Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah neler yapıyorsunuz bahaalımmm gııı 😁 ❤️ ben pek aktif değilim uzun zamandır çünkü misafir var hala da var o ayrı mesele neyse ben pert oluyorum ama yinede Elhamdülillah 🥲 yemeğimi ocağa bıraktım evimi temizledim bir tek balkonlar kaldı bide yatak odami süpürmek misafirlere kahve ve ikramlıklar verildi şimdi kendimi biraz şımartayim dedim sjsjsjsjsj 😂 ya siz neler yapıyorsunuz bahaalımmm gııı anlatın hele bide regl de oldum keyfim yerinde 😂🥹🩷
Sarma sariyorum gel giz yardıma
Sarmami anamm çok yorucu bi iş sen Başka bir iş için benim çağır gııı sjsjsjs kolay gelsin güzellik 😁❤️😘
Ben bugün sarma sardım attım buzluğa ama bel felan kalmadı tabi😂
Evet kızlar şimdi bitirdim ve pişirdim bende. Bu kadar 🤣😂 bel beyin boyun hiç birşey kalmadı
Ahahahah ayy kıyamam gııı afiyet olsun 😂🥹🩷
Koca bir tencere yaprak sardım bende çocuklar aşırı seviyo hemde yarına yemek derdi olmasın, dünde süpür sil yapmıştım afiyet olsun dostum
Oh oh maşallah ellerine sağlık canısı bugünde herkes sarma sarmış ❤️😁
Afiyet olsun duu
Teşekkürler teşekkürler canısı 😘 🫶🏻
Afiywt olsun canım benimkisi geç kalnış bi anlık
Bugün yaprak sarması ve poğaça günü galiba 😃
Oh oh ellerine sağlık kız müko görünüyor 😋 🩷
Sağol canım.vazen diyorum keşke burdaki herkesle aynı yerde otursqydıkda gün yaparsık ne güzel olurdu
Ahahahah güzel olurdu tabi ki hepsi nasip işi güzelim bazı kızlar bir araya gelebiliyo🙃🩷
Aleykümselam canım afiyet şifa olsun test ne oldu anam
Ne yapayım yaa kapıda oturuyorduk az önce eve girdik yemek falan yedik mutfağı toplayacam inşallah
Kolay gelsin gııı sana bide valla kan tahlili sonucu negatif 😂 bide regl oldum dün 🥹 eşim çok üzüldü valla ama daha erken leee 😁❤️
Şimdi fark ettim de Büşra ablam gibi açıklamışım haa sjsjsjs 😂
Onuda Allah için çok seviyorum kocaman öpüyorum 🫶🏻😘
@ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR
1,468,143 soru
24,054,189 cevap
329,833 kullanıcı