0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Kızlar arkadaşım evleniyor evlenmeden 1 ay önce kontrola gitmek istiyor kadın hastalıkları pcosu insülün direnci prolaktin hormonu yüksekliği var ancak normal randevu bulamadı bu şekilde aldı sizce sorun olur mu doktor bakar mı 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

İptal ettik kızlar

-Reklam-
0 oy
(5,403 puan) tarafından

Evli değilse bakacağını sanmıyorum çünkü bu infertilite halk arasında kısırlık ile ilgili bölüm.

0 oy
(3,899 puan) tarafından

artık muayenelerde evli olanlar olmayanlar diye ayrılacak diyorlardı, garip geldi görünce. 

(3,899 puan) tarafından

sen istiyorsun diye kimse evlenmek zorunda değil. 

ister dini kıysın ister koymasın. isteyen evlenmeden de çocuk yapar. kendi bileceği iş. günahı da kendine sevabı da kendine.

sen çocuğunu istediğin gibi yetiştirirsin ama yarın bir gün kızın seni evinde hamile kalırsa ne yapacaksın? veya oğlu tuttu getirdi hamile birini? BÜYÜK KONUŞMAYIN. KINADIĞI ŞEYİ YAŞAMADAN ÖLMÜYOR KİMSE

konu nereden nereye geldi. sizinle tartışmayacağım. 

kimse sizin dayattığınız hayatı yaşamak zorunda değil.

(826 puan) tarafından
+1

Kimse kimsenin hayatına karışamaz der olmaya başladığımızdan beri toplum bozuldu zaten. Toplumun yapı taşı aile. Aile de bir kurum. Kurum da resmi olarak kurulur. Lütfen bunu çok salmayın. Başımıza her şey gelebilir evet. Ama bu nikahsız da yaşanabilir anlamı taşımıyor. Nikahsız Yaşayan yaşasın ama yaşamayı da normal bir şey olarak göstermeyin

(3,899 puan) tarafından

kimin nasıl yaşadığı beni zerre ilgilendirmyor. senin nikahın var veya yok banane sizene

(1,626 puan) tarafından

Bu kafa yapısına söyleyecek çok şey var da bişi demiyorum susuyorum sadece yazık diyorum. 

(3,899 puan) tarafından

mesela herkesin bir görüşü olduğuna saygı duymayan birine de cevap verilmez. neyse yazık der geçerim. iyi günler. 

0 oy
(2,650 puan) tarafından

Bu infertilite polikliniği. Doğal olarak bekarlara bakilmamasi normal. Zaten yazıyor resmi nikahı olan diye. Arkadaşınız normal kadın doğum kısmından randevu alıp görüşebilir konu için 

0 oy
(1,626 puan) tarafından

Zaten muayene edilecek hasta kriteri belirtilmiş. Niye infertilite polikliniğine almış ki randevuyu? 

0 oy
(1,358 puan) tarafından

Hayır bakmaz özellikle doktor belirtmiş hangi hastalara bakacağını 

0 oy
(1,196 puan) tarafından

Detaylı şekilde yazılmış zaten bakmaz Dr 

0 oy
(32 puan) tarafından

Bakmazlar, iptal etsin boşuna 

0 oy
(3,961 puan) tarafından

Jinekoloğa randevu alması gerekmiyor mu