0 oy
371 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,896 puan) tarafından

Dün ders çalışıyordum 4 yaşında da kızım var eline kağıt kalem verdim ki yanmda oyalansin osirada kızım kağıdı çok cizince alttaki masaya kalem işi geçti o da bezle silinip çıkan birşey o sırada eşim geldi masayı gördü vay efendim bu ne bı salon vardı kimse gelse salona aliyorduk orayida batirmissinniz vs vs. bende dedim iyi yaptık dilerim geçer eline bezi aldı masayı sildi bende dedim biri görse snn üstüne Güler ki hele buna bak kadin işine karisiyor snra bana diyo sen pissin sen kirlisin falan filan bende küstüm sonra yanıma gelmiş kirli miniğim diyo hiç yüzüne bakmadım o anda boşanmayı bile düşündüm bilmiyorum ne yapacağım bizim sonumuz yok gibi.. cnku ikitane kız çocuğum var şuan ikiside küçük ama buyuyeecekler azacaklar evi dokecekler kiracaklar okula gidecekler o zmn ne yapacağım

12 Cevaplar

+1 oy
(2,946 puan) tarafından

🤦🏼‍♀️kocayı boşayanlarda bugün sen varsın

Ben dahil herkes buralarda İlla kocayı boşamak kararı alıyor sırayla 😄 Benim eşim öyle yapsa  masayı silse  Eline sağlık derim hiç karı işi falan demem Bence yapsın işte ne güzel

-Reklam-
0 oy
(1,735 puan) tarafından

Yani bunun için boşanma düşünülmez de eşyalar çocuğumdan önemli değil eşin bizim evi görse kafayı yer herhalde 🤣

(2,896 puan) tarafından

Yesin öyle bir yesin ki desin ben ne yapiyorum böyle sagligimdn oluyorum 🤣

0 oy
(1,378 puan) tarafından

Masa silen adama gülmem kadın işi değil masayı gayette silebilir. 

Dün oğlum sabit olan ayakkabı dolabını direnç bandını kulplara takıp çekerek düşürdü ben wcdeydim eşim abdest alıyordu sese donumu toplamadan çıktım ana hemen kapımın önünde koca bi dolap anlayamadım da diyom bu dolabı oğlum nasıl getirdin buraya Allah korumuş ya çocuğuma değseydi bişi olsaydı. İçinde pasta çila vardı dolabın o patlamış ayna kırılmış her yer cam. Ya anlık oldu her şey 2 dk olmadı ben wc gireli donumu sıyırmıştım güm etti açtım kapıyı hemen noluyu lan diye. 

Dolabı kaldırdık sildik süpürdük. Cana gelmesin mal umrumda değil benim. Sandalyelerimizi gör hep çatallanmış. 

Geçen çekyata adam yattı ah uh diye kalktı dedim yayı çıktı herhalde o battı herhalde çocuk meğer kürdanları çekyata sokmuş. Yok artık dedik. Oluyor yani böyle şeyler.

(1,378 puan) tarafından

Direnç bandını dolabın kulbuna takıp tuvaletinde kapısına takacakmış brn çıkamayım diye tuzak kuruyormuş. 

(2,896 puan) tarafından

Ahh ah keşke bnlari eşim anlasada bilse

0 oy
tarafından

Boyalı kalsa bile nolacak misafir onu mu kınayacak çocuk sahibi olduysa buna alışmak zorunda. 

Sildiği için mi güler dedin anlamadım ama silsin tabi bi tek kadın işi değil ev ortak sonuçta. Böyle diyip uzaklaştırma bence ben aksine utanacak olursa kızarım😂

(2,896 puan) tarafından

Bilmiyorum canım anne evinde çok titizdi ama bura snn evin ve çocukların var evet açıldığı için dedim

0 oy
tarafından

Kız madem eline bezi almış sana da siliyor desene eline bezi almışken şuraları da sil diye ben zaten temiz değilim kirli her yeri temizle deyip eve baştan aşağı temizlettirmen lazım 😄

tarafından

Dimi ama ya:))

tarafından

Yani öylesine o lazım 😄

(2,896 puan) tarafından

Ooo. Yapar mı o benden daha çok yorgun

0 oy
tarafından

Kızım böyle basit sebeplerle bosanılmaz 

Bu adam seni dövdümü sövdümü ihanetmi etti aç mı koydu susuz mu koydu evine mi bakmadı çocuklarımı dısladı?

Evlilik evde oynadığınız evcilik oyunlarına benzemez Kızım 

Her ev kirli de olabilir 

Temiz de olabilir 

İnsanlık hali bu belki yorgundun uykusuzdun yapamadın.esin laf dedi diye bezle sildi diye bosanma dusunulmez emi yavrum kuzum benim.

Eşyaya hayatta değer vermem 

Değer verenide sevmem 

Boşanmak çok zor Kızım 

tarafından

Sanırım canım 

tarafından

Adın ne abloş seni görüyodum da hiç konuşmadık burayı nerden buldun merak ettimm:) 

tarafından

Adım cikolata canım :))

Adet döngülerim 

Yumurtlama günlerimi takip etmek icin indirmiştim 

Burayı buldum 

Ama güzel bi yer 

tarafından

Anladım hoş geldinn🌸

tarafından

Hoş buldum canım benim 

0 oy
(4,194 puan) tarafından

Ciddi bir diyalog sorununuz var. 

0 oy
(6,488 puan) tarafından

Aman canım ne var battıysa benim eşimde aşırı titizdi çocuğun üstü batsın ev batsın istemezdi kızım kumla çamurla hiç oynamadı ama eşimin yaşi ilerledikçe normal gelmeye başladı böyle şeyler şimdi oğlum var ona hiç karışmaz dün avuçlayıp pilav yedi ses bile etmedi bahçe yaptık toprakla oynar ses etmez senin elinde öyle olur merak etme

0 oy
(1,733 puan) tarafından

Benim ev gibi olsa ne derdi acaba duvarimda boyanmamis yer yok sağolsun kızım halletti aynı şekilde kapılar da bazen keyfi oturuyoruz boyuyoruz siliyoruz kızımda çok mutlu oluyor ki onun mutlulugundan hiçbirsey önemli değil televizyona artık ne vurduysa ben lavabodayken halletmiş canı sağolsun dedik geçtik böyle durumlara çok takılmamak lazım gelen misafir de söylüyor bu duvarın hali ney diye kızımla oturduk resim yaptık diyorum geçiyorum umrumda bile olmuyor çocuk bu en güzel zamanları kıracak da dökecek de köşe de sessiz sessiz beklemez ki

0 oy
(2,625 puan) tarafından

Bizim evin duvarları resim defterine dönmüş kocan bizim duvarlari görse kalpten gidecek demek ki 

0 oy
tarafından

Bunun icinmi bosanmayi dusundun

0 oy
(561 puan) tarafından

Eşin haklı ben de çocuğum oynasın dedim evimin içine ettim eşya da değerli yani bu devirde  masaya bir şey olsa bu sefer yeni masa isteyeceksin alınmadı mi da eşine ne biçim kocasın neden almıyorsun diyeceksin 

İnsan eşyasına sahip çıkmalı ben akillandim darısı başına:)))

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 361 göst.
+1 oy
30 cevap 1,172 göst.
0 oy
5 cevap 299 göst.
+1 oy
11 cevap 556 göst.

Kategoriler

1,466,785 soru

24,035,436 cevap