0 oy
290 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,811 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar kaynanam sürekli çocuğumu dolduruyor 

Anneme platin takıldı koluna omzuna kadar alçıda ben bakıyorum kız kardeşimle biliyor bende kalıyor şu anda . Neyse dün markete gittim o ara  aramış telefon evde  zaten durma nerde kalıyorsun diye sorguluyor annemi . Ben olmayinca annem acmis sonra çocukla konuşmuş 5 yaşında kızım ne konuşursa geliyor söylüyor çocuğa diyormuş ki anneannen sizde mi kalıyor sen gel köye ne Zaman gelcen annenler gelcek mi hafta sonu ama gelmezler misafir var  diyormuş ee tabi annem de yanında bunu duymuş gitcem de gitcem

Sanki hiç görmüyor çocuğu çarşıya gelir ilçeye görmeden gider hep ister ayağına gelsin hastanede refakatçi kaldık kardeşimle demedi geleyim de çocuğu bakayım sözde hasta olmuş turp gibi hiç bı şeyi yok 

Bende eşime söyledim annene söyle zamanında onu da baktım neyini sorguluyor kadının canı yaniyor birde ananın tribiyle uğraşıyor

kaynanam zamanjnda  dizinde kireçlenme vardı ameliyat olmuştu yeni evliyim hamileyim kaç ay baktım ses etmeden ne kızı Nede büyük gelini bakti ozaman bende elim niye baktırdı kendini dedim 

Derdi kaynana oğlunun evinde kalıyor damat parası yiyor babam geçen Dünya alışveriş yapmış gelmiş para getirmiş kendi belinden rahatsiz birde şu an hayvancılık yapıyor bakamiyor ee gelen giden mecbur ben bakıyorum kız kardeşim çalışıyor 3 gün ancak alabildi izin yarın ise gidecek

Bir kaşık suda bogasim geliyor yeminle o gün hastaneye gelmiş kocama diyor ki sen niye yatmadın hala gece işten geldin  niye yatsın annem içerde ameliyatta karısının yanında dedim eşim de bu halde yatilir mi anne saçmalama dedi morardı kaldı

Sizce haksız mıyım ?? İşi gücü art niyet. Fesatlık 

8 Cevaplar

+1 oy
(1,985 puan) tarafından

Ahh senin şu kaynanan. Sen zaten çözmüşsün nıyetini. Konuş böyle konuşmaların annemi rahatsız ediyor. Bir daha nerdesin ne zaman gıdecek gıbı sözler kullanma. Ziyaretine gelmeyeceksen ilgilenme de.

(6,811 puan) tarafından

Bir kaşık suda bogasim geliyor yeminle o gün hastaneye gelmiş kocama diyor ki sen niye yatmadın hala gece işten geldin  niye yatsın annem içerde ameliyatta karısının yanında dedim eşim de bu halde yatilir mi anne saçmalama dedi morardı kaldı 

(1,985 puan) tarafından

İyi demişsin

(6,811 puan) tarafından

Oğlun o kadar kiymetliyse evlendirmeseydin

-Reklam-
+1 oy
(894 puan) tarafından

Hadsiz kadın yaa. Kocan lafı yapıştıramıyor mu annesine? Aynı durumda kendi annesi olsaydı, senin annen o sözleri kullansaydı ne hissederdi acaba eşin? Annenin yanında kalmasına Kocan bir şey demiyorsa o kadına ne oluyor? Eşinin annesine bi şey söylemesi lazım. Bu böyle olmaz. Yazık günah annene. Okurken benim bile o kaynananı boğasım geldi. 

(6,811 puan) tarafından
+1

Söylüyor kız gece ise gitti ise giderken de misafir vardi ses etmedim gelcek birazdan soylucem o gün hastanede de ağzının payını verdi 

(894 puan) tarafından

Bak buna çok sevindim işte. 

(6,811 puan) tarafından
+1

Boş boş konuştu mu alıyor ağzının payını 

+1 oy
(21,597 puan) tarafından

Kız su kadinla konuş açık açık niye kendine dert ediyorsun söyle herşeyi o dertlensin benimkini de biliyorsun az çok ben tak tak söylüyorum en azından bir kaç ay susuyor 

(6,811 puan) tarafından

Kız bende söylüyorum eşim de ama kadın sa.laga yatıyor işte aklinca iyi niyetli 

(21,597 puan) tarafından

Kıskanç kıskanç bende anneme bakmaya gittim ciddi bişey atlattı geldim ki bende hastayım diye başıma coreklendi hamileyim anneme de durumu ciddi diye gittim vitaminleri düşmüş kaynanaminda sen düşün iste

(6,811 puan) tarafından

İşleri fesatlık o gün diyor hastanede bende hastayım hiç dönüp de noldu demedim ge.berse umrumda olmaz 

(21,597 puan) tarafından

Ay boşver yinede bende önceden çok takmaz yaşlı kadın anca böyle olur derdim ama gebelik doğum yalnız kalma ccouguma saçma sapan şeyler söylemesi beni kendinden uzaklastirdi yoksa ben iyi niyetliydim hep ona karşı hamileyken kaç kere işlerini yaptım ama değmez doğumdan sonra gördüm herkesin yüzünü 

(6,811 puan) tarafından

Aynen öyle ben hamileyken gördüm hele geçen yıl kızım 1 hafta yatarken umrunda olmadım ya bitti benim için net 

+1 oy
(5,795 puan) tarafından

Yine bir yerde konu kadının çaloşöaskna geliyor gibi. Şu an sen de çalışıyor olsan ağzını açamazdı. Tek kaygısı oğlunun parası. Sanırsın oğluna okul harçlığı veriyor da sen yiyorsun, ne çocukça ne saçma. Sana ne oğlunun cüzdanından değil mi. Eşinin dengelemesi gerek bunu da. 

(6,811 puan) tarafından

Kız ağzının payını veriyor ama benimki yüzsüz anlamiyor ben sağlam etcem onun ağzına afedersin geberir gider de benden bilirler 

(5,795 puan) tarafından

Ay tövbe de kız 😂

(6,811 puan) tarafından

İşte ondan korkuyorum eşime söyledim gelince de boşver boş boş konuşur o diyor 🤣

+1 oy
(4,733 puan) tarafından

Kocan konusmazsa ben kendim arar konusurdum. Amam hic yuzune vurmadan, nasilsin falan iste bizde annemle cay iciyoruz hasret gideriyoruz ne zamandir iyi oldu bizde kaldigi falan derdim. Cocukta nasil sehiniyor anneannem bizde diye iyice morartirdim :) biraz iyilessin, toparlasin piknik yapariz hep beraber senide cagiririz de :))))

(6,811 puan) tarafından

Hastanede zaten oğlan kardeşim morartti onu 🤣 bekar kardesim var  anam hele bı iyileşsin Ecrin onu denize gezmeye goturcek dedi kaldı öyle 🤣

(4,733 puan) tarafından

Hahahahh helal kardesine  daha fazlasina gerek yok o zaman, birakin kendi kendine morarmaya devam etsin.

(6,811 puan) tarafından

Kız bende ettim agzina o gün yat diyor eşime geceden geldi sen ne bekliyorsun yatsan ya diyor dedim ne saçmalıyorsun Eşiyim ben içerdeki de benim annem 

(4,733 puan) tarafından

Boa bogazin twki belli ki takmayacaksinix

(6,811 puan) tarafından

Hemde ne boş ..bomboş bir insan 

+1 oy
(15,127 puan) tarafından

Busra ara ağzına geleni söyle bu kadarı hadsizlik. Ne demek annene bakmasını istememek terbiyesiz ya. Sana ne oluyor da benim annemin nerde kaldığını sorguluyorsun hayırdır de. Kocanın parası değil ayrıca o para evinizin parası. Ay sinirlendim sabah sabah hastalık lan bu elin kadını yüzünden anama babama da hastayken bakamayacaksam yansın dünya ben astarı yırtar kavga ederim 

