0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Kızlar arkadaşım evleniyor evlenmeden 1 ay önce kontrola gitmek istiyor kadın hastalıkları pcosu insülün direnci prolaktin hormonu yüksekliği var ancak normal randevu bulamadı bu şekilde aldı sizce sorun olur mu doktor bakar mı 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

İptal ettik kızlar

-Reklam-
0 oy
(5,509 puan) tarafından

Evli değilse bakacağını sanmıyorum çünkü bu infertilite halk arasında kısırlık ile ilgili bölüm.

0 oy
(4,185 puan) tarafından

artık muayenelerde evli olanlar olmayanlar diye ayrılacak diyorlardı, garip geldi görünce. 

tarafından

Evet belki resmi nikahı yok ama çocuk sahibi olmak istiyor ne kadar saçma 

(1,672 puan) tarafından
+3

Bence saçma olan resmi nikahsız çocuk düşüncesi. @nilanka 

(835 puan) tarafından

Onlar da kendini ve bebeği düşünüp nikahsız çocuk sahibi olmayacaklar. 

tarafından

Yurt dışında resmi nikah olmadan çocuk sahibi olmak isteyen kişi sayısı çok fazla. Herkesin inancı aynı olmak zorunda değil ki. Bu ülkede birçok toplumdan ve inançtan insan yaşıyor. 

(4,185 puan) tarafından

insanlar çocuk sahibi olmak için evlenmek zorunda değiller. isteyen istediği gibi yaşar. herkesin kendi bileceği iş.

böyle birini yargılamak da kimsenin haddi değil. zaten kimse de büyük konuşmasın, başıma gelmez demeyin. hepimizin çocuğu var. 

(835 puan) tarafından
+2

Olay sadece dinle inanışla ilgili olan bir şey değil. Hak hukuk da devreye giriyor. Olan çocuklara ve kadınlara oluyor çoğu zaman. Adam yeri gelince bu benden değil diyip işin içinden sıyrılıyor. O yüzden mümkünse çocuk sahibi olmak için evlensin. Bu da yargılamak değil kadını, korumaktır. ANLAYANA

(4,185 puan) tarafından

bir testle çocuğun kimin olduğu ortaya çıkıyor, kaldı ki bu evli kadınların da başına gelebilir. 

haklar vs konusunda haklısın, resmi nikah kadının çoğu konuda güvencesidir. 

ama bu hakları istemeyen kadın, kendi kendine yeteceğini bilen ve buna inanan kadın evlenmeden de çocuk yapabilir. her kadının kendi özgür kararı.

evlenmeden çocuk yapıyorsa bunun getirdiği şeylere de hazırdır. 

anlayana...

(1,672 puan) tarafından
+1

Olayın dinle zerre alakası yok kastımda! Ayrıca ortada yargılayacağımız kimse yok. Hanımefendının düşüncesinin saçma oldugunu belirttım. Rsmi nikahsız olan bir çift muhtemelen zaten dini nikahlıdır şayet çocuk istıyor ve gereklı tedavıyı olmak istiyorsa ki hiçbir kadın resmi nikahı olmayan bir adamla çocuğu olsun diye tedavi görmeye çalışmaz. Yapmaz demıyorum çocugu olsun diye tedavı görmeye teşebbüs etmez dıyorum. Ben resmi nıkahtan söz ediyorum. Hak hukuk ve toplum düzeni diyorum.

Ve evet insanlar çocuk sahibi olmak istiyorsa evlenmek zorunda. Bu kadar geniş düşünmeyi normal gördüremez kimse bana. Hayatı o kadar lay lay lom yaşayamayız. Dünyaya getireceğimiz çocuğu da düşünmeliyiz, devlete, ve topluma karşı da sorumluluk alacak erdemde olmamız lazım dini hassasiyetimiz yoksa bile. @honki ponki toninok 

(4,185 puan) tarafından

sen istiyorsun diye kimse evlenmek zorunda değil. 

ister dini kıysın ister koymasın. isteyen evlenmeden de çocuk yapar. kendi bileceği iş. günahı da kendine sevabı da kendine.

sen çocuğunu istediğin gibi yetiştirirsin ama yarın bir gün kızın seni evinde hamile kalırsa ne yapacaksın? veya oğlu tuttu getirdi hamile birini? BÜYÜK KONUŞMAYIN. KINADIĞI ŞEYİ YAŞAMADAN ÖLMÜYOR KİMSE

konu nereden nereye geldi. sizinle tartışmayacağım. 

kimse sizin dayattığınız hayatı yaşamak zorunda değil.

(835 puan) tarafından
+1

Kimse kimsenin hayatına karışamaz der olmaya başladığımızdan beri toplum bozuldu zaten. Toplumun yapı taşı aile. Aile de bir kurum. Kurum da resmi olarak kurulur. Lütfen bunu çok salmayın. Başımıza her şey gelebilir evet. Ama bu nikahsız da yaşanabilir anlamı taşımıyor. Nikahsız Yaşayan yaşasın ama yaşamayı da normal bir şey olarak göstermeyin

(4,185 puan) tarafından

kimin nasıl yaşadığı beni zerre ilgilendirmyor. senin nikahın var veya yok banane sizene

(1,672 puan) tarafından

Bu kafa yapısına söyleyecek çok şey var da bişi demiyorum susuyorum sadece yazık diyorum. 

(4,185 puan) tarafından

mesela herkesin bir görüşü olduğuna saygı duymayan birine de cevap verilmez. neyse yazık der geçerim. iyi günler. 

0 oy
(2,806 puan) tarafından

Bu infertilite polikliniği. Doğal olarak bekarlara bakilmamasi normal. Zaten yazıyor resmi nikahı olan diye. Arkadaşınız normal kadın doğum kısmından randevu alıp görüşebilir konu için 

0 oy
(1,672 puan) tarafından

Zaten muayene edilecek hasta kriteri belirtilmiş. Niye infertilite polikliniğine almış ki randevuyu? 

0 oy
(1,373 puan) tarafından

Hayır bakmaz özellikle doktor belirtmiş hangi hastalara bakacağını 

0 oy
(1,223 puan) tarafından

Detaylı şekilde yazılmış zaten bakmaz Dr 

0 oy
(32 puan) tarafından

Bakmazlar, iptal etsin boşuna 

0 oy
(3,980 puan) tarafından

Jinekoloğa randevu alması gerekmiyor mu