla üç gün içinde anlar hatasını,yada sen onsuz neler yapabilirm diye dusunursun,Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın ama sen ve çocuklar olmadan yapayalnız bir adam olduğunu görsün.en güvenli yer de devlettir,kadın sığınmada hiçbir ücret odemiyorsun,kumar borcu var alacaklılar kapıya dayanıyor kocam ortada yok,can guvenligimiz yok diye söylesen olur heralde 

(3,451 puan) tarafından

Ben sana üzüldüğümden bu yorumu yapıyorum ozaman ne diyee 2. Çocuğu yaptın ki??

(3,451 puan) tarafından
+1

Daaha önce bu kadar değildi dersin şimdi okey ama sonuçta adamın kumar oynaması varmış bunun fazlası azı fark etmez

(5,432 puan) tarafından

Küfürlü yere kadar okudum, küfür görünce sinirlenmemek için orada bıraktım.  Adamın gözüne perde değil 7 kat beton duvar inmiş. Gitmeyeceğinden de oldukça emin. İflah olmaz. Bas git imkanın varsa. İmkan yoksa da böyle dert anlatacağım diye dolanma adamın arkasında. Sen de onu yok say. 

Eşin bağımlı bir hasta. Felçli birinden roman havası oynamasını beklemek gibi bir beklenti sendeki. Yok say ve akışına bırak.  Çocukların için üzüleceksin, orada haklısın, ama bu adamı bir kez baba yapmak, huyunu pisliğini gördüğün halde ikinci kez baba yapmak da senin iradendeydi. Maalesef bu kısımdan sen de sorumlusun.

(8,646 puan) tarafından

Seherkzll, ben seni hatırladım sanki şiddetten gitmiştin? Ve zaten eşin düzelmez senin ozamanda belliydi durum. 

(101 puan) tarafından

Kendi kul hakkiniza girmeyin derim.uzaktan konuşmak kolay gibi gözüküyor ne yaşadığınızı da siz en iyi bilirsiniz ama yol yakinken dönmek daha iyi çalışır kendi hayatınızı kurarsnz.

-Reklam-
+2 oy
(364 puan) tarafından

Boşa gitsin, adam her söylediğini takmayıp kısa cevaplar vermiş.

+2 oy
(9,079 puan) tarafından

bikwrw kusurabakma ama adam olsa coluk cocuguna ondan bindan mama istetecek duruma gelmez. bunun bi tik sonrasi seni bile satmak olur. coluk cocugunu ac birakip komsudan istettiren adam bunuda yapar. kumar oynasin fazla parasi varsa gecimiznizden arta kalan varsa oynasin madem sevio zevk alio . evini aksatmiosa coluguna cocuguna bakiosa ev ile ilgiliyae .  es ve baba olarak maddi manevi eve yetebiliisa evi dolduruyosa varliginile tassin disariya.ama bu adam burundaki sumuk kadar bile yer kaplamio ev icinde . kumarin k sini dusunebilecek kapasitede degil

0 oy
(5,676 puan) tarafından

Birgün elinden tutup parka götürmüyor ve gerek yok diyor. Üzücü... 

(24 puan) tarafından

Bu hayatta başka neye ihtiyacı olur ki bir insanın

(5,676 puan) tarafından

İlk önce anne sonra baba sevgisi o kadar çok mühim ki

Mesela burda kimisi diyor kaynanam görümcem çocuğuma birşey almadi şuna şunu yaptı benimkine yapmadı falan filan

Benim kaynanam larda öyle ama sevsinler yeter diyorum

Bir çocuk sevildiği bir ortamda büyümeli

Çocukken elinde tutup parka götürmezsen, o çocuk yetişkin olduğunda senden bunu zaten istemeyecek ama hep yara olarak kalacak. Babam benimle ilgilenmiyormus diyecek

Benim eşim öyle mesela

Babam bana babalık yapmadı dedi

Babasına sorsan aç mi bıraktım sokakta mi yattın der

Ama babalık sadece maddiyatla ilgili bırsey de değil

Ki senin durumun da maddiyatla da ilgili

Mama alamadığım zamanlar oldu diyorsun

Eşin sizi aç mi bırakıyorum diyor

Allah yardımcıniz olsun

Çok zor

O. Bataklığa düşmüş çıkması da zor ama imkansız değil

Allah tan ümit kesilmez

Ve mutlaka destek almalı bırakmak için

Bazı erkekler böyle işte

Kendileriyle ailesini de sürüklüyor 

0 oy
(1,425 puan) tarafından

Eşim yaklasik 2 sene once sanal borsa oynamisti ve ordan borca girmişti. Bence borsa oynamakta kumar. Bi daha oynamicagim diye söz verdi ve Allaha şükür sözünü tuttu. Asla oynamadı oynamaz da. 

