Kızlar dün sabah kaynanamın üstüne mutfakta dolap düştü.12 gibi öğlen geldi o süreçte biz 4 kadar mutfağı temizledik görümcem evli bir çocuğu var 6 aylık bizi aradı gelin temizlemeye gittik kendisi bir süpürdü mutfağı bu kadar sürekli çocuğunu bahane etti hasta söyle böyle diye.eltime yazms kendi çocuklarını küçük geline bırak gel yaridima temizliğe diye tm demis ,elti de bana söylüyor sinir oldm en başta çünkü dün akşama kadar bir dk oturmadm evi temizledim sildim süpürdük iş yaptık iki çocuğum var 3,4 yaşlarında bende kendi işimi ypmyrm sürekli birşeyler isteyip duyrylar esimlede ztn aram kötü belkide yanlız kalmak istyrm bilmyrm siz olsanz kabul edermszn çocukları 3 tane onun ama çok yaramzlar
Alınacak sevapda bu şekilde günaha donusuyo içinden gelmiyosa direk yüzüne şöyle yapamam istemiyorum diye
Yapsam bile. Yarın öbür gün ne yapmisz ki elin gelini böyle der kestirip atar
İçinden gelmiyosa dürüstçe şöyle yapamam de geç yapipda helal etmemekde iyi değil en azından dürüst davran yapmak istemiyorum de
Temizlik yapılır sen yapmazsan başkası yapar onlar hallolur
Kaynanan nasıl yazık kadının üstüne düştü demişsin durumu iyi mi
Mutfak dolabı düşmüş mutfağa gittim dyr daha gerisini hatırlamıyorum dyr altında kaldm dyr bacaklarima kafama deydi dyr
Tekrar temizliğe mi çağırıyor yani sizi
Büyük eltiye yazmış kendi çocuklarını küçük geline yani bana birk büyük elti gidecek temizliğe ama bende temizlik yapmadım kendi çocuklarım ztn mızmız hareketli vs dün komple evi sildik süpürdük yani onun daha 6 aylık bebeği var karnını doyur yap işi yani bizde öyle yaptık hep
Müsait değilim de geç boşver yaa işim var getirme dersin ben olsam bende kabul etmem hem ilgilenmeyecek hemde senden habersiz diğerine öyle söylüyor ne kadar ayıp önce sana sorması lazım bırakabilir miyiz diye
İnanki kocamla 3 gündür konusmyrz çok kötü derecedeyiz artık böyle var ev duvarlar üstüme üstüme geliyr bir yandan ağlamak istyrm aglayamiyrm derdimi kimseye anlatamyrm tek kızım ne bir bacım var ne birşey hayata belki en büyük şans kız kardeş olmasiyms dyrm Çünkü en azından anlayan anlaşılmak istyrm evet diğer eltiye dur benm adima kendi kendine karar verip iş yapyr sonra ben hayır diyince beni aryr gelenler diye
Canım eğer istersen ben sana abla olurum seni yargılamadan dinler anlarım elimden geldiği kadar doğru olanı anlatmaya çalışırım.
Gerci kendi öz kardeşime abla olamadım
Kaçarak evlendigim icin
Ama ilk evliligimde mutlu değildim ben
Anlasarak boşandım
Şuan ki evliligim daha iyi.
Ailem ikinci evliligimi onay vermediği icin kaçtım.
O sebeple beni engellemisler
Ama ben kimseyi engellemedim
Ben cocuk değilim ki ya engelleyim
43 yaşında kocaman kadınım
Kendi seçimlerimle yaşamımı sürdürüyorum
Cok şükür elhamdülillah
5 yaşında oğlum var.
