+4 oy
502 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (586 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

Evde bi tane ceyrek altinim vardi onu esimin sahteyle degistirdiginden supelendim sordum tabi inkar etti yakinda kuyumcu olmadigi icinde goturemedim sormaya sivri makasin ucuyla surttum gri oldu kaplamasi cikar gibi gercek olsa boyle olmazdi dimi cok sinirliyim bi fikir verin kizlar

11 Cevaplar

+2 oy
(2,307 puan) tarafından

buzdolabının üstünde magnetin var mı? altını magnete tutarsan mıknatıs altını çekmez, yani buzdolabına yapıştığı gibi yapışmaz 

(586 puan) tarafından

Evet biseyden supelendim cikarip baktigim gibi renginden anladim zaten sahte oldugunu sonra baktim tarihte yok allahindan bulsun okadar uzgun ve sinirliyimki

(6,955 puan) tarafından

Üzüldüm 😥😥gerçekten diyecek bişey bulamadım 

(257 puan) tarafından

Bu sahte canım baskı yani esım kuyumculuk yaptı bakar bakmaz anladı 

(586 puan) tarafından

Tesekkur ederim canim evet sahte haram zikkim olsun 

(2,031 puan) tarafından

Alüminyumuda çekmiyor senin bu fikir ise yaramaz @honki ponki toninok

-Reklam-
+1 oy
(4,657 puan) tarafından

Canım gerçek altınsa altında tarih yazar o yazmiyorsa gerçek altın değildir 

(586 puan) tarafından

Evet yazmiyor canim bulanik bisey var tarih net yazar diye biliyorum ben

(4,657 puan) tarafından

Eşimle sakince konuş bence canım konuyu 

+1 oy
(2,480 puan) tarafından

Rengide koyu gibi ama belki resimde oyle çıkmıştır senin yerinde olsam icinden cikartir bakarim

(2,480 puan) tarafından

Arkayi biraz daha net ceker misin 

(586 puan) tarafından

Tekrardan cektim

image

(586 puan) tarafından

Farkettiysen cizik yerleri var ben sivri bi makasla yaptim boyle gri seklinde cizildi

(2,480 puan) tarafından

O klips gibi şeyleri gevsetip cikar icinden

+1 oy
(4,159 puan) tarafından

image

image

Canım bak benim altınımın üzerinde tarih yazıyor. Sende yok ve altında çizilme sırasında gri şey çıkmaz muhtemelen senin altın sahte.. Renginden de belli sahte olduğu

Senin Atatürk ve tura kısmı çok kabarık

(586 puan) tarafından

Dimi boyle tarihsiz bulanik olurmu takmiyordum tek kalan oydu cocugumun bi ihtiyaci icin sakliyordum yaziklar olsun okadar uzgunumki

(4,159 puan) tarafından

Belki baştan beri böyledir sen farkında değilsindir. Sen böyle modelleri beğendiğin için seni kırmak istemiyordur sahtesini almıştır belki imkanı yoktur o sıra. Ama baştan gerçek olduğunu biliyorsan o zaman problem

(586 puan) tarafından

Yok canim bunu ben kendim almistim esim almadi kendim kuyumcudan aldim boyle degildi alalida 2 3 sene oluyor

0 oy
(163,180 puan) tarafından

cercevesi %100 cakma ama ceyregi gormeden bisindiyemem

(586 puan) tarafından

Evet cercevesi cakma cok olmustu alali takmiyordum zaten karardi o ama ceyrek sahte degildi bi supelendim baktim yok 

0 oy
(655 puan) tarafından

Sahte cnm üzgünüm neden böyle birşey yaptı kocanız niye gerek duydu

(586 puan) tarafından

Calismiyor parasi yok ben evde yoktum dun heryeri karistirmis butun cantalarimi koltuklarin altlarina kadar sozde duzeltmis ama farkettim bi tanecikti kotu gun icin tutuyordum ya altinimi geri getir yada eve gelme dedim canina minnet harcar orda burda kizimin okulunun bitmesini bekliyorum gitcem annemlere bitti artik 

0 oy
(3,099 puan) tarafından

Sahteye benziyor maalesef 

(586 puan) tarafından

Evet ya sahte tarihsiz olmasindam belli

(3,099 puan) tarafından

Geçmiş olsun kardeşim ne diyim eşin neden bunu yaptı onu anlamış değiliz 😕

(586 puan) tarafından

Calismiyor sozde emlakcilik yapiyorum diye geciniyor 5 kurus para getirmiyor eve babamin verdigi harcliklarla gecindirdim evi tam 10 yildir dugun takilarimi ayni bu sekilde yedi bitirdi ozaman saftim salaktim bunu asla affetmeyecegim bu resmen hirsizlik 

Dun evde yoktum butun evi karistirmis saklamistim bulmus bide sahtesini takmis yerine sanki karsisinda cocuk var ah ah

(4,330 puan) tarafından
+1

Kusura  bakma ama eşin baya karaktersizmiş karısının altınını çalmak ne demek. Daha alçak bir davranış olabilir mi. Sendede hata var ama 10 yıldır niye baban geçindiriyor evini baban sana zaten bakıyordu evlenmeden eşin ev geçindiremiyorsa niye evlendi hadi 2 3 ay iş bulamadı 10 yıl çalışmamanın hiç bir bahanesi olamaz bencede annenin evine gitmekle dogru karar alırsın 

0 oy
(976 puan) tarafından

Benimde var sahte çeyreğim aynı benziyo rengi. Gerçek altın bu kadar turuncu olmuyo 

(586 puan) tarafından

Dimi daha gorunusunden belli yoksa farketmezdim bende

0 oy
(4,334 puan) tarafından

Eşin niçin çalışmıyor ne kadar süredir boşta 

(586 puan) tarafından

10 yildir evliyim yillardir bi umut bi yere girer calisir diye bekledim evi babamin verdigi harcliklarla gecindirdim daha neler neler anaokuluna giden kizim ve masraflarida dahil artik bitti ama bu resmen hirsizlik

(4,334 puan) tarafından

Böyle gelmiş böyle gider o zaman. Rabbim sana ve kızına güzel hayırlı kapılar açsın 

(586 puan) tarafından

Amin insallah allah razi olsun

0 oy
(1,596 puan) tarafından

Ah ahhh nerde görsem tanırım benimde düğünümde takılan bunun aynısı hala saklıyorum nedenini bende bilmiyorum belki bir gün kim olduğunu öğrenirsem suratına fırlatırım😒

image

(586 puan) tarafından

Ah bana esim denen adam yapti allahlarindan bulsunlar sahtekarlar

(1,596 puan) tarafından

Amin canım aminn

0 oy
(11,600 puan) tarafından

Attığın tüm fotolara baktım üzmek istemiyorum ama sahte gibi duruyor ya :/

(586 puan) tarafından

Tesekkur ederim canim

(11,600 puan) tarafından

Tekrar söküp baktın mı emin oldun mu peki

(586 puan) tarafından

Yok sokmedim ama bariz belli sahte oldugu gittigimde genede bi kuyumcuya soracagim

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 357 göst.
21 Nisan 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Mavi-beyaz (2,551 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 490 göst.
23 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 465 göst.
0 oy
8 cevap 499 göst.

Kategoriler

1,455,565 soru

23,885,140 cevap

321,539 kullanıcı

...