+1 oy
352 göst.
Diğer kategorisinde (687 puan) tarafından

Kızlar dün sabah kaynanamın üstüne mutfakta dolap düştü.12 gibi öğlen geldi o süreçte biz 4 kadar mutfağı temizledik görümcem evli bir çocuğu var 6 aylık bizi aradı gelin temizlemeye gittik kendisi bir süpürdü mutfağı bu kadar sürekli çocuğunu bahane etti hasta söyle böyle diye.eltime yazms kendi çocuklarını küçük geline bırak gel yaridima temizliğe diye tm demis ,elti de bana söylüyor sinir oldm en başta çünkü dün akşama kadar bir dk oturmadm evi temizledim sildim süpürdük iş yaptık iki çocuğum var 3,4 yaşlarında bende  kendi işimi ypmyrm sürekli birşeyler isteyip duyrylar esimlede ztn aram kötü belkide yanlız kalmak istyrm bilmyrm siz olsanz kabul edermszn çocukları 3 tane onun ama çok yaramzlar 

11 Cevaplar

+3 oy
(163,351 puan) tarafından

Alınacak sevapda bu şekilde günaha donusuyo içinden gelmiyosa direk yüzüne şöyle yapamam istemiyorum diye

(687 puan) tarafından

Yapsam bile. Yarın öbür gün ne yapmisz ki elin gelini böyle der kestirip atar

(163,351 puan) tarafından

İçinden gelmiyosa dürüstçe şöyle yapamam de geç yapipda helal etmemekde iyi değil en azından dürüst davran yapmak istemiyorum de 

-Reklam-
+1 oy
(4,675 puan) tarafından

Temizlik yapılır sen yapmazsan başkası yapar onlar hallolur 

Kaynanan nasıl yazık kadının üstüne düştü demişsin durumu iyi mi

(687 puan) tarafından

Mutfak dolabı düşmüş mutfağa gittim dyr daha gerisini hatırlamıyorum dyr altında kaldm dyr bacaklarima kafama deydi dyr 

+1 oy
(69 puan) tarafından

Kız keşkem benim kaynanamin üstüne de duşseydi dolap nolcaktı ki🥴

(687 puan) tarafından

Düşsn valahi belki akillanirlar

(69 puan) tarafından

İnşallah🤲

0 oy
(22,366 puan) tarafından

Tekrar temizliğe mi çağırıyor yani sizi 

(687 puan) tarafından
+1

Büyük eltiye yazmış kendi çocuklarını küçük geline yani bana birk büyük elti gidecek temizliğe ama bende temizlik yapmadım kendi çocuklarım ztn mızmız hareketli vs dün komple evi sildik süpürdük yani onun daha 6 aylık bebeği var karnını doyur yap işi yani bizde öyle yaptık hep

(22,366 puan) tarafından

Müsait değilim de geç boşver yaa işim var getirme dersin ben olsam bende kabul etmem hem ilgilenmeyecek hemde senden habersiz diğerine öyle söylüyor ne kadar ayıp önce sana sorması lazım bırakabilir miyiz diye 

(687 puan) tarafından
+1

İnanki kocamla 3 gündür konusmyrz çok kötü derecedeyiz artık böyle var ev duvarlar üstüme üstüme geliyr bir yandan ağlamak istyrm aglayamiyrm derdimi kimseye anlatamyrm tek kızım ne bir bacım var ne birşey hayata belki en büyük şans kız kardeş olmasiyms dyrm Çünkü en azından anlayan anlaşılmak istyrm evet diğer eltiye dur benm adima kendi kendine karar verip iş yapyr sonra ben hayır diyince beni aryr gelenler diye 

tarafından

Canım eğer istersen ben sana abla olurum seni yargılamadan dinler anlarım elimden geldiği kadar doğru olanı anlatmaya çalışırım.

Gerci kendi öz kardeşime abla olamadım 

Kaçarak evlendigim icin 

Ama ilk evliligimde mutlu değildim ben 

Anlasarak boşandım 

Şuan ki evliligim daha iyi.

Ailem ikinci evliligimi onay vermediği icin kaçtım.

O sebeple beni engellemisler 

Ama ben kimseyi engellemedim 

Ben cocuk değilim ki ya engelleyim 

43 yaşında kocaman kadınım 

Kendi seçimlerimle yaşamımı sürdürüyorum 

Cok şükür elhamdülillah 

5 yaşında oğlum var.

