+1 oy
208 göst.
önce Diziler & Filmler kategorisinde (508 puan) tarafından

HHamarat ev kadınları Triliçe nasıö yapılır zor mu siz hıc yaptınız mı anlatsanıza zorsa hıc denemeyeyım  lütfen yapabilirsin kolay dıyın

15 Cevaplar

+4 oy
önce (5,773 puan) tarafından

Hamarat olduğumu düşünüyorum ama tek denemdigim trilece kaldı ama yapılır yani neden yapilmasin ki

-Reklam-
+3 oy
önce (733 puan) tarafından

Karamelo becerirsen gerisi basit 

+3 oy
önce (2,863 puan) tarafından

Gayet kolay denemeye değer 🤩

Sende yapabilirsin 🤸🏻‍♀️🤣

+3 oy
önce (4,569 puan) tarafından

Tadı güzelde 5 dk da yaptım bitti tatlısı değil uğraştırıcı. 

+3 oy
önce (5,206 puan) tarafından

Ya onu değil evde yapmak, parayla almak, biz sana para verelim deseler yine yemem gibi 😂 Böyle cıvık tatlıları hiç sevmiyorum. Bakınız sütlü baklava, güllaç 🥴 Sanki kıvamı tutmamış da cıvık kalmış gibi. Hele sütlü baklavayı aşırı çakma buluyorum Allah affetsin😂

önce (4,093 puan) tarafından

Bende hiç sevmem normalde sütlü tatlıları, eşim ilk zamanlar alırdı sadece kendisi yerdi bı gün bı tadına bakayım dedim sonra yavaş yavaş alıştım, o karamelin tadı var ya sütü bastırıyor ve inanılmaz lezzetli geliyor :) 

Sütlü tatlıları her zaman tercih ederim ama bahsettiğim şey yiyeceğin cıvık olması, ıslak hamburger gibi mesela :) Orijinali kuruysa kuru kalmalı bana göre :D Güllaç da mesela, cıvık cıvık ya sevemiyorum :)

Bu arada Bakewithbest var Instagram'da, arada girer bakarım tarif ihtiyacım olduğunda. O yapmıştı sanki bakabilirsin

+3 oy
önce (4,792 puan) tarafından

Aşamalı uğraştırıcı bide karameli tutturmak sıkıntı biraz

+3 oy
önce (585 puan) tarafından

Benim komşum yapmıştı güzelde yapmıştı malzemeleri bana biraz fazla geldi o yüzden hiç yapmak istemedim birde keki çok ıslak oluyo 

+3 oy
önce (3,268 puan) tarafından

1 kez yaptim cook guzel oldu ama asiri ugrastirici ya

+3 oy
önce (1,087 puan) tarafından

Denemeye değer sütlü hafif tatlı tam yazlık.

Karamel sosunu evde yapmanı hiç tavsiye etmem acı oluyor.kekini yap sütle,  karameli de hazır kullanırsan gayet kolay olur.😃

önce (5,327 puan) tarafından

Ben yapıyorum acı olmuyor

+3 oy
önce (1,793 puan) tarafından

Herkes gözünde çok büyütüyor ama bence çok kolay 

YouTube a nildanın mutfağı yaz onun trileçesini senelerdir yaparım her seferinde de mükemmel olur

+3 oy
önce (50 puan) tarafından

Bende çok isterdm yapmayı cesaret edemedim ama sonunda karar verdm ilkkez yaptm ona rağmen çok gzl olmuştu..karamel 

image

bile kendim yaptm
+3 oy
önce (8,691 puan) tarafından

ula tatliyla isin ne hani pritein diyetine baslioduk sabah 2 yumurta yedim sadece haslanmis. aksam da tavuk yicen . teyzemde kuran okunacak tavuk plavin sadece tavugunj yicem

+2 oy
önce (4,383 puan) tarafından

Gecen laynanam yapti normalde sevmem ben trilice o yapinca denedim cok guzel olmustu 

+1 oy
önce (216 puan) tarafından

Ben denedim hiç olmadı yapamadım süte yazık oldu resmen diğer malzemelere acımadım da 

0 oy
önce (16,810 puan) tarafından

Bana zor geliyor ya Kıbrıs tatlısı ve trilece o kadar malzeme çöp oluyor olmazsa en iyisi malzemeye vereceğim parayi trileceye veririim uğraşmam 🤣🤣

İlgili sorular

+3 oy
3 cevap 161 göst.
21 Şubat 2025 Diziler & Filmler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
+2 oy
4 cevap 225 göst.
0 oy
14 cevap 694 göst.
27 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (8,691 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,047 soru

23,980,561 cevap

326,481 kullanıcı

...