+1 oy
465 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (262 puan) tarafından

Memleketen 6 kutu cay aldım adeti 180 TL 3 tanesini bize 3 tanesini kayınvalidemgilere yoladık aradan zaman gecti kayınvalidem gelmiş cay istiyor yoladık dedim ya komşulara verdim bi komşum kaldı onada verecem Bi kutu daha verir misin diyor bnde bize anca yeter dedim vermedim sonra vicdan yaptım sizce vermeliydim. 

17 Cevaplar

+3 oy
(11,958 puan) tarafından

Oha ben olsam vermem 😀 sen ona komşulara dağıtsın diye mi verdin. Bide yüzsuzce bi paket daha ver diye istemiş ayıp

(9,082 puan) tarafından
+1

yani. komsulara dagitacak olsam kaynanama niye giturim direk komsulara veirirm. ben vermis olurum en azindan

anne size fazla geliosa dagitiosan niye getireyimki sanada getirmim ozaman biz kendimize anca yetcek kadar alioz zat zor ozaman sanada getirmim madem sana seninkiler fazla geliosa ekstra masraf etmeyelim  falan de

-Reklam-
+2 oy
(1,859 puan) tarafından

Sen kaynanana diye vermişsin zaten o da niye gidip komşuya veriyor ki ben vermem kusura bakmasın ihtiyacı olan birileriyse komşuları gidip hazır çay alıp versin. Veya sen öyle de ihtiyaç sahibi kişiler varsa marketten ben alıp vereyim de hayrına 

0 oy
(14,126 puan) tarafından

Ben olsam verirdim 

(262 puan) tarafından

Kacak cay istediğinde bulamiyorsun anca memeklete yolun düşerse alabiliriz oda yol masrafları cok cocuklarla git gel acayıp zor o yüzden cok gec gidiyorum bnde bize göre getirmiştim deseydi dağıtacam bnde ona göre getirseydim. 

0 oy
(108 puan) tarafından

Ben vermezdim baştan soyleseymjs 

(262 puan) tarafından

Kacak cay istediğinde bulamiyorsun anca memeklete yolun düşerse alabiliriz oda yol masrafları cok cocuklarla git gel acayıp zor o yüzden cok gec gidiyorum bnde bize göre getirmiştim demen gibi deseydi dağıtacam bnde ona göre getirseydim. 

0 oy
(163,382 puan) tarafından

Hayr olarak veririm bende ama neden komşuya veriyo ihtiyacımı varki 

Bruksel havaalaninda ev yapımı olanları atiyolar ancak kapalı kavanoz yemeklerine ellemiyolar sen yanına al pasaport kontrole kadar yedir snrsi için zaten ordada satiliyo atarlarsa alırsın yanına al ama cam kavanoza koyma plastik saklama kaplarına köy cam yasak sandivic falan bişi demezler çünkü sıvı ve cam değil ben gelirken hamburger aldım ellerinde geçti sorun olmadı ama camda bişi olsa yasak atarlardi

(3,442 puan) tarafından

Değişik, ben bütün yemekleri  cam kavonozlarda getiriyorum birde. Her yerde değişiklik gösteriyor demek ki. O zaman soru sahibi havaalanını önceden arayıp bilgi alabilir. Çocuğunuz alerjik bir bebekti sanırım. Her kapalı gıdayı da kullanamaz. Uçuş gününden önce aile hekiminden 'bu bebek alerjiktir ve özel bir diyet programına göre beslenmelidir' tarzı yazılı /imzalı bir kağıt isteyebilir. Hiç bir sorun çıkaramazlar. 

(957 puan) tarafından

Evet benim kızım alerjik bebek yani uçak Develi açıldı Ben de yiyemem çocuk da yiyemez ona göre kendime de yemek yapacağım çocuğa da yemek yapacağım

Kız zaten Max 4 saat çoksa abartma çocuğa göre al yanına yeter sen evden ye çık yük etme kendine

(957 puan) tarafından

Biz burdan baska şehire gidiyoruz trenle ordan ucak 4 saat polis kontrol falan 12 saat rahat yollarda oluyoz zaten migrenim tutuyor kusuyom surekli😭

0 oy
tarafından

Yani varsa elinde fazladan ver ne olacak canim 

Şahsen bu gastamonlu arkadaş bana ev verdi çay neki

0 oy
(3,293 puan) tarafından

Ben olsam 3 tane bile vermezdim. Komşularından sizene sonuçta

0 oy
(6,649 puan) tarafından

Vicdan yapacak bir şey yok hepsini komşuya verirsen size ne kalacak madem hiç dağıtmasaymış kendine saklasaymış