0 oy
(989 puan) tarafından

Bahane bulup çıkın dışarıya isim vardı dersiniz ben olsam bakmazdim bakmıyorum da zaten benim çocuklarım bana yeter benim yardıma ihtiyacım var zaten kaldı birde ben bakacam kaynanama elimden geleni yapıyorum temizlik konusunda o ayrı konu ama çocuk bakmasına bakmıyorum eltinin yakını varsa onlara bıraksınlar 

(687 puan) tarafından

Birde bana demeden eltimle konuşup Halledyrlar anlasiyrlar daha sonra bana eltim msj atyr çocuklar sana gelsin iş yapacgz dedim ki benmde isim olur cocukluyum yaa işim gücüm var birde eşimle 3 gündür konusmyrz onun sıkıntısı motel bozukluğu var 

(989 puan) tarafından

Birde küçük bebegi var yani onu nasıl bırakmayı düşündü şok oldum emzirsin iş yapsın ağladıkça bakar dün benim eltim de alışverişe gitti 4 tane çocuğunu dışarıda bırakmış anahtarı da yanına götürmüş eve girip dagitmasinlar diye bana sormadan gitmiş cocuklari da bana geldiler dediler annemiz gitti bizi de sana yolladi ben dedim bana sormadn yaptiysa ben kabul etmiyorum anneanneniz karsi apartmanda oturuyor oraya gidin yavrum dedim benimde 3 çocuğum var kimseye çocuğumla eziyet vermedim o yüzden de kabul etmem bişey olduğu zaman hep bir yere gidecek olsam eşimden baskasina bırakmam çocuklarımı 

0 oy
tarafından

Günaydın canım 

Geçmiş olsun dolap düştüğü için 

Anladığım kadarı ile zaten senin canın burnunda 

Çocukların var 

Eşinle aranız limoni diyelim 

Yani biraz eltinle kayınvaliden anlayıslı olabilirler 

Ne demek sana sormadan cocukları bırakmak 

Sen onların gelinlerimisin 

Yada işçilerimisin?

Ben olsam ay hastayım isim var deyip kabul etmem

(687 puan) tarafından

Saglsn cnm bnm Allah razı olsun inşallah işte kocamla 3 gündür konusmyrz 🥺🥺

0 oy
(2,105 puan) tarafından

Asla kabul etmem birinin emri üzerine yaşamıyorum ben kendisi 6 aylık çocuğunu birisine bıraksın kalksın yapsın size Emir verene kadar hiç işim olmazdı açıkçası 

(687 puan) tarafından

İşte bnm görümceler kaynana bile ve isteyerek yapyr 50 defa demişim beni arayan soylein onalr gidip kocayi vs aryr 

0 oy
tarafından

Yazik 6 aylik bebeei varmis kadinin ayrica kaynana nasil kadinin ustune dolap dusmus ve niye bu kadar temizlik telasindalar bi hazirlik dugun filan mi var bi durun nefes alin temizlik kalsin yani nedir. Zor durumdalarsa bugun de idare et sen sıkışınca da onlardan istersin.

(687 puan) tarafından

Bardak almaya gitti dolap olduğu gibi üstüne düştü altında kaldı filim vs çektiler birşey cikamdi ama sürekli oram buram agryr dyr kızı bakmaya gitti sözde oto boka bizi cagyr yap bizene dün aksma. Kadar oradaydım bir dk oturmadm yerime kendisi iki kızi aglasn hemn annem dyr kosyr

0 oy
(6,106 puan) tarafından

Açıkçası ben öyle bir durumda elin kızından yardım istemem beklemem de ben yaparım yavaş yavaş yaparım günlerce sürer ama neden başkasından yardım isteyeyim

(6,106 puan) tarafından

Annemin işi annem yapamazsa ben yaparım demek istiyorum yengeden beklemem istemem 

(687 puan) tarafından

İşte bunlar yüzsüz işin ne acelesi var düşmüş diye evi temizleme derdine gjrms kendisi yapyr benm de 4,3 yaş çocuklarım var birgün cagirmamsm gelin yardıma diye

0 oy
(19,557 puan) tarafından

6 aylık bebeyle de iş yapılır mecbura kaldinmi kimseyi zora sokmaya gerek yok diye düşünüyorum gebelik doğum ve sonrası hep kendi işimi kendim yaptım kimseye de tenezzül edemem çok kotuysem eşimden destek alırım görümce sizi hizmetçi sanıyor heralde bakamam deseydin direk . Kaynanan nasıl bu arada 

(687 puan) tarafından

İşte benm gorumce annesinin başına iş gelince bebeğini bahane etti o aradan bizden faydalanıyor annem hasta çocukta durmyr gelin yardıma gelin şöyle sozde annesine bakmaya gelms gelmeyince bir afra bir tafralar 

(19,557 puan) tarafından

Gitmek zorunda değilsiniz kendi annesi için geldi madem

0 oy
(11,925 puan) tarafından

Kaynananın üstune dolap düşmesine mi yorum yapalım, yoksa görümcenin evini temizlemene mi? 🙂

(687 puan) tarafından

Mutfağa gidyr mutfak dolabı var üsteki bardak alırken birden bire dolapların hepsi üstüne devriliyor kimsede yok evinde altında kalıyor alt komşu fark edip yukarıya cikyr fark edyr doktora götürürler birsey çıkmyr ama sürekli oran buram agryr diyr 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 581 göst.
23 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 597 göst.
20 Haziran 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde nrdn91 (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (490 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 883 göst.

Kategoriler

1,469,393 soru

24,071,671 cevap

330,689 kullanıcı

...