0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (187 puan) tarafından

image

image

image

image

image

image

image

Hanımlar Dün doktora gittim Kan vermiştim kan sonuçlarımı Aile hekimim de öğrenmek istedim Aile hekimine gittim aile hekimim glikozun yüksek çıktığını bunu da düşüğe neden açtığını olası düşüklerin olabildiğine riskli gebeliklere yol açtığını söylüyor şu an 13+2 günlük olması gerekiyor son adet tarihimi 7 Nisan Ama doktorun bana 12 haftalık görünüyor dedi dün ikili test için gittim ama ikili testi yapmadı perinatolojiye yönlendirdi ama fenotolojiye randevu bulamadığım için gidemedim Ne yapmam gerekiyor glikoz riskli bir şey mi doktorun bana glikozun yüksek çıktığını dahiliye yönlendirdi bir an önce aileye gitmeye çalıştık Bu benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde de tansiyonu ve protein kaçağım vardı

3 Cevaplar

0 oy
(2,693 puan) tarafından

Kan değerlerin yok ama bu attıkların idrar. İdrarda da birşey yok 

(2,693 puan) tarafından

82 yüksek değil canım, zaten referans içinde. Yetişkinlerde açlıkta 70-100, yoklukta 70-140 normal. Burda ekstrem birşey yok gayet normal değerin Eğer yokken verdiysen düşük bile 

(187 puan) tarafından

O zaman doktor niye yüksek dediki

(2,693 puan) tarafından

Başka bir değer için mi dedi acaba, bu değerlere göre bir sorun yok 

(187 puan) tarafından

Ay Bilmiyorum ki acaba ben mi yanlış anladım hani Başka bir şey mi dedi ben mi onu yanlış anladım Ne yapmalıyım acaba geri mi gitmeliyim sağlık ocağına

(2,693 puan) tarafından

İstersen bir git tekrar, bu sonuçlarda birşey yok 

-Reklam-
0 oy
(76 puan) tarafından

Kac çıktı ki glukoz

(76 puan) tarafından

Şekerin yüksek mi bu haftalar kritik bebegin gelişimi için dikkat et. Ben 8 9 haftalikken şekerden 10 gün araştırma hastanesinde yattım çünkü şekerim yuksekti ve o haftalar bebegin gelişimi için kritik önemliydi doktorlar öyle söyledi insülin ve diyetle devam ettim doktor günde 2 defa bebege bakıyordu sonra eve geçtim ben erken doğum yaptım 32 haftalık ama şekerden değil 

(187 puan) tarafından

Bilmiyorum ki sadece glikoz yüksek çıkmış dedi Bir an önce dahiliye git dedi

(76 puan) tarafından

Aşko e nabız tahlil sonucuna glikoz yazsana bakalım aşırı mi yüksek korkma canım dahiliye git yüksek ise ilaca başlatır diyet önerir kac kilosun

(187 puan) tarafından

49 kiloyum kilom yok yani 

0 oy
(187 puan) tarafından

image

Hanımlar bakın Böyle görünüyor
(76 puan) tarafından

Buradaki glikoza göre normal çıkmış yüksek değil yüksek olması için açlık 100 tokluk 140 geçmesi gerek

(187 puan) tarafından

Ama doktor niye yüksek dediki

(76 puan) tarafından

Bilmem ki gayet normal bu değer 

(208 puan) tarafından

Normal çıkmış yüksek değil olsa zaten referans dışı yazar.. Sonuçları sadece kendi doktoruna göster 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 241 göst.
0 oy
2 cevap 44 göst.
+1 oy
1 cevap 113 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.

Kategoriler

1,465,928 soru

24,023,345 cevap