0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (1,414 puan) tarafından

Kızım kakası gelince annem çişim geldi diyor hem kaka hem çiş yapıyor ama sadece çişi geldiyse altına kaçırıyor çoğu zaman.Yatagını pantolonunu ıslatma çiş gelince diyorum tamam diyor 3 kere altına kaçırdıysa bir kere tuvaletine yapıyor çişi.Ben de bu sebepten dışarda bez bağlıyorum bir de uyurken baglıyorum sabah zaten bezi dolu oluyor gece kefir içiyor çünkü.Dışarda ve geceleri ne yapayım bilemedim bezsiz mi çıkarayım ?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kesinlikle bezi tamamen atın hayatinzdan sonra gece cisli bir cocugun olur kafası karışır ve beze güvenerek altına surekli yapar canm tam tamına 2 ay uğraştım ki 4. Çocuğum olmasına rağmen dedim olmayacak ama sabrettim isemedigi tek nokta kalmadı evde üzerim de buna dahil şimdi elhamdülillah kurtulduk ki bide bizim tuvalet fobimiz vardı evin tuvaleti ana sınıfı tuvaleti gibi olmuştu resimler çıkartmalar neler neler 

-Reklam-
0 oy
(23,222 puan) tarafından

Gece de çıkar bezi uyuduktan 1 1.5 saat sonra ve sabaha karşı 5 6 gibi tuvalete gotur muhakkak. Ayrıca 1 sefer bile soylediyse ümit var. Aynen devam et. Ama bez takma artık hiç. Gece de gündüz de 

(1,414 puan) tarafından

Uyanınca uyumuyor ki ya :(

(23,222 puan) tarafından

Belki gece alt ıslatma olmaz. Çocuktan çocuğa değişiyor. Gerek kalmaz inşallah 

(1,414 puan) tarafından

İnşallah Vardır bir kolaylık diyelim 

0 oy
(9,080 puan) tarafından

sorun disarida bez baglamanda cocukda degil. tum bezleri at cope evede bez alma. vocuk bez olmadan ogrenecek cocugun kafasi corba olmus durumda suan akli karisik

(1,414 puan) tarafından

Teşekkür ederim bezsiz deneyeceğim o zaman 

0 oy
(9,080 puan) tarafından

komple bezi cikaracaksin bir iki isedede 3. gun soyleyecek. bizim cok sukur 3. gunde halloldu soyledi . artik soyluo gece cisi gelsede kalkip soyluo yanima gelio cisim geldi diye gece. kakayida siylio bazen kakam var diyo oturuyoruz tvalete sadece osuruo. bi suanlik oni ayirt edemio kakaka ile osurugu😂😂😂 ama bezi kesinlikle hic baglamican.

(1,414 puan) tarafından

Gece uyanınca uyumaz bizimki gece nasıl yapabiliriz bilemedim

(9,080 puan) tarafından

uyuyacak zaten uyku serseminoluo gozu kapali gelio gozu kapali cisini yapio . oyle tamamen ayılmiyor yani😂😂

(1,414 puan) tarafından

Genelde uyku problemi yaşıyoruz pek öyle sersem kalktığına rastlamadım bagıra çağıra olur genelde.Ama çıktık bu yola ya Allah diyelim başlayalım 🙏😂

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 128 göst.
1 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde GSmsl (853 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 254 göst.
0 oy
2 cevap 166 göst.
31 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Linkin (23,222 puan) tarafından soruldu
+4 oy
14 cevap 435 göst.
12 Mart 2025 Diğer kategorisinde I am a mother (339 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,133 soru

24,134,867 cevap

334,254 kullanıcı

...