+3 oy
434 göst.
Diğer kategorisinde (3,038 puan) tarafından

Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah neler yapıyorsunuz bahaalımmm ❣️ ben akşam yemegimi ocağa verdim pişmesini bekliyorum o ara kendime ve kayınvalideme meyve tabağı yaptım 😋 canı çeken hakkını helal etsin 🥹🩷🫶🏻 hadi sizde atın anlık neler yapıyorsunuz bakalım ❤️❤️🙈

image

14 Cevaplar

+3 oy
(12,749 puan) tarafından

Atıyorum anlık sana yeni evden 🥰

image

(3,038 puan) tarafından

Yaa ne güzel hadi şimdiden kolay gelsin size canısı, yorulacaksin belki ama bu tatlı bir yorgunluk olacak orası kesin 🥰❤️

(12,749 puan) tarafından

Çok saol canım bugünlük pertimiz ciktida yarın nasipse yavaş yavaş yerleştiririz şimdi buzdolabının yerlestircem sadece 

(3,038 puan) tarafından

Hadi bakalım canısı nasıl rahatına gelirse öyle yap 🫶🏻

(12,749 puan) tarafından
+1

Saol canım ❤️ 🥰 

(162,876 puan) tarafından

anaaamm ellerr tasindi bile ben halen perisanim

-Reklam-
+3 oy
(1,747 puan) tarafından

Bahçemden yenidünya topluyorum 

image

(3,038 puan) tarafından

Ooo maşallah şimdiden afiyet olsun canısı sizin orada yetiştiler mi yaa bizim burada hala iki üç haftası var 😋😁🩷

+2 oy
(13,146 puan) tarafından

Aleykum selam afiyet olsun ben biraz ev süpürdüm sildim yemeğim zaten var olduğu için boş oturuyorum şuanda 😄

(3,038 puan) tarafından
+1

Teşekkürler canısı ohh iyi yapıyorsun valla ben yoruldum yaa iş güç bebek derken 🥹🩷

(13,146 puan) tarafından

Bebişler bizi çok yoruyor zaten 🥴

(3,038 puan) tarafından

He valla ama canları sağolsun bir gülüşleri tüm yorgunlukları alıp götürüyor 🥹❤️

+2 oy
(1,250 puan) tarafından

Pazar erikleri hiç güzel değil 3 farklı yerden aldım 😟

(3,038 puan) tarafından

Ayy benim aldıklarım çok güzel kız ekşi ekşi 😋

(1,250 puan) tarafından

Ayy canım çekti güzel erik yok resmen 

(3,038 puan) tarafından

Valla mı ayy hakkını helal et kız 🥺💜

(1,250 puan) tarafından

Helal olsun kız erik ağacı var bahçe de eve geciknce yerim öyle 

(3,038 puan) tarafından
+1

Yaa çok sevindim buna sanada afiyet olsun şimdiden 😘

+2 oy
(1,320 puan) tarafından

Benim anlık bu şekil şapkayı takıp çıkartmayacakmışım hay Allah ım 2 yaş sendromundan devam … 

image

(3,038 puan) tarafından

Ahahahah ayy hiç güleceğim yoktu kız gözümü korkuyon heee benim kızın daha iki yaş sendromuna var ama şimdiden belli ediyor kendini çok inatçı bir kız valla 😮‍💨😂😂🩷🩷

+2 oy
(2,573 puan) tarafından

Aklımdaki tek soru erik kaça 

(3,038 puan) tarafından

Ahahahah valla bilmiyorum ki eşimle birlikte gittik pazara ama o aldı konuştu adamla birazdan sorarım ona 😂😂

(2,573 puan) tarafından

Canım çeldi be...

(3,038 puan) tarafından

Ahhh beee hakkını helal et 🫶🏻🥺

(2,573 puan) tarafından

Helal helal...

(3,038 puan) tarafından

🥹💜💜💜💜💜💜

+2 oy
(2,541 puan) tarafından

Ayy eriği görünce nasıl ağzım sulandı ☺ afiyet olsun canım 

(3,038 puan) tarafından

Ayy kız hakkını helal et haa 🥺🫶🏻 bide teşekkürler gülüm 😘 

(2,541 puan) tarafından

Helal olsun canım ❤

(3,038 puan) tarafından

🥰💜✨

+2 oy
(6,203 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bol bereketli olsun  şifa olsun 

Az önce rahabilitasyon merkezinden geldik bugün dengesizin biri canımı fena sıktı yolmamak için kendimi zor tuttum 

Bebişi babasına bırakmıştım 4 saat aldık o yüzden yoruldum üstümü değiştirdim eşim bebeği doyurur Ken bı sgra içeyim dedim. Hem sebze meyve almaya hem yemeğe gidicez şimdi eşim uğraşma yorulmussun dedi bende Allahtan arıyordum teklifini geri çevirmedim 😁😁

