0 oy
262 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (15 puan) tarafından

Eşimde sprem harektliligi düşük çıktı asla doktora gitmek istemiyor ve yeni evliyiz bende çocuk istiyorum 9 aydır olmadı Allah'ın gücüne gider gitmem diyor evde neyapabilirim 

15 Cevaplar

+1 oy
(6,684 puan) tarafından

Yanlış anlamayın ama yorumlar da gördüm doktora giden biri bu denli yapmaz büyük ihtimalle 2 seçenek var ya erkekli gururu yapıyor yada çocuk istemiyor bı süre üzerine gitmeyin ters tepmesi 

-Reklam-
+1 oy
(1,660 puan) tarafından

Allah'ın gücüne gitmez erkeklık onuruna yediremıyor.

+1 oy
(263 puan) tarafından

Çiğ kabak çekirdeği citlet eşine spermi hızlandırıyor 

İncir havuç kaynatıp ikiniz de için 

0 oy
(5,807 puan) tarafından

Allah ın gücüne gidecek olan neymiş anlamadım

(5,807 puan) tarafından

Gurur yapıyor

(15 puan) tarafından

Yani erkek milleti degilmi olmayacak yerde yapar yapmaması gerekeni 

(5,807 puan) tarafından

Sen biraz ağla sızla ben çocuk istiyorum onun bunun var de belki ikna olur

(9,079 puan) tarafından

gurur yapio iste guya cocugum olmuoyor diye kendini ezik hissedecek herkes alay edecek bu adamin cocugunolmuyomus diyecekler sanio. oysa o da doktor yani . salk scma bahanelerle allahin gicune gdecek diyior. ozaman tup bebek yaoan kullum kafir oluo tobe yaa. 

(9,079 puan) tarafından

kanser olsa ozaman kaderimiz bu allahtan geldi olmeyi bekleyecegin doktordan beni iyilestirmesini beklemeyecegim mi diyecek acaba

0 oy
(208 puan) tarafından

Asıl tedavi olmazsa Allahın gücüne gider.. Biz kulun kaderini kendi çabasına bağladık demiyor mu? Bir imtihan bilsin ve peşine düşsün 

(15 puan) tarafından

Bende diyorum tevekkül etmemiz lazım cabalayip cabalayip Allah'a birakmamiz lazım diyorumda 

0 oy
(128 puan) tarafından

Bence en iyisini doktorlar bilir,tup bebekle ikiz gebelik bile olabilir,örnek alırlar ve kaliteli buldukları spermlerle dollenmeyi yaparlar,bazı hastaneler çok iyi yıllarca hiçbir şekilde çocuğu olmayanlara bile kısa sürede olumlu sonuçlar veriyorlar.annesiyle konuş,anne olmak hakkım,mahrum bırakırsa başkasıyla mi evleneyim olur mu öyle şey sen el at anne de,iyi biriyse annesi kulağından tutup götürür.umarim sağlıklı bebeklerin olur 

0 oy
(18,558 puan) tarafından

Sorun sende olsa Allah'ın gücüne gitmez hemen dr yolunu tuttururdu ama . Aynı sorun yakinimiz da var ameliyat oldu görümcemin eşinde var 17 senelik evliler 2 tüp Bebek denediler olmadı yaşı çok geçmeden tedavileri olsun cahillik etmesin o çabasını göstersin Allah yardım eder zaten kişinin çabasına bağlıdır kaderi 

(1,496 puan) tarafından

Esimin kuzeninde de var ayni sorun ameliyat olunca oldu mu cocuklari

(18,558 puan) tarafından

Oldu canım ikinci bile oldu şükür . Eşimin dayısının çocuklarındada var ayni sorun eşimin yegeninde de hepte yaşları genç asla ihmale gelmiyor 25 yaşından sonra sperm sayısı düşmeye başlar demiş Dr geçen ccougu olmayan yeğenin eşiyle konuşmuştuk da o demişti hastanede de böyle bir kadınla karşılaştım ilaçla bile çoğalıyormus onun da 4 yılın sonunda öyle olmuş eşide tedaviyi reddetmiş kadın bosancam diyince kabul etmiş hemende olmuş niye zorlaştırıyor ki işleri kimseye duyurmadan gerekeni yapın karı koca

(1,496 puan) tarafından

Tedavi çok gördü bunlarda enişte 2 sefer falan ameliyat oldu, kendisindede erken menapoz görülmüş ilaç tedavisi bitkisel tedavi uğraştılar. 2 sefer tüp bebek koyuldu tutmamış 8 yıl falan oluyor evleneli sorulmuyoki artk

0 oy
(5,472 puan) tarafından

Bu insanlara Allah'ı kim nasıl öğretiyor merak ediyorum... Allah hangi kaynakta doktora gitmeyin giderseniz gücüme gider demiş tövbe haşa... Eşiniz büyük ölçüde gurur yapıyor. Keşke buna inancını ve en önemlisi Allah'ı bahane etmese. 

0 oy
(4,053 puan) tarafından

Spermin Allahın gücüne gitmesiyle bağlantı ne?

0 oy
(32 puan) tarafından

Öncelikle geçmiş olsun canim  evledingimizde 8 ay bizimde olmadı çok kafaya takmaya uzulmeye başladım doktora gittim bi sorun yok en az 2 sene olmamasi normal dedi sonra eşime dedim birde sen mi görünsen üzüldüğümü oda kafaya takınca gitti iyiki de gitmiş sperm hareketliliğinde sorunu vardı Proxeed verdi o ay hamile kaldım 2 buçuk yaşında oğlum var şimdi belki bu anlattığım eşine vesile olur Rabbim kucağınızı boş bırakmasın 

0 oy
(1,372 puan) tarafından

6 yıl sonunda kendiliğinden oldu bizim tüp Bebek bile imkansızdı 

3 ay boyunca her akşam hiç aksatmadan 2 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi fındık ceviz badem kabak çekirdeği bunları kaseye koy ve pekmezi koy yesin her akşam ben 3 ay yaptım sonra bıraktım ümidi kestik çünkü tüp bebekle bile imkansızdı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım deneyin belki fayda görürsünüz 

Bir ilaç var ama o biraz pahalı bize bunu önerdiler ama alamamistii eczaneden alabilirsiniz reçete ile yazılmıyor çünkü 

Proxeed plus ismi

0 oy
(397 puan) tarafından

Bnm esiminde öyleydi biz sorunun kimse olduğunu gizleme karari almıştık zaten tedavi surecimizden de kimseye bahsetmemistik sonradan öğrendiler ama hala sorunun eşimden kaynaklı olduğunu bilmezler. Soranlara kimde olduğunun bir önemi yok ha o ha ben deyip kapatıyorduk konuyu. Kendi ailesi dahi bilmiyor.

Eşine bunu teklif edebilirsin. Bu sürec aranızda kalır. Sorunun kimden kaynaklı olduğunu söylemek zorunda değilsiniz. Tüp bebekle 2 yaşında bir oğlum var. 2.yi dusunuyoruz. Allah isteyenin kucağını boş bırakmasın, size de evlat tadını tattırsin.

0 oy
(3,169 puan) tarafından

Keçiboynuzu kürü erkeklwrde işe yarayabiliyor ve ek olarak çinko ve l arginin kullanımı etkili

0 oy
(1,287 puan) tarafından

Bunda ne var sağlık hepimiz için sende çıksaydı sorun yine doktora gitmeyelim dermiydi bu erkeklerin saçma gururları, belki yeni evli olduğunuz için tedavi istemiyordur ama eşimin erkedaşındada aynı sorun vardı tüp bebekle çıcuk sahibi oldular sonrasında kendi haline bıraktılar çocuk doğul takviyeler kullandı ama yinede olmadı ikinciyide tüp bebekle yaptılar herkesin nasibi farklıdır, benim eşimde bendede hiçbi sırun çıkmadı ama 3 defa bebeğimizi kaybettik imtihan bunlar tedaviyi reddederek üstünü kapatamazki illa çocuk ister bi yerde öyle kolay olan bişey değil 

0 oy
(2,056 puan) tarafından

Canım kesinlikle birerbir aynı durumu yaşadık ben eşime keçiboynuzu kürü yaptım ve rabbimin izliyle iki ay içinde  hamile kaldım iki yıldan sonra belki başka bir şeydi bilmiyorum ama ben en çok ona bağlıyorum bir dene sabah akşam birer bardak aç karna içir her seferinde taze yap çok faydası oluyor spreme

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 251 göst.
23 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerparemm (753 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 100 göst.
11 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Evrim.34 (600 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 98 göst.
18 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Defneegb (388 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 157 göst.

Kategoriler

1,467,290 soru

24,042,492 cevap

329,190 kullanıcı