Ama senin eşinde bagimlilik olmus kesinlikle ☹️

Düzelicek gibi durmuyor. 

(24 puan) tarafından

Parası yokken bile girip videolarını izliyor oyunun bu bambaşka bir boyut Rabbim kimseye yaşatmasın bende bunun için evden gittim ama değişmedi

0 oy
(5,632 puan) tarafından

Yok bacım bu adam san ve çocuklarıma gün yüzü göstermez. O kadar umrunda değilsiniz ki adamın. Boşa kendi yolunu çiz bian önce. Seni de daha dibe çekecek böylece.

(24 puan) tarafından

İki çocukla naparım onları nasıl mutsuz etmeden bir yol çizerim tek derdim bu 

0 oy
(4,781 puan) tarafından

Kısa kısa cevap vermiş ne yaparsan yap ne söylersen söyle umrumda değil anlamına geliyor 

En kısa yolu düşün uzatmadan 

(24 puan) tarafından

En kısası ve en doğrusu ayrılmak çocuklarımı rezil etmeden nasıl yaparım bunu o önemli

0 oy
(895 puan) tarafından

Vakit ayrılmayan çocuktan babasıyla anıları olmayan çocuğun içinde de sadece nefret doluyor eskiden küçüktüler anlamazlardı şimdi neden anne neden babam bizimle vakit geçirmek istemiyor neden hep başkalarıyla vakit geçiriyor diye soruyor 11 yaşında artık her şeyin farkında bana kızıyor bu defa acısını benden çıkarmaya başladı bende bu saatte oturup ağlıyorum ne yapayım insan kendinden değil çocuklara üzülüyor çünkü çevreye bakıyorlar bide kendi babalarına 

(24 puan) tarafından

Baba değil ki bu gerçekten babalık da en az annelik kadar kutsal layığı ile yapana

(895 puan) tarafından

Karnınız toksa tamam diyor ne istiyorsunuz babamızın evinde aç değildik ki ama çocuklar kötü etkileniyor üzülüyor 

(24 puan) tarafından

Hemde çok ben etkileniyorum ve bu onlara da yansıyor

0 oy
(3,451 puan) tarafından

Valla çok üzüldüm 😔 ama sana boşan desek verilecek cevapları biliyoruz o yüzden gönlün nasıl isterse öyle yap ben olsam tek damla göz yaşına bakmazdım 

(24 puan) tarafından

Oğlum bir aylık kızım iki buçuk yaşında onları rezil etmeden yol çizmem lazım

0 oy
(1,780 puan) tarafından

Canım bu adamın tek kumar sorunu yok, bak seni çok iyi hatırlıyorum daha önce de şiddet uygulamisti sana, hadi o zMan affettin ama bu adam gamsız, sorunlu ve belli ki size çok cektirecek. Abin vardı öyle hatırlıyorum, boşa git abinin yanına . Bir kere yaşıyorsun bu hayatı. Kendine de çocuğuna da zehir etme. Adam sevmiyor sizi 

(24 puan) tarafından

Biliyor musun ben bu yüzden kadın sığınma evine de gittim ve orda hamile olduğumu öğrendim daha bir aylık bebeğim de var ama kurtarmam lazım en başta çocuklarımı

(1,780 puan) tarafından

Ya bu kötü olmuş . Ben sadece 1 kızın var diye biliyrodum. 

0 oy
tarafından

Ve en önemlisi Allah korkusu yok.

(24 puan) tarafından

Allahtan korkmayan bizi kaybetmekten de korkmaz işte

0 oy
(3,702 puan) tarafından

Rabb'im eşini ve eşin gibi tüm yanlış yola düşmüş kardeşlerimi hak yoluna çevirsin inşallah 🤲🏻😔

(24 puan) tarafından

Amin ama bazı insanlar gördükleri hâlde yapmaya devam ediyor yanlışı

(3,702 puan) tarafından

Allah kimseyi şaşırtmasın inşallah ne diyim 

0 oy
(18,408 puan) tarafından

Bu adam kumarı bırakmaz ama sizide bırakmaz süründürür anca takdir senin ailen falan yokmu yanlarına gitsen bir süre 

(24 puan) tarafından

O bırakmasın ama ben artık istemiyorum çok yoruldum ve bu çocuklarımı da etkiliyor

0 oy
(22,928 puan) tarafından

Valla lafı dolandırmayacağım kocanın hiç umrumda değilsiniz onun bağımlılığı başka bir boyut iflah olmaz böylesi kaç kurtar kendini 

(24 puan) tarafından

Değiliz evet çok zor gerçekten

0 oy
(6,485 puan) tarafından

Kocan kumar oynamaktan gayet memnun mutlu asla bırakmaz seni bırakır onu bırakmaz durum bu şekilde gidecek sığınacak anne baban yokmu 

(24 puan) tarafından

Var ama annem Fransa'da babam başka biriyle evli sahip çıkarlar çok şükür ailemden yana sıkıntı yok ama iki tane çocukla ben onlara yük olmak istemiyorum bide bir süre sonra ya sıkılırlarsa evet adam bizi bırakır onu bırakmaz maaşının yatmasını oyun için bekliyor

(6,485 puan) tarafından

Canım kocan eve haram lokma sokuyor çocuklarının boğazından geçiyor kimseye yük olmazsın sende annesin ileride çocuklarının başı sıkışsa sana gelseler yük olurlarmı bence olmazlar bir süre beraber yaşarsın işe girersin paran birikince ayrıda yaşam sürersin sana değer vermeyen evlatlarını düşünmeyen adama daha fazla kadınlık görevini yapma azıcık güçlü ol sen kıymetlisin değersiz olan eşin kıymet bilmeyen eşin benim fikrim bu 

0 oy
(595 puan) tarafından

Bende aynı durumdayım ne yapacam bilmiyorum Rabb'im kimseye yaşatmasın 

(24 puan) tarafından

Amin arkadaşım napıcaz

(595 puan) tarafından

Bilmiyorum elimden hiç bişey gelmiyor hamileyim iki çocuğum daha var kendi hayatımı kararttim ona mı yanayım çocuklarımın hayatına mi bilmiyorum 

0 oy
(15,368 puan) tarafından

Çocuğa ve eşe bakmanın önüne sadece ekmek koyduğunu sanıyor 

Bilmiyor galiba sevmenin ne olduğunu 

(24 puan) tarafından

Saçımızı bir kere okşadıysa on kere yoldu

0 oy
(14,837 puan) tarafından

Şu yazdıkları daha doğrusu cevap stili çok şey anlatıyor. Bu düzelmez. Boşanıp nafaka talep et madem maaşı iyi. Olmayan baba zaten bu adam eksik kalmaz çocuklar bu yönden. 

(24 puan) tarafından

56 bin TL alıyor ama hiç görmedim o parayı sigortası asgari ücret üzerinden yatıyor iki çocuğa ne kadar nafaka düşer acaba zaten çocuklarla ilgisi yok ki ben sadece küçük bebeğim biraz büyüyene kadar çalışamam sonra zaten bakarım çocuklarıma hemde en iyi şekilde Allah'ın izniyle en azından huzurlu oluruz

(666 puan) tarafından

İkinci çocuğu dogurana ayda 2.500 TL para veriliyor ve 5 yaşına kadar cnm haberin yok mu 

(14,837 puan) tarafından

1500 2025 doğumlu olmalı çocuk 

(24 puan) tarafından

Nasıl başvuru yapılıyor ona

(14,837 puan) tarafından

Aile ve sosyal politikalar bakanlığı doğum yardımı başvurusu e devlet üzerinden 

0 oy
(2,072 puan) tarafından

Ah canım senin ilk önce o günahsız minikleri kurtarman lazım o adamdan cocukları umursamayan bir baba olmasın daha iyi sen onlara yetersin suanda bile yeteersin ama bu adam kılıklı maluk sende ne piskoloji nede huzur bırakıyor 

0 oy
(4,143 puan) tarafından

Çocukların için isteklerinde gerek yok böyle şeylere demiş ya orda bitti bu adamdan ne baba ne de koca olur,daha fazla yıllarınızı çalmadan koy kapının önüne gitsin çünkü bu durumun sonucu büyük bir patlamayla sonuçlanır, siz içinde olmayın bari

(24 puan) tarafından

Ben onunla boşanıp mı gideyim yoksa sessiz sedasız mı

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 792 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde creazygirl34 (3,124 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 2,792 göst.
1 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kübra Ö. (811 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 198 göst.
18 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hemsireanne (67 puan) tarafından soruldu