(3,038 puan) tarafından

Ahahahah oh oh iyi ablam şimdiden size afiyet bal şeker olsun bide hayırdır kim ne dedi sana ve fark ettiğim şey hep ters insanlar sana denk geliyor seni çekemiyorlar nedir 🩷🩷🩷🤔🤔🤔

Ve teşekkürler Allah razı olsun inşallah ❤️ ☺️ 

(6,203 puan) tarafından

Benim oğlum değil terapistine gidiyor normalde ben bebekle gidip geliyorum 2 saat gidiyorum telafi derslerimiz var eşim evde diye 4  saat aldık gittisi geldisi 5 buçuk saat 

Kadına bu dert oldu ben nasıl anneymisim küçücük bebeği nasıl babasına bırakmışım erkek ne anlarmis çocuk bakmaktan  

Mıknatıs var bende çekiyorum 

(3,038 puan) tarafından

Bazı insanlar çok eski kafadan ilerliyor yaa valla neyse abla boşver vallahi iyi de olsan konuşacaklar varsinlar kötü bilsinler 

+2 oy
(9,602 puan) tarafından

image

canınız cekmesün benim eriğini çekti ama kocayı yolladım çagla alsın 

Et sote yapıyom😅

(3,038 puan) tarafından

Valla herşey ateş pahası ama burada çoğu meyve bulunduğu için fiyatlar bazı sehirlere göre daha uygun 

(4,486 puan) tarafından

Sorması ayıp ocağın gözlerindeki kapaklari nerde merak ettiğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın 😅

(9,602 puan) tarafından

Tek göz yetiyo bize cano kullanmıyoz onları😄

@svFt

(9,602 puan) tarafından

Bahcede var cagla erik çilek  olmadı daha olsa 😅

(4,486 puan) tarafından

Anladım canım 😄

+2 oy
(1,163 puan) tarafından

image

Ay kız bana da erık yolla afıyet olsun şekerim 
(3,038 puan) tarafından

Teşekkürler canısı sanada afiyet olsun sen neredesin kız uzak değilse yollayak😂🫶🏻💜

+1 oy
(1,269 puan) tarafından

Aleyküm selam canım kayınımla eltim vardı kahvaltı yaptık oturuyorduk eşimin amcasının karısı aradı gelinimle size geleceğiz diye buyrun dedim hemen yemek yapmaya başladım tesadüf eltim kızını aradı yenge gildeymis kız arkadan biz gelmiyoz diye bağırıyor gelin yorgunmus gelmemelerine bişey demem ama arayipta demedi diye sinirliyim bir sürüde yemek yaptım çok üzüldüm ya arayıp demezmi gelemiyoruz diye

(3,038 puan) tarafından

Vardır bir hayır canısı sıkma canını bak en azından yarın ki yemeğinde çıktı 😁🫶🏻🩷🩷

(1,269 puan) tarafından

Eşimde diyor ben sana demedim mi bı kek bi kısır yap yeter diye tatbiki canım her şerde bi hayır vardır kendileri bilir ama üzüldüm geri arayipta dememesine komşulara ikram ederim bende

(3,038 puan) tarafından

Boşver gülüm bak kendinde bir çözüm yolu bulmuşsun ne güzel bir hayra da vesile olursun 🩷

+1 oy
(774 puan) tarafından

Aleyküm selam 

Çok şükür komşu kısır yapmış,bende ıslak kek yaptım biride çay demlemiş sağolsun aşağı evin önünde oturduk biraz . 

Eve geldim yemek yok oturuyorum 😁

Sizede afiyet şeker olsun 🤍 

(3,038 puan) tarafından
+1

Yaa ne güzel bol keyifli sohbetler dilerim afiyet bal şeker olsun ve teşekkürler canısı 😘 🩷 ❄️ 💜 

(774 puan) tarafından

Teşekkürler Rica ederim canım ❤️ 🌸

(3,038 puan) tarafından
+1

Rica ederim canısı ❤️ ☺️ 

+1 oy
(1,229 puan) tarafından

Afiyet olsun canimmm bende dun erik yedim hemde bizim buranin yerli ama az kucuk 10 gune tam buyur eks eksi oh tuza banip ye😂

(3,038 puan) tarafından

Teşekkürler canısı bide oh yarasın kız afiyet bal şeker olsun sana 😁🫶🏻☺️💜

(1,229 puan) tarafından

Sagol canisi💗

(3,038 puan) tarafından

😘🫶🏻🫶🏻

+1 oy
(3,474 puan) tarafından

Cocugu doyurdum yikadim yatirdim uyumasini bekliyorum yatsiyi kilmadim daha bi de ortalik biraz daginik onlari toplarim sonrada yatarim nasipse 

(3,038 puan) tarafından

Şimdiden kolay gelsin ve Allah kabul etsin canısı ❤️ ☺️ 

İlgili sorular

+6 oy
21 cevap 545 göst.
22 Nisan 2025 Diğer kategorisinde MEHYASELERT (3,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 309 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,446 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 270 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,446 puan) tarafından soruldu