HHamarat ev kadınları Triliçe nasıö yapılır zor mu siz hıc yaptınız mı anlatsanıza zorsa hıc denemeyeyım lütfen yapabilirsin kolay dıyın
Hamarat olduğumu düşünüyorum ama tek denemdigim trilece kaldı ama yapılır yani neden yapilmasin ki
Karamelo becerirsen gerisi basit
Gayet kolay denemeye değer 🤩
Sende yapabilirsin 🤸🏻♀️🤣
Tadı güzelde 5 dk da yaptım bitti tatlısı değil uğraştırıcı.
Ya onu değil evde yapmak, parayla almak, biz sana para verelim deseler yine yemem gibi 😂 Böyle cıvık tatlıları hiç sevmiyorum. Bakınız sütlü baklava, güllaç 🥴 Sanki kıvamı tutmamış da cıvık kalmış gibi. Hele sütlü baklavayı aşırı çakma buluyorum Allah affetsin😂
Bende hiç sevmem normalde sütlü tatlıları, eşim ilk zamanlar alırdı sadece kendisi yerdi bı gün bı tadına bakayım dedim sonra yavaş yavaş alıştım, o karamelin tadı var ya sütü bastırıyor ve inanılmaz lezzetli geliyor :)
Sütlü tatlıları her zaman tercih ederim ama bahsettiğim şey yiyeceğin cıvık olması, ıslak hamburger gibi mesela :) Orijinali kuruysa kuru kalmalı bana göre :D Güllaç da mesela, cıvık cıvık ya sevemiyorum :)
Bu arada Bakewithbest var Instagram'da, arada girer bakarım tarif ihtiyacım olduğunda. O yapmıştı sanki bakabilirsin
Aşamalı uğraştırıcı bide karameli tutturmak sıkıntı biraz
Benim komşum yapmıştı güzelde yapmıştı malzemeleri bana biraz fazla geldi o yüzden hiç yapmak istemedim birde keki çok ıslak oluyo
1 kez yaptim cook guzel oldu ama asiri ugrastirici ya
Denemeye değer sütlü hafif tatlı tam yazlık.
Karamel sosunu evde yapmanı hiç tavsiye etmem acı oluyor.kekini yap sütle, karameli de hazır kullanırsan gayet kolay olur.😃
Ben yapıyorum acı olmuyor
Herkes gözünde çok büyütüyor ama bence çok kolay
YouTube a nildanın mutfağı yaz onun trileçesini senelerdir yaparım her seferinde de mükemmel olur
Bende çok isterdm yapmayı cesaret edemedim ama sonunda karar verdm ilkkez yaptm ona rağmen çok gzl olmuştu..karamel
ula tatliyla isin ne hani pritein diyetine baslioduk sabah 2 yumurta yedim sadece haslanmis. aksam da tavuk yicen . teyzemde kuran okunacak tavuk plavin sadece tavugunj yicem
Gecen laynanam yapti normalde sevmem ben trilice o yapinca denedim cok guzel olmustu
Ben denedim hiç olmadı yapamadım süte yazık oldu resmen diğer malzemelere acımadım da
Bana zor geliyor ya Kıbrıs tatlısı ve trilece o kadar malzeme çöp oluyor olmazsa en iyisi malzemeye vereceğim parayi trileceye veririim uğraşmam 🤣🤣
1,486,252 soru
24,298,551 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın