Kızlar sıcaktan bunaldım gece uyuyamadim sizler nasıl yapiyosunuz sıcak havalarda
Cam pencere açıyoruz. Zengo olanlar klima açıyordur 😂 başka çaremiz yok
Şey biz pencere acanlardaniz
Bizde sizdeniz😂
adanadan selamlar 😂 sıcak vizşm göbek adımız 😅
Güneşe ateş eden adamlarsınız siz :D
sıcaktan bizim bile yazamamışım 😂
Bacikoo gel soğuk kahve yapayım serinleyelik😂
ay yok demem 😂
Havalar o kadar ısındı mı ya şehir de o kadar sıcak değil benim evim hiç değil
Ben sabaha kadar hem oglandan hemde sıcaktan yatamadım😂kayserideyim
Siz serin bi sehirdesiniz sanirim :) kuzeyde falan misiniz
Biz üç gündür klima açmaya başladık özellikle gece
Ama kızım ağrıda dıyo buz gibi hava akşam üstü
Demi sıcak oluyyor
Klima açtığın odada bı kavanozda su koyuyormusunuz odayı nemlendirmek için klima kullandığınızda havayı kuruttugu için koymak gerekirmis
Biz klimalı odada uyumuyoruz herkes odasında uyuyor Her yere eşlt soğukluk geliyor hiç su koymadım ama koyayım yinede sagol bilgi için
Rica ederim bı küçük kavonozda koyduğun zaman odayı nemli tutuyo yoksa klima çok zararlı aslında
Hala da akşamları sobayı yakan ben bu posttan ayrıldım 😁😁
Klima yakiyoruz cok sicak olunca
Klima ❤️
Kilimayi aciyoruz 🙂
Ay benim esim camlari da actirmiyo klima falan ds sokmaz eve hayatta elinden gelse kapilari da kapatip yatacak soyunup yatiyorum ama yinede sicak
Neden peki özel değilse tabi
Esim biraz takintili kimseye guvenmez hirsiz falan girme ihtimali var bocekten sinekten nefret eder bi de oyle alismis bu yasina kadar hic cam kapi acik yatmamislar ki hasta olurum saniyo hepsi kaynanamin takinitili huylari esime de gecmis
Klima yada vantilatör
Hamileliğimin son ayı evim ateş gibi olur zaten benim hormonlardan bide galiba iyice sıcak basıyor dayanamıyorum oturduğum yerden şakır şakır ter damlıyor, şort crop giyiyorum sadece ama sanki sobanın içinde oturmuş gibi bir sıcak basıyor 🥺
Ben hamilelikte leğene buz atıp ayaklarımı koyuyordum😂
Çok mantıklı bence 😅
Burası daha gece sıcaktan yatamayacak kadar ısınmadı ama gündüz felaket sıcaktı geçen sene vantilatör kullandım yatılmayacak kadar sıcak olursa vantilatör kullanırım yine
Ya ben oglandan dolayı daha cikaramadim
Korkuyor mu yorum da gördüm Kayseri de mi oturuyorsun
Evet Kayseri'deyim canım elini kaptırır diye korkuyorum
Benim ki korktuğu için elini uzatamıyor bende Kayseri'nin ilçesin de oturuyorum dün Kayseri'ye geldim felaket sıcaktı
1,466,890 soru
24,036,733 cevap
328,960 kullanıcı