0 oy
77 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (107 puan) tarafından

Tabiki doktora gittik serumla düştü geri çıktı simdi

4 Cevaplar

0 oy
(5,129 puan) tarafından

Duş aldırabilirsin, başına koltuk altına ıslak havlu koyabilirsin canım. 

(107 puan) tarafından

İkisini de yaptım canım teşekkürler

-Reklam-
0 oy
(930 puan) tarafından

Nesi varmış, enfeksiyon falan varsa maalesef doğal yöntemler pek işe yaramıyor. Ayak altına limon sürüp çorabına da limon sıkıp giydirin ve biraz düşürüyordu. Duş aldormak o anlık düşürüyor evet ama sonra yine çıkıyor , ıslak bez uygulaması yapabilirsiniz sürekli olarak , udi hindi yağının da ateş düşürdüğünü söyleyenler var 

(107 puan) tarafından

Boğazı kızarak antibiyotik ağrı kesici verdiler dün bugün de ateşlendi serum taktılar ateş düşürücü duş aldırdım ama kulakları sıcak içi limonu deneyeceğim şimdi ayakları soğuk de işe yarar mı bilmiyorum ama

(930 puan) tarafından

Ateş olunca eller ayaklar buz gibi olur zaten , ateş düştükçe ısınır. Kan tahlili yaptılar mı ? Geçen haftalarda oğlum hasta oldu boğaz enfeksiyonu deyip yolladılar sürekli ateşi çıktı 3 4 gün ilaç kullanmamıza rağmen , en son tekrar doktora götürdüm kanda crp çok yüksek çıktı yatış yapmıştık 

(107 puan) tarafından

Geçmiş olsun kanına bakmadilar inşallah öyle bişi yoktur

(930 puan) tarafından

İnşaAllah, Allah şifa versin afiyetle 

0 oy
tarafından

Ben hep çorabını limon sıkarım ateşi düşene kadar iki kere falan tekrar ederim hep ise yarar 

(107 puan) tarafından

Ayakları soğuk olduğunda mı limon sıkıyorsun yoksa şu an kızımı kulağının için koltuk altı boyun kısmı ateşli özellikle

tarafından

Ben alnından ölçüm yaparım 38.3 den yukariysa bu şekilde çoraplarını giydiririm çoraplar nemini kaybettiğinde hala sıcaksa tekrar yapıp giydiriyorum 

(107 puan) tarafından

Tm teşekkür hemen yapiyom bnde

0 oy
(490 puan) tarafından

Ağrı kesici ateş düşürücü fitillerde var canım geçmiş olsun bu arada

(107 puan) tarafından

Çok saol cnm icirdim icirdim inşallah düşecek  dua açtım simdi

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 182 göst.
5 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Nefesimm (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 150 göst.
+1 oy
3 cevap 80 göst.
+2 oy
2 cevap 72 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde Zehraao (269 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,515 soru

24,073,295 cevap

330,797 kullanıcı

...