0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (859 puan) tarafından

image

Kizlar ayagimi kapiya carptim cok pis morardi dun aksam oldu buz koydum ezildi herhalde napsam iyi gelir.sakin durunca agri yok amma yurudukde oluyor

4 Cevaplar

0 oy
(16,957 puan) tarafından

Geçer 1 2 güne. Banada oldu geçenlerde. 2 gün ağrıdı sonra geçti. Bişey yapmadım ben. 

(859 puan) tarafından

Katlanmiyor sislikte var.yurumekte zorlaniyorum bebeyimde kucuk oldugu icin kucagimda oluyor 

(16,957 puan) tarafından

Biraz tuzlu suda bekletebilirsin rahatlatır. 

(859 puan) tarafından

Tamam denerim tesekkur ederim

-Reklam-
0 oy
(4,021 puan) tarafından

şişlik de var demişsin, bir acile git çatlak falan olabilir belki

(859 puan) tarafından

Catlak olsa agrisina dayanamam bence.Sakin durdugunda agri yok yurudukde oluyor

(3,985 puan) tarafından
+1

Ayak parmağı kırığı öyle olmuyor. Kırılsa çatlasa duramam diye bir şey yok. Çok fazla ağrı hissetmeyebilirsin. Yengemin ayak parmağı kırılmış aynı böyle mordu. 2 hafta beklemiş kırık olsa duramazdım diye. Oraya gitmiştik bana gösterdi doktor git kırılmış olabilir dedim. Ve gerçekten kırılmış. O şekilde 2 hafta beklemiş.

(859 puan) tarafından

Ya naptilar peki.2haftada hicmi iyilewmedi

(4,021 puan) tarafından

arkadaşım el serçe parmağını arabanın direksiyonuna çarptı. nekadar sert çarpabilir sanki ama önemsemedi, sonra 2 hafta kadar eli sarılı gezdi, çatlamış olduğu için ve hemen müdahale edilmediği için. 

0 oy
(69 puan) tarafından

Benimde tam olarak böyleydi gittim çatlak ve kırık vardı

(859 puan) tarafından

Naptilar peki nasil gecti

(69 puan) tarafından

Alçıya aldılar tüm ayağımı bacağıma kadar 🤦🏻‍♀️ çatlak olsa kırık olsa duramazdim diye düşünme bende öyle düşünmüştüm. Çatlak çok kötü alçı çıktıktan sonrada 6 ay kadar bastığımda o acıyı cekiyodum

(859 puan) tarafından

Nasil aciydi ben parmagimi katlayamiyorum.ayagimin uzerine basiyorum ama o parmagima basamiyorum

(69 puan) tarafından

Katlayamiyodum katlamayi denediğim dayanılmaz bi acı oluyodu. Ayağımın üstüne basiyodum ama parmağa ağırlık veremiyodum 

0 oy
(839 puan) tarafından

Bende geçen hafta yatağın ayağına vurdum küçük parmağım bundan daha beterdi 2 gün ağrıdı sonra geçti hala mor 

(859 puan) tarafından

Agrimasinda morluk sorun deyil gecer

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 20 göst.
0 oy
4 cevap 169 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 241 göst.
0 oy
9 cevap 1,921 göst.