Bahane bulup çıkın dışarıya isim vardı dersiniz ben olsam bakmazdim bakmıyorum da zaten benim çocuklarım bana yeter benim yardıma ihtiyacım var zaten kaldı birde ben bakacam kaynanama elimden geleni yapıyorum temizlik konusunda o ayrı konu ama çocuk bakmasına bakmıyorum eltinin yakını varsa onlara bıraksınlar
Birde bana demeden eltimle konuşup Halledyrlar anlasiyrlar daha sonra bana eltim msj atyr çocuklar sana gelsin iş yapacgz dedim ki benmde isim olur cocukluyum yaa işim gücüm var birde eşimle 3 gündür konusmyrz onun sıkıntısı motel bozukluğu var
Birde küçük bebegi var yani onu nasıl bırakmayı düşündü şok oldum emzirsin iş yapsın ağladıkça bakar dün benim eltim de alışverişe gitti 4 tane çocuğunu dışarıda bırakmış anahtarı da yanına götürmüş eve girip dagitmasinlar diye bana sormadan gitmiş cocuklari da bana geldiler dediler annemiz gitti bizi de sana yolladi ben dedim bana sormadn yaptiysa ben kabul etmiyorum anneanneniz karsi apartmanda oturuyor oraya gidin yavrum dedim benimde 3 çocuğum var kimseye çocuğumla eziyet vermedim o yüzden de kabul etmem bişey olduğu zaman hep bir yere gidecek olsam eşimden baskasina bırakmam çocuklarımı
Günaydın canım
Geçmiş olsun dolap düştüğü için
Anladığım kadarı ile zaten senin canın burnunda
Çocukların var
Eşinle aranız limoni diyelim
Yani biraz eltinle kayınvaliden anlayıslı olabilirler
Ne demek sana sormadan cocukları bırakmak
Sen onların gelinlerimisin
Yada işçilerimisin?
Ben olsam ay hastayım isim var deyip kabul etmem
Saglsn cnm bnm Allah razı olsun inşallah işte kocamla 3 gündür konusmyrz 🥺🥺
Asla kabul etmem birinin emri üzerine yaşamıyorum ben kendisi 6 aylık çocuğunu birisine bıraksın kalksın yapsın size Emir verene kadar hiç işim olmazdı açıkçası
İşte bnm görümceler kaynana bile ve isteyerek yapyr 50 defa demişim beni arayan soylein onalr gidip kocayi vs aryr
Yazik 6 aylik bebeei varmis kadinin ayrica kaynana nasil kadinin ustune dolap dusmus ve niye bu kadar temizlik telasindalar bi hazirlik dugun filan mi var bi durun nefes alin temizlik kalsin yani nedir. Zor durumdalarsa bugun de idare et sen sıkışınca da onlardan istersin.
Bardak almaya gitti dolap olduğu gibi üstüne düştü altında kaldı filim vs çektiler birşey cikamdi ama sürekli oram buram agryr dyr kızı bakmaya gitti sözde oto boka bizi cagyr yap bizene dün aksma. Kadar oradaydım bir dk oturmadm yerime kendisi iki kızi aglasn hemn annem dyr kosyr
Açıkçası ben öyle bir durumda elin kızından yardım istemem beklemem de ben yaparım yavaş yavaş yaparım günlerce sürer ama neden başkasından yardım isteyeyim
Annemin işi annem yapamazsa ben yaparım demek istiyorum yengeden beklemem istemem
İşte bunlar yüzsüz işin ne acelesi var düşmüş diye evi temizleme derdine gjrms kendisi yapyr benm de 4,3 yaş çocuklarım var birgün cagirmamsm gelin yardıma diye
6 aylık bebeyle de iş yapılır mecbura kaldinmi kimseyi zora sokmaya gerek yok diye düşünüyorum gebelik doğum ve sonrası hep kendi işimi kendim yaptım kimseye de tenezzül edemem çok kotuysem eşimden destek alırım görümce sizi hizmetçi sanıyor heralde bakamam deseydin direk . Kaynanan nasıl bu arada
İşte benm gorumce annesinin başına iş gelince bebeğini bahane etti o aradan bizden faydalanıyor annem hasta çocukta durmyr gelin yardıma gelin şöyle sozde annesine bakmaya gelms gelmeyince bir afra bir tafralar
Gitmek zorunda değilsiniz kendi annesi için geldi madem
Kız keşkem benim kaynanamin üstüne de duşseydi dolap nolcaktı ki🥴
Düşsn valahi belki akillanirlar
İnşallah🤲
Kaynananın üstune dolap düşmesine mi yorum yapalım, yoksa görümcenin evini temizlemene mi? 🙂
Mutfağa gidyr mutfak dolabı var üsteki bardak alırken birden bire dolapların hepsi üstüne devriliyor kimsede yok evinde altında kalıyor alt komşu fark edip yukarıya cikyr fark edyr doktora götürürler birsey çıkmyr ama sürekli oran buram agryr diyr
1,488,109 soru
24,325,345 cevap
345,477 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın