+2 oy
466 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından

Hiç ilgisi yoktu kaç gündür gece oynuyor yetmiyor okey salonuna gidiyor, bunun bi arkadaşi var evli olup olmadığı belli degil  babalari imam sözde buda onların içinde medrese de vsss çalışıyor eşini baştan aşagı gözüne kadar kapatmış eve tıkmış kadını alışverişe dahi kocası çıkar kadın herkesten kaçıyor geçen bebek görmesine gittik 5 dk içeri bebegi almaya girdi yüzü kapalı vss kocası ona içerde demediğini bırakmadı, eşimde bu adamla takılıyor sürekli sözde dost gece 1 e kadar okeyde tuttu onu telefonda ne dicem nasıl yapacam bilmiyorum yeni doğum yaptım bugun pazar yine çagırdı gitti iş yerinden çıkıp kahveye gittiler damardan bişeyler demem gerek dokunsun istiyorum kanına sinirden aklıma gelmiyor 

Rahatlığın sebebi annem yanımda olduğu için gitti :(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Annen var diyedir esimde arada tlf da oynar ama pek nadir kahve takıntısıda vardı yıllar önce gece gündüz oradaydı  simdi hic gitmez kahveye 

Söyledim söyledim bırakmadı ben onu kendi haline bıraktım sonra kendi bıraktı :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani sen neyden rahatsız oldun tam olarak okey oynasın nolucak ki bu adamlar nefes alsa batıyor yahu yok pubg oynuyor yok okey oynuyor bacım oynasın ne zararı var sana oturup seninle 7/24 bebek bakmaz bu adam sadece senin eşin değil.hicbir erkek yapmaz bunu ne gibi bir beklentin var kocandan anlayamadım ki kahveye gitmesindede.bir problem yok benim eşimde gider oturur arkadaslariyla çay kahve içer gelir yani nedir tam olarak ?? O arkadaşıyla takilmasindsnnmi rahatsız oluyorsun 
0 oy
tarafından
Yani okey oynasın o kadarda abartma bence gece 1de gelmeside her zaman değilse bence sorun yapma ayrıca kendin demişsin annem burda diye rahat bence erkeklerin üstüne bubkadar gitmeyin hayat sizden ibaret değil onlarında biraz yanlız birakin
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Evlenince eşinizin sahibi olmuyorsunuz insanlar birbirine ait olur okey oynamasında ne gibi bir kusur var anlamadım kahveye gidip arkadaşıyla oynadığı için mi bu sorun oluyor annem olduğu için bu kadar rahat demişsin insanlar arkadaşlarıyla zaman geçirmeli yalnız kalmak istemeleri normaldir evlenmiş olmanız birbirinize hayatı zehir etmek için değildir birbirinize saygı duymalısınız böyle şeyler için haber verilir izin alınmaz güvenmiyor şüphe duyuyorsan ona göre bir konuşma yaparsın 
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Annene güvenip de gitmiş sürekli olan birsey değilse bence birsey deme senin annen yanında onunla oturup muhabbet edebilirsin ama erkekler öyle değil sizinle orda oturup muhabbet etmezler benim annem geldiği zamanda eşim ya dışarı çıkar yada içerden çıkmaz ne konuşacakki bizimle erkeklerinde arkadaşlarıyla oturup nuhabbet etme hakkı var siz arkadaşınıza gittiğinizde eşin niye gidiyorsun diyor mu bazen onlarda baikalarına dertlerini anlatmak isterler ben eşime karışmam duracağı yeri bilir çok sıkarsan evden kaçırırsın adamı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 154 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Rabia2 (441 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Bethus (655 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 145 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Bethus (655 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.