Kızlar benim bir arkadaşım var kızlarımız da 10 gün arası arkadaş onlar da arkadaşımı severim ama bir huyu var gerçekten beni rahatsiz ediyor kaç kez uyardım ama hala aynı sizce yanlış mı düşünüyorum
Kızlarımiz 5 yaşında şu an tam böyle bir ben bilirim özenme çağları. Ben kızımı asla hasetlik etmem o oyu almış o onu giymiş ne bileyim yani elimden geldiğince yaparım ise gidiyordum haliyle herşeyi aldım bu dediğim arkadaşın durumu var oda alabilir ama pinti her zaman kendine de derim her geldiğinde kızına bak ne güzel odası var görüyor musun diyor haliyle çocukta eşyalara zarar verme eylemi oluyor kız kardeşim ahşap mutfak almıştı kızıma doğum gününde kız inadindan onu kırdı annesi öyle diyor diye kızıma dedim sakın kavga etme vurma arkadaşına
Neyse şimdi yaz kresine gidiyorlar aynı sınıftalar hergun arıyor Ecrin ne giydi ne koydun yanına kuru boya alın dedi hoca markasına kadar sordu ne aldın diye
Her seferinde yapma diyorum ama beraber olsun her şeyleri benjmki kıskanıyor diyor bende dedim sen ozendirerek söylüyorsun çocuk bu illa istiyor görünce dedim
Sizce de bir çocuğa ne asilarsan o olmaz mı kızım asla anne o onu almış bende alayım demedi özenmedi ama o kızına öyle yaptığı için kızı sürekli bir hasetlenme yapıyor
Ebeveyn tutumu gerçekten çok önemli