0 oy
45 göst.
Diğer kategorisinde (1,760 puan) tarafından

Günaydın kızlar 27 haftalık hamileyim dün akşam biyanda karnıma ağrı girdi çok şiddetli değil hareket ettikçe ağrıdı gaz sancısı gibi tuvaletim varmış gibi söylemesi ayıp tuvaletede çıktım şuan hala devam ediyo ayağa kalkınca cok şükür bebek hareketlerin de sıkıntı yok sezeryan doğum yaptım 4 sene oldu onla alakası olabilir mi acaba dinlence bisey yok ayağa kalkınca adet ağrısı gibi sadece alt karın bölgesinde ağrı var hastaneye randevu aldım sizede sormak istedim 

2 Cevaplar

0 oy
(18,510 puan) tarafından

26 haftalıgim bende de var ama soğuk bişey yiyip içince oluyor şiddetli bir ağrı gözümden yaş geliyor resmen 

(1,760 puan) tarafından

Valla dün baya soğuk su içtim ondan mı oldu acaba tek ona razıyım ilk bebegimi ben 33 haftalik  dekolmandan kaybettim eşinden ayrıldı ama onun ağrısı baskaydi şimdi bı kızım var 4 yaşında ama insan korkuyo yine aynı seyleri yasamakdan bebek hareketleri çok iyi dinlenincede ağrı geçiyo oyuzden biraz rahatim ama hastaneye gidecem randevu aldım 

(18,510 puan) tarafından

Benim soğuk sudan oluyor canım buda bir kaç haftadır böyle 

(1,760 puan) tarafından

Anladım canım sanada geçmiş olsun soğuk su içmeden de durulmuyo ki çok sıcak 

-Reklam-
0 oy
(2,946 puan) tarafından

Büyük bir ihtimalle Sindirim sistemiyle alakalı bir şey canım eğer doğum sancısı şeklinde değilse daha Hafif şeyler çok soğuk ya da sıcak şeyler yememeye dikkat et

(1,760 puan) tarafından

İnan doğum sancısı nasıl bilmiyorum ama onun geçmedigini ve ara ara olduğunu biliyorum sadece benimki geciyo ve sadece alt karında 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 40 göst.
0 oy
2 cevap 123 göst.

Kategoriler

1,467,122 soru

24,040,117 cevap

329,091 kullanıcı

...