+1 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (514 puan) tarafından

Kızlar 21 aylık kız çocuğum var o kadar hareketli ki size anlatamam bu hareketliliği kendine zarar veriyor artık.koltuk tepelerinde sehpaların üzerinde geziniyor ve bazen ben yetişemeden düşüyor,o kadar yoruldum ki artık dur demekten anlamıyor yapma demekten anlamıyor dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyorum ama nafile.ve sürekli bağırma huyu var,dışarı çıkarırım eve girmek istemez parka götürürüm salıncaktan inmek istemez o kadar çok bağırıyor ki istediği olmayınca sokakta öyle bağırınca herkes dönüp bakıyor utanıyorum artık.hamileyim ve bu durum beni aşırı yoruyor aşırı stres yapıyorum.çocuğu böyle olupta düzelen varmı Allah aşkına bi akıl verin ya

4 Cevaplar

0 oy
(6,127 puan) tarafından

2 yaş sendromu. kızınla inatlaşma asla. daha beterini yapar. 22 aylık kızım var aynısı. 

(514 puan) tarafından

Nasıl baş ediyorsun peki ben ne yapıyorsam yaranamıyorum gerçekten

(6,127 puan) tarafından

baş edemiyorm, suyuna gitmeye çalışıyorum 

-Reklam-
0 oy
(5,689 puan) tarafından

Bizde aynı durumdayız canım 

İstediği olmazsa kendini yere atar 

Ağlar susmaz da 

Her tarafı aktarir karistirir 

Yapma dediğimi inadına yapar 

(514 puan) tarafından

Delirmek üzereyim artık😓

(5,689 puan) tarafından

Sen mi ben mi büyük kızım çok sessiz sakin olduğu için onda sorun yaşamıyorum 

Ama küçük çok bunaltiyor kahvaltı çay iş zor yapıyorum 

Zaten eşimle de sorunluyum 

Apartmanda bi benim sesim çıkıyor 

(514 puan) tarafından

Rabbim eşinle arana sıcaklık versin inşallah canım

Sağlıklı olsunlarda napalım artık idare ediyoruz bi şekilde

(5,689 puan) tarafından

Amin canım sagolasin

0 oy
(5,429 puan) tarafından

2 yaşta biraz böyle kafalarına göreler. 2.5a doğru düzelir biraz inşallah. Bazı çocuklar yorulmak bilmiyor enerjik oluyor. Ama oyun oynaması da kısa mı? Biraz ondan biraz bundan oyunları hep yarım yamalak bırakıyorsa oyuncaklarına bikaç saniye bakıp kenara atıyorsa ekran varsa kesin. Tv telefon da fazla hareketli yapıyor çocukları.

(514 puan) tarafından

Şöyle söyleyeyim benim kızım biraz değişik. eline telefon açıp verdiğinde 1 dakika ya bakar ya bakmaz hemen geri verir televizyonda aynı şekilde çizgi film vs açarım asla dikkatini çekmez karıştıracak oyun kuracak başka şeyler arar kısacası hayatında hiç ekran yok.oyun oynaması kısa bir sürü bebeği oyuncakları aktivite kitapları var hepsiyle 15 20 dk anca vakit geçirir oda benimle yani.çabuk sıkılıp kalkıyor ve genelde sürekli tehlikeli işlerin başında.

0 oy
(9,081 puan) tarafından

hep demisimdir yine diyorum. 48 ay sınırı var. yani dort yaştan once hicbir cocuk insan degil. insani davranislar 4 yasta basliyor. erkklerde 6 yas. 6 sene fultime eziyet 

(4,934 puan) tarafından

Bu yorumlarına bayılıyorum ilk kizim eylülde 4 yqş olacak çok mızmız ağlak coçuk hadi 4 gözle bekliyorum 4 yaş olmasını 😂

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 239 göst.
0 oy
1 cevap 196 göst.
21 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Casper (106 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 263 göst.
5 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Aybukee (1,463 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 347 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Dark-cikolata01 (304 puan) tarafından soruldu