Kızlar kaynanam sürekli çocuğumu dolduruyor
Anneme platin takıldı koluna omzuna kadar alçıda ben bakıyorum kız kardeşimle biliyor bende kalıyor şu anda . Neyse dün markete gittim o ara aramış telefon evde zaten durma nerde kalıyorsun diye sorguluyor annemi . Ben olmayinca annem acmis sonra çocukla konuşmuş 5 yaşında kızım ne konuşursa geliyor söylüyor çocuğa diyormuş ki anneannen sizde mi kalıyor sen gel köye ne Zaman gelcen annenler gelcek mi hafta sonu ama gelmezler misafir var diyormuş ee tabi annem de yanında bunu duymuş gitcem de gitcem
Sanki hiç görmüyor çocuğu çarşıya gelir ilçeye görmeden gider hep ister ayağına gelsin hastanede refakatçi kaldık kardeşimle demedi geleyim de çocuğu bakayım sözde hasta olmuş turp gibi hiç bı şeyi yok
Bende eşime söyledim annene söyle zamanında onu da baktım neyini sorguluyor kadının canı yaniyor birde ananın tribiyle uğraşıyor
kaynanam zamanjnda dizinde kireçlenme vardı ameliyat olmuştu yeni evliyim hamileyim kaç ay baktım ses etmeden ne kızı Nede büyük gelini bakti ozaman bende elim niye baktırdı kendini dedim
Derdi kaynana oğlunun evinde kalıyor damat parası yiyor babam geçen Dünya alışveriş yapmış gelmiş para getirmiş kendi belinden rahatsiz birde şu an hayvancılık yapıyor bakamiyor ee gelen giden mecbur ben bakıyorum kız kardeşim çalışıyor 3 gün ancak alabildi izin yarın ise gidecek
Bir kaşık suda bogasim geliyor yeminle o gün hastaneye gelmiş kocama diyor ki sen niye yatmadın hala gece işten geldin niye yatsın annem içerde ameliyatta karısının yanında dedim eşim de bu halde yatilir mi anne saçmalama dedi morardı kaldı
Sizce haksız mıyım ?? İşi gücü art niyet. Fesatlık