0 oy
190 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,185 puan) tarafından

Arkadaşlar kızım 7 yaşında dün havuza gıttık akşamında anne bogazım agrıyor bıraz dedı ve gectı sabah oldu mıde bulantısı başı ağrısı bırazda atesı vardı gıt gıde ateş yukseldı ateş dusurucuyle durduramadım hastaneye gıttık orda atesı bıraz düştü eve gonderdıler bızı 4 saat arayla ateş dusurucu ver dedı ama kızlar bu saat oldu ateş dusurucu etkı etmıyor ya delırecem her yerıne nemlı bezlı sılıyorum alnında falan nemlı bez var ama düşmüyor ne yapabılırım doktor bogazında da öyle pek bısey yok dedı tahlıl yapmadı 

6 Cevaplar

0 oy
(3,962 puan) tarafından

Ateşi kaç o önemli? Eğer çok yüksek ise ve ilaca rağmen düşmüyorsa yine doktora gidin. 

(2,185 puan) tarafından

38.5 kadar çıkıyor canm ya evet düşmüyor mallesef 

-Reklam-
0 oy
(784 puan) tarafından

Ateş düşürücü etki etmiyorsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir böbrekleri zarar görür ateşten hemen acile git 

(2,185 puan) tarafından

2 ye 3 e kadar bekleyeceğim canm olmazsa yine gotureyım 

(784 puan) tarafından

Hiç mi düşmüyor yoksa düşüp sonra tekrar mi çıkıyor 

(2,185 puan) tarafından

Canm mesela şuan alnında ıslak bez var aynı skeılde göğsünde de var ara ara sılıyorum vücudunu o sekılde dusuyo ama kısa zaman sonra çıkıyor tabı ılacla hıc  düşmüyor ama 

0 oy
tarafından

Üzüm sirkesi varsa iki damla azına vernhemen düşürüyor ama takip etmelisin gündüzde çıkarsa enfeksiyon olabilir geçmiş olsun 

0 oy
(403 puan) tarafından

Koltuk altı boyun kasiklari diz bükümlü yerlerine nemli bez kat cnm eklem yerleri ateşi düşürür limon sıkıp ayaklarınin her yerine sür pamukla parmak aralarına da sür.bolca sıvı da ver.enfeksiyon kapmış olabilir ılık duş aldır istersen hastaneye gidince sorarlar onu da 

0 oy
(919 puan) tarafından

Havuza girdiyse idrar yolu enfeksiyonu olabilir o inatçı ates yapar dus aldir 3 saatte bir ver ateş düşürücü 10 cc  ver dönüşümlü benim kızım mahv oldu böreğinden refllu var sürekli yüksek ateş bez uyguluyoruz bide habire 

0 oy
(375 puan) tarafından

Şuan hastanedeyiz yatisimiz yapıldı oğlumun ateşi kaç gündür düşmüyor enfeksiyon yükselmiş antibiyotik ateş düşürücü fayda etmedi .serum takıldı geçe 3 ten beri.sizde ilerlemeden gidin Dr mutlaka. Geçmiş olsun 

(2,185 puan) tarafından

Sağol canm sızede çok geçmiş olsun bızımkı az da olsa düştü evde ıdare edecez artk 

(375 puan) tarafından

Allah razı olsun canm.bizde kaç gündür gecistiriyorduk yüksekte değildi 2 gündür yükselmeye başladı. Dusmeyince tekrar Dr getirdik yatış verdi maalesef 

(2,185 puan) tarafından

Ay kıyamam kuzucuklara Rabbim hepsine tez zamanda şifa versin 

(375 puan) tarafından

Amin canım 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 214 göst.
0 oy
8 cevap 270 göst.
+2 oy
2 cevap 150 göst.
31 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,951 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 108 göst.
11 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,414 soru

24,168,957 cevap

335,767 kullanıcı

...