+1 oy
750 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından

Kızlar biz icralık olduk bu yüzden ben bırakır diye çok çabaladım ama adam daha da çok oynamaya başladı kaybettikçe oynadı ben yapma dedikçe o yaptı yeri geldi bebeğime mamayı bile ordan burdan istediğim paralarla aldım ve kendisi herkese borçlu şu an ama ben ona yapma etme diyince sanane sen karışma karnın aç mı kalıyor diyor benim param diyor ve inanılmaz ilgisiz benim ikinci çocuğum doğdu ondan sonra çok fazla oynamaya başladı ondan önce bir süre oynadı ama yaklaşık bir senedir oynamıyordu yeminler etmişti terapiye bile gittik ama bu sefer çok kötü durumdayız ve çocuklarımı bile hiç kucaklamıyor oyun oynamıyor bana günün nasıl geçti demiyor elinde hep telefon var ve nasılsın sorusunu duymaya hasret kaldım o kadar ilgisiz ki hastaneye gideriz noldu demez benim anlatmamı bekler ve size az önceki konuşmamızı atıcam bana mantıklı bir yol gösterin, kurban olayım maaşı çok şükür iyi ama bize varlık içinde yokluk yaşatıyor

image

image

image

image

image

image

image

31 Cevaplar

0 oy
(4,138 puan) tarafından

Çocukların için isteklerinde gerek yok böyle şeylere demiş ya orda bitti bu adamdan ne baba ne de koca olur,daha fazla yıllarınızı çalmadan koy kapının önüne gitsin çünkü bu durumun sonucu büyük bir patlamayla sonuçlanır, siz içinde olmayın bari

(24 puan) tarafından

Ben onunla boşanıp mı gideyim yoksa sessiz sedasız mı

-Reklam-
0 oy
(745 puan) tarafından

Allah yardımcin olsun canım benim eşimde bazen oynar 100 lira 200 lira o bile benim sinirimi ziplatiyor seni duşunemiyorum.

(24 puan) tarafından

Her hafta 14 bin TL 

0 oy
(2,478 puan) tarafından

Verdiği cevaplar vurdum duymazlık sinir bozucu

0 oy
(1,856 puan) tarafından

Boşa bunu sırtından yükünü at. İkincisi çocuğun azıcık büyüsün çalışırsın. Bu size ancak ve ancak yük olur

0 oy
(1,279 puan) tarafından

Laftan anlamayana boşa kendini yormussun. Adam biryere gidemeyeciginin de, oturup onu çekeceğinin de farkinda. 

0 oy
(1,488 puan) tarafından

Ailen yok mu yanına gidecek, kendine çocuklarına bu hayatı zindan etme daha fazla. Bekle düzelir diyemicem. Rabbim yardımcın olsun onada hidayet nasip etsin

0 oy
(4,660 puan) tarafından

Bence sorun kumar değil para da değil. İnan bana bunlar duzelebilir fakat eşinde aile sevgisi ilgisi babalık hissiyatı yok. Neden bu kadar uzak size ?

0 oy
(1,424 puan) tarafından

Elinden geldiğince para alıp biriktirmeye çalış çocukların için emin ol bende 17yildir çabalıyorum ama gram düzelme yok kumar değil bizimki ama sana tavsiyem düzelmesini beklemek yerine onu yok sayarak çocuklarımla kendine bı dünya yaratman ve 1 lira bile demeden birikim yapman

Benimki hasta muhtaclik çok zor bı durum şuan sana sadece bunu tavsiye ederim gerisi düzelmiyor canım sadece yiprandigimizla kaliyoruz🥺Allah kolaylıkla doğru yol nasip etsin 

0 oy
tarafından

Kızım gerçekten çok üzüldüm durumuna

Çocuklarının boğazından haram lokma geçeceğine 

Gir bi işe çalış Kızım 

Evini ayır 

Esyanı al 

Takı makı 

Nafaka bağlat 

Tazminat iste 

Essek gibi vermek zorunda 

Mesajları silme mahkemede delil kullan 

Avukat tutmak icin baroya git 

Ücretsiz Avukat veriliyor 

Ve bosan 

Ailen arkanda ise Kızım daha ne istiyorsun sen

Kumarın sonu ne sence?

Kumarı bırakmaya niyeti yok anladığım kadarı ile. 

Ama senin o itti bırakmayacağına o kadar emin ki

Keşke sana siddet uyguladığı zaman affetmeseydin 

Bak simdi üstüne daha da katladı 

Caresiz durumda değilsin 

Aklını kullan 

Hem kendin için 

Hem sabiler icin..

0 oy
(2,565 puan) tarafından

Canım karışmak gibi olmasın ama ilk eşimle ayni durumdaydık kazandığı parayı ya kumarda yada gece mekanlarında yerdi oğlum o zaman yeni doğmuştu eve gelmezdi bişey söylediğim zaman aynı senin eşin gibi açmı kalıyosun boşanmak istiyosan kafanda başka planlar var deyip dururdu oglumun mamasini bezini herseyini ya benim ailem karşılardı yada borç alırdım kadın sığınma evine gittim baktım orda olmuyor tekrardan barıştım ama olucak gibi değildi evine bakmadığı için ve oğlumun ihtiyaçlarını almadığı için beni dünya zarara uğrattı 7 sene oldu ayrılalı ama hâlâ icralığım onlarla uğraşıyorum ve kendiside ödemeye gönüllü değil oğlunu bir gün olsun arayıp sormadı sana demem o ki kararını güzelce ver huylu huyundan asla vazgeçmez senin eşinde asla vazgeçmez o kumardan ailen destek olursa eger git onların yanına bakma benim ailem boşanmama karşıydı çaresizliğim vardı benim o yüzden şuan bu durumdayım ama sen aklını başına al derim zor bi durum çünkü

0 oy
(199 puan) tarafından

Erkekler neden böyle ya. Hemen ilk lafı nankör sizi aç mı burakıyorum. Sanki bizi sokakta aç bulmuşlar. Allah yardımcın olsun çok zor bir imtihan. Bence sen çocuklarını büyüt kendin işe gir. Bazı erkeklerin parası var ama aklı yok

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 785 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde creazygirl34 (3,124 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 2,783 göst.
1 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kübra Ö. (811 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 196 göst.
18 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hemsireanne (67 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 450 göst.