Kan değerlerin yok ama bu attıkların idrar. İdrarda da birşey yok
82 yüksek değil canım, zaten referans içinde. Yetişkinlerde açlıkta 70-100, yoklukta 70-140 normal. Burda ekstrem birşey yok gayet normal değerin Eğer yokken verdiysen düşük bile
O zaman doktor niye yüksek dediki
Başka bir değer için mi dedi acaba, bu değerlere göre bir sorun yok
Ay Bilmiyorum ki acaba ben mi yanlış anladım hani Başka bir şey mi dedi ben mi onu yanlış anladım Ne yapmalıyım acaba geri mi gitmeliyim sağlık ocağına
İstersen bir git tekrar, bu sonuçlarda birşey yok
Kac çıktı ki glukoz
Şekerin yüksek mi bu haftalar kritik bebegin gelişimi için dikkat et. Ben 8 9 haftalikken şekerden 10 gün araştırma hastanesinde yattım çünkü şekerim yuksekti ve o haftalar bebegin gelişimi için kritik önemliydi doktorlar öyle söyledi insülin ve diyetle devam ettim doktor günde 2 defa bebege bakıyordu sonra eve geçtim ben erken doğum yaptım 32 haftalık ama şekerden değil
Bilmiyorum ki sadece glikoz yüksek çıkmış dedi Bir an önce dahiliye git dedi
Aşko e nabız tahlil sonucuna glikoz yazsana bakalım aşırı mi yüksek korkma canım dahiliye git yüksek ise ilaca başlatır diyet önerir kac kilosun
49 kiloyum kilom yok yani
Buradaki glikoza göre normal çıkmış yüksek değil yüksek olması için açlık 100 tokluk 140 geçmesi gerek
Ama doktor niye yüksek dediki
Bilmem ki gayet normal bu değer
Normal çıkmış yüksek değil olsa zaten referans dışı yazar.. Sonuçları sadece kendi doktoruna göster
1,465,928 soru
24,023,345 cevap
328,318 kullanıcı