Kayınpederime 4. Evre akciğer kanseri kondu kızlar ameliyat yapamayız demişler ışın tedavisi vereceklermiş cok zayıfladı son 1 ayda ağrıları da cok var acaba basına gelen yaşama sansı var mı ne kadar yaşar
Allah şifa versin inşallah
Amin ecmain
Rabbim şafi ismi hürmetine şifalar versin inşallah çok geçmiş olsun 🤲🏻
Amin inşallah Allah razı olsun dağ gibi adam birden bire cıktı
Canım ömrü veren Allah. Rabbim yardım etsin. Metastaz var mı başka organlara sıçrama birçok faktör var. Kurtulan da var tanıdığım göçüp giden de
Metastaz var galiba kaburgalara sıçramış baya dağılmış omuzlara kadar ameliyat sansı yokmuş o derece galiba beyin mrı istemişler orayada bakacaklar
Rabbim şifa versin canım. Zor süreç.
Su kadar yasar veya yasamaz demek zor. Rabbim insallah sifasini versin ama zor bi surec. Umarim toparlayabilir.
Ya basına gelen vardır diye akıl almak istedim doktor öneriside olabilir
Rabbim şifa versinnnnn
Allah razı olsun canım
Kuzenim oldu 4.evde idi ışın tedavisi kemoterapi aldı etkısı olmadı 3 hastane değiştiler en son yurtdışından ilaç geldi akıllı ilaç diye geçiyor yavaş yavas belirli aralıklarla onu verdiler temizlenmiş kanser çok az kalmış iyi şimdi yaşı 32 toplam 1.5 sene oldu savaş veriyor
Doktor sigara içmeyecek demiş yiyecek içecek listesi vermiş ona uyacak ama sigara dinlemiyor içiyor şeker de yasak kızartmada
O kadar detaylı bilmiyorum inanın ben uzaktan sordum hep sürekli sırtı beli ağrırdı ederdi saçları döküldü etti yüzü kafası gözü sivlce doldu
Allah'ım bilir nezaman hayattan kopacağını
Ama akciğer kanserinde kurtulma şansı olmuyor karaciğer olsa yenileniyor ama akciğer zor Allah'ım şifa versin bu hastalığı cenabim dusmanima dahi vermesin benim kayinbabamda mide kanseriydi sadece öğrendikten sonra 6 ay yaşadı çok zor bi süreç
Evet akciğer en zoru ve kurtulma şansı en düşük olan
Kayınpederim rahmetlide 3.evredeydi ameliyat oldu ama kurtulamadı çok ağrı çekti çok acı çekti çok üzülüyodum ben 😐
Eşimin amcası bir ay önce vefat etti 4.evre 7 8 ay çekti Allah ın işi ama kurtulma ihtimali az
4. Evde kanserin kurtuluşu olduğunu görmedim hiç canım benim babannemin abisi öyleydi sapasağlam dı meğer son evredeymiş 1 ay sonra rahmetli oldu yine canı ömrü veren Allah hiç belli olmaz
Ailemde vefat eden herkes akciğer kanserinden vefat etti. En kötüsü de kemiklere sıçraması. Acıdan duramaz. Benim annemin tedavisi iyi gidiyordu %90 iyileşme var dedi doktor. Sonra kemiklere sıçramış gozukmemis. Annem 1 ay içinde kötüleşti. Agrıdan bilinci gitti en son. Kuvvetli ağrı kesiciler versin doktor. Çok ağrısı varsa ağrı bantlari oluyor ondan yazdırın. Dayım da aynı şekilde ağrıdan kollarını ısırıyordu. Anne tarafından bir akraba da acıya dayanamayıp çatıdan attı kendini. Allah şifa versin ama 4. Evde ve metastaz çok fazla gitmez diye düşünüyorum. Benim annem.3. evrede 11 ay civarı yaşadı. Dayım 4.evre 6 ay metastazliydi.
Eşimin amcası karaciğer kanseri son evde karaciğer patlamış malesef sürekli karnından su aldılar dün yogum bakıma alındı bugünde entube edilmiş yoğun bakıma alınmadan diyalize almışlar orda üç kere kalp krizi geçirmiş 😔
Öncelikle geçmiş olsun. 4. Evrede kurtulma şansı çok düşük ama tabi Allah'tan. Diğer organlara ve kemiğe de sıçrar. Benim kayinpederimde 4. Evre kanserden vefat etti. Bizde onun hastaligini 4. Evrede öğrendik zaten çok hızlı yayılan bir hastalık. Akıllı ilaç tedavisi uygulanmisti doktor hastalığın en başında 6 ay ile 1 yıl arası yaşar en fazla demişti. 6 ayda vefat etti. Allah yardımcınız olsun şifa versin.
Valla canım benim kayınpederimde 2 sene önce akciğer kanserinden vefat etti ama akcigerine başka bir yerden sicmaris 2 hafta içinde akciğeri sarmaşık Sarar gibi sardı sonra vefat etmeden bı gece önce boğazına kadar çıkmış doktorlar nereden geldigini bulamadı alt karın tarafından dendi ama bulunamadı 1 günkü filmle 2 günkü akciğer filmi tutmuyordu o kadar hızlı ilerlediki Allah şifa versin
Amcami bu illet yüzünden kaybettik hastaneye yatış yaptılar iki harfta dayanabildi dikkat edin enfeksiyon kapmazsin insanı öldüren enfeksiyon amcam enfeksiyon kapmisti bide hicbirsey yemiyorsa Ümit yok Rabbim şifa versin
Yaşi da ileriyse yaşama şansı çok çok düşük.
Rabbim çok çektirmeden emanetini alsın hakkında ne hayırlıysa o olsun....
Eşimin amcası aynı evre aynı kanser 2 sene yaşadı. Bi iyi oldu bi kötü derken iyice kötü oldu ve vefat etti. Rabbim şifa versin kayinpederine
Geçmiş olsun Allah şifa versin.4. Evreye kadar anlaşılmadi mi belirtileri neydi acaba
Rabbim sifa versin insallah canim benim babamda bundan 9 10 yil once akciger kanserine yakalandi tam olarak kacinci ewreydi bilmiyorum ama gitti kac hastane ona hep olumsuz seyler soyledi taki ankarada medikal hastanesine gitti orda amwliyat oldu cok sukur ameliyati basarili gecti ve ameliyattan sonra kemiterapi gordu 8 ay ve cok sukur baba iyilesti ama cok cok zor bir surecten gecti simdilik iyi cok sukur ama halada yillik kontreller yapiyo ama benim bildigim babaminki iyi huylu ve cok sukur bir yerlere sicramamisti ve sunu bilmeliyizki rabbim umut kesilmez rabbim kayinpederinizinde yardimcisi olsun ve sifa versin insallah🤲
1,496,674 soru
24,448,940 cevap
353,858 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın