Ya arkadaşlar saçma gelebilir de. Gerçekten aklimi kurcaliyor artık bu kadari. Evleneli 6 sene oldu bizim evden sürekli altın kayboluyo. Yani oyle fazla girip çıkan da yok eve. Oyle cok bi altinim da yok ama olan da hep kayboldu
5 6 sene once para cekip gelmistim o zamanin 5 bin tlsi cantamda duruyodu odaya koydum kimse de girmedi ertesi gun baktım yok
Altın künyem vardi hep takiyodum klipsi bozuldu diye cüzdanımda duruyodu bigün bi baktim yok
Geçen sene alyansım aynanın önünde duruyodu birkac gun takmadim bir sure sonra o da kayboldu talan ettim butun yatak odasıni ama bulamadim
Simdi de kızımın altın kupeleri benim taki askısında gardrobun icinde duruyodu koydugumu biliyorum ama simdi 1 tanesi yok saka gibi daha yeni taşındık 1 ay olmadı onu oraya koyalı
Yani bize fazla gelen olmaz olursa da ailelerimiz onlar da yatak odasına girmezler zaten. Bi giren biziz eşim mi aldı acaba dicem ama hepsini alsa kızın küpesinin tekini almaz biliyorum. Ne bu üstümüzde saçma sapan kaybolmalar napiyim bana bi akıl verin basina böyle bisey gelen oldu mu canım sıkıldı artik bu durumdan