+1 oy
288 göst.
önce Diğer kategorisinde (9,912 puan) tarafından

Benim bı kücuk bı motorum var motor dediğim bisiklet yerine geciyo ama güzel motor baya neyse anneme gitim motoru Park etim annemin yan komşu çok motorun yanından  bitişik şekilde geçmiş motoru güzel koydum bağzı sokaklar dar olduğu için kenarlara konur arabalar neyse motora çarpmiş arabasında çok küçük bı çizik oluşmuş ödemem gereklimi ödeme dedi çarptım dedi motorda bişey yoktu benim 

7 Cevaplar

+2 oy
önce (1,252 puan) tarafından

Kendi çarpmış sen neden ödeyeceksin ki

önce (9,912 puan) tarafından

İçimde kaldı canım ondan sordum benim motorda bişey yokta onda kücuk bı çizik var 

önce (1,252 puan) tarafından

Oda onun problemi boşver

Tm canim sağol babama anlatmış ta ben ödeyecem demiş babamda demiş motora sen çarpmışin motor duruyomuş dedi TM demiş

-Reklam-
+1 oy
önce (936 puan) tarafından

Kendisi çarpmış neden ödeyeceksin ki, senin bir masrafın varsa onun karşılaması gerekiyor

Tm canim sağol içim rahat etmedi de benim motorda bişey yok onda kücük bı çizik var 2 tane 

+1 oy
önce (312 puan) tarafından

Saçmalama canım sen çarpmamışsın ki ödeme o yüzden 

Olayı haletikten sonra babamada demiş de zaten baya içimde kalmiştı  babamda duran şeye nasıl carpıyon demiś öyle kapatılmiş konu 

+1 oy
önce (1,827 puan) tarafından

Kiz senin motorun suçu ne 🤭

Babama anlatmiş o gün içime dert edindim kimseye demedim korktum aslında kapandı konu çarptım çizikleri gösterdi yaptıracam sorun yok dedi 

önce (1,827 puan) tarafından

Onun suçu sonuç olarak için rahat olmali

Tm canim sağol böyle bı konularda ben korkarımda sormak istedim emin olmak için 

0 oy
önce (1,074 puan) tarafından

Senin hatan değil ki neden ödüyorsun cnm

Babama anlatmiş olayı orda kapanmiştı konu normalde korktum diye kimseyede demedim ben babam anlatınca korktum babam sen çarptın duran motora demiş 

0 oy
önce (3,348 puan) tarafından

Tamamda çarpan o niye ödeyesn 

Babama anlatmiş sanki suç bende neyse artık ben yaptıracam arabamı dermiş gibi konuşmuş şuan ondan dert edindim olay oldu ben yaptırım dedi   babamda duran motora sen carptın dedi  ödersin demiş kendim korktum sormak istedim buraya hatam var mı diye bu gibi olayları bilmiyom da

0 oy
önce (2,095 puan) tarafından

Bacım suçlu komsunuz o çarpmış niye sen ödemeye kalkıyosun senin zararın varsa o sana ödemek zorunda

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 137 göst.
0 oy
7 cevap 263 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Orkide01 (318 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 247 göst.

Kategoriler

1,470,520 soru