0 oy
(1,818 puan) tarafından

Yorumlarda gördüm kaçak çay her yerde bulunmuyor ona alışan bir insan da başka çay içemiyorum Hakkari'de kaldığımız zaman alıştım şimdi başka çay içemiyorum o yüzden ben vermezdim zaten 3 kutu vermişsin fazla isteseydi ona göre getirirdin

0 oy
(1,835 puan) tarafından

Çok saçma. Komşuya vermek için mi senden istiyor Allah'ım ya ne alaka ya sinir bozucu 

0 oy
(2,748 puan) tarafından

Yağmurlu  günde  su vermem.... sulamadıgınız cıcegin acmasını beklemekde nankörlüğe dahildir...once emek (sevgi) sonra ekmek..o yüzden  vermem ❤️‍🩹

(20,095 puan) tarafından
+1

Kaynanalari bombalayalim da kurtulalım kız senle ben bide Büşra 🤣🤣🤣

(2,748 puan) tarafından

İnan  esim az yuz verse hirosima atmayı bile düşünüyorum 

(20,095 puan) tarafından
+1

Hahah 🤣 🤣 lütfen öyle bir dusuncen varsa benim kaynanayi da arada temizle ben sana bakarım içerde 🤣 🤣 

(2,748 puan) tarafından

İki tane bebeğim var allahım konuyu  sen biliyorsun...belasını versin demekle yetiniyorum simdilik...

0 oy
(20,095 puan) tarafından

Kendinin ki bitse verirdim ama komşu için bende vermezdim ben kendime göre almışım bidaha memlekete ne zaman gitcen kim bilir boşuna vicdan yapma aşko boşver 

(262 puan) tarafından

Valla doğru diyon boş cevirdiysem cevirmişim haksiz yere cevirmemişim ya. 

(20,095 puan) tarafından

Er yani kendine bile istemiyor ki neyine vicdan yapıyorsun ki kaçak çaylar da çok pahalı iyi almışsın nerden aldın bizim burda 300 falan küçük paketler bıraktık kaçak çayı nerden aldıysan bizede 3 5 paket getir 🤣🤣

0 oy
(18,492 puan) tarafından

Bende vermezdim. 

(262 puan) tarafından

Dimi yani almişim taşimişim buraya kadar cıkartıp vermişim eşit Bi şekilde kendimize göre almişiz dağitmaysa ona göre alırdık. 

0 oy
(23,895 puan) tarafından

Ay bende fazla verdim keşke vermeseydim diye yiyorum kendimi geldi yüzsüz gibi aldı aman boşver verme 

(23,895 puan) tarafından

Valla beni susturamaSınz bak kin doluyum 🤣🤣🤣🤣

(20,095 puan) tarafından

Kız kurayım mi çok ciddiyim he içimizi döker rahatlariz 🤣🤣🤣🤣🤣

(23,895 puan) tarafından

Valla ben varım ha 🤣🤣

(20,095 puan) tarafından

Nerden kuralım grubu aşko 🤣 🤣 

(23,895 puan) tarafından

Nerden dersen wp hariç 🤣

0 oy
(53,949 puan) tarafından

esit almissiniz zaten onunki yuzsuzluk

(262 puan) tarafından

Valla boş cevirdim diye ne yalan söyleyim butun gün aklımda kaldı bu yorumları görünce icime su serpiliyor. 

(53,949 puan) tarafından

senin kalbin guzel vicdanlisin da ondan vermeseymis komsuya

0 oy
(4,963 puan) tarafından

Komsulara mi dagitmis utanmadan vay be ay bugun ne kaynana postlari cikti hepsinde agzim acik kaliyo benimkini opup basima moyuyorum resmen 

0 oy
(410 puan) tarafından

Ben olsam verirdim. Demekki erken bitmiş çok icilmis yine alırdım bendeki de biterse

(262 puan) tarafından
+1

Bu kacak cay her yerde bulunmaz yolum düşerse memlekete anca getirebiliyoruz ayrıca keşke icip bitirmiş olarak isteseydi komşuya vermek icin istiyor. 

(410 puan) tarafından

Anladım. Haklısın o zaman

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 208 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Selcan123 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 645 göst.
19 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde Külliyen yalan (344 puan) tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 546 göst.
0 oy
18 cevap 855 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (69 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,426 soru

24,085,649 cevap

331,453 kullanıcı

...