(6,811 puan) tarafından

Eşime soylucem şimdi Akşam ise giderken misafir vardı demedim bı şey ondan. O gün de yat sen diyor sana mj kaldı yorum yapmak ya ..kız ediyorum ağzına ama yok yok . Aman sinirden ağlıyor hasta oluyor geberir gider de sebebi ben olurum. Oğlu konuşsun daha da olmazsa kaynimi ararim o gelir hakkından . Kız hepimiz ağzının payını veriyoruz ama yok yok yani laf arsızi laf duymaktan zevk alıyor kadın 

(15,127 puan) tarafından

Olsun hasta sen sinir hastası olacağına. Paso rol biliyorum senin kaynananı her şeye burnunu sokuyor. 

(6,811 puan) tarafından

Yok anam yok valla en son yapiscam boğazına o gün hastanede gördüm tüylerim diken diken oldu 

+1 oy
(36 puan) tarafından

Aynı versiyonu bende de var. Babamı yeni kaybettik. Annem yalnızlığa alışık olmadığı için ablalarımla dönüşümlü olarak annemde kaldık sonra annem bizde kaldı falan. Kayınvalidem eşimle konuştuğunda arkadan ses geliyor kaynanan mı sizde ee oraya mı gitceksiniz vs gibi şeyler söylüyor duyuyorum ve sinirleniyorum. Kızım doğduğundan beri her hafta bizdeler ama ben anneme gideyim hemen eşime ee buraya gelmiyor diyor. Fırsat mı veriyorlar sanki zaten her gün görüntülü arıyorlar kızımı görmek için bi de durum yoklaması yapıyorlar. İçlerinde kıskançlık ve karışma huyları olmasa belki bu kadar takılmam ama artık her şeyleri batıyor bana. O yüzden baya mesafeliyim. Gerekmedikçe konuşmuyorum. Zaten bir şeyleri yüzüme de söylemiyorlar. Ben kızımı uyutmaya diğer odaya geçince görüntülü konuştuklarından sesleri geliyor duyuyorum iyice soğudum enerjim gidiyor onları görünce

(6,811 puan) tarafından

Aynen bende içlerinde hasetlik olmasa bu kadar soğuk olmam ama bariz hasetlik var 

+1 oy
(2,969 puan) tarafından

Benzerini yaşadım. Bizimki de benim kızımla annemlerde kalmama laf ediyordu aklı sıra. Kızım daha 1 yaşında bile değildi, annemlere gittim bir haftalığına. Ben sa.lak da her gün babannesini arıyorum kadın ozler diye. 5 gün boyunca her gün telefonda kızıma " sen niye oraya gittin, orası kötü, sen benim torunumsun bir tek, onların torunu değilsin, sen köye gel yeter çok kaldın" falan bu tarz konuştu durdu ve telefondan benim annem de duyuyor. En son aldım elime anne ne biçim konuşuyorsun çocuğa yok orası kötü falan, kaç gündür susuyorm dedim. Bu sefer yok ben çocuğa laf olsun diye diyorum, ne diyecem çocuğa işte şakasina öyle konuşuyorum deyip kendi mağdur oldu. Eşime de dedim anneni böyle tersledim diye. Eşime de diyormus iyi daha arayıp rahatsız etmem. 3 sene oldu bu olayın üstüne o günden sonra doğru düzgün ne o arıyor ne ben. Tamamen iyi niyet kisvesi altında laf sokma. Ben aşırı mesafeliyim şimdi ne düşünürse düşünsün. Başka patavatsızliklari da oluyor hep beni ittiler kendilerinden. 

(6,811 puan) tarafından

Aynen öyle benimkine sorsan oda şaka yapıyorum der . Hep kendinii acindirma çabası 

Bende aramam sormam annem ameliyat olcak ya yalandan hasta bahanesi uydurmuş gel çocuğu bak Dicem diye 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 46 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Aytasi__ (212 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 211 göst.
0 oy
0 cevap 30 göst.
28 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,677 soru

24,114,269 cevap