0 oy
131 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (20 puan) tarafından

Merhaba hanımlar yaklaşık 40 gün önce doğum yaptım bu ikinci çocuğum ve sezeryandan kaynaklı da olabilir çok kötü bir göbeğim var karın yağlarından ve göbekten kurtulmak istiyorum ayrıca simit bölgemde de çok yağlanma var bunun için ne önerirsiniz iki çocuk olduğu için malum dışarıda spor yapamıyorum evin içinden yaptığım egzersiz yeterli olmuyor süt üretimini azaltmak için de şok diyetler uygulayamıyorum siz bu süreçte neler yaptınız bana neler önerirsiniz 

5 Cevaplar

+1 oy
(3,783 puan) tarafından

bol bol su içip mekik çekeceksin. aman aman diyete de gerek yok, emziriyoraun diye fazla yeme yeter. 

ha ben uyguladım mı, hayır 😂

(20 puan) tarafından

Günde kaç kez çeksem yeterli 

(8,928 puan) tarafından
+1

teorikde böyle:) pratikte ister uygula ister uygulama bananaeeeggg😂😂😂

(3,783 puan) tarafından

ne kadar çekersen o kadar iyi 😂

dediğimi yap, yaptığımı yapma😂😂

(1,326 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

-Reklam-
+1 oy
(1,687 puan) tarafından

Sadece emzirip çikolata dondurma cips gibi börek gibi şeylerden uzak durup doğum kilolarını vermiştim ama sonra tekrardan karbonhidratı attırınca kilo aldım yani beslenmene dikkat edersen emzirirken çok güzel gider

0 oy
(8 puan) tarafından

Gitmeyince gitmiyor tek çocuk 2 sene oldu hala duruyor bide hamile gibi aynı 

0 oy
(560 puan) tarafından

Gerçekten bunu mu düşünüyorsun bence şuan tek odak noktan çocuğun olmalı daha yeni yeni alışıyorsun zaten emziren annesin abur cubur yemezsen aşırı zayiflarsin  sâbah akşam sağlıklı şeyler yersen diyetsiz gider kilolar ama sezeryan göbeği duyduğum kadarıyla zayiflarda da olan bir durum 

(8,928 puan) tarafından
+1

niye canim ben daha hastanedeyken kendimi dusundum . hastaneyi gec dogum yaparken doktor beni keserken hocam karin yaglarimida krsip alirmisiniz diye yalvardim ameliyat masasinda. bebek zaten doguyor kendini dusunecek tabi bebek dogmus cikmis kendini dusunecek tabi😬

(560 puan) tarafından

Hiç güleceğim yoktu kilo bu kız ne var vermekte ben bir ayda 8 kilo verdim gitti yağlar emziren anne sadece bakkal ürünü yemese zaten bir gram fazla kilosu olmaz biz emzirirken hamur işi tatlı vb çok yiyen bir milletiz 

(560 puan) tarafından

Bir de insan bir bucuk saatte bir çocuk emziriyor çocuk ağlıyor yatirmiyor anne zaten strese giriyor şahsen ben 80 kilo doğuma girdim 65 kiloydum dogumdna iki hafta sonra sonra 60 ay sonra da 57 de düştüm emziriyordum sonra süt kesildi tekrar kilo aldım emziren anneye Allah'ın bir lütfu bu hiçbir şey yapmadan gidiyor kiloları yani 

(20 puan) tarafından

İnsan bulunduğu bedende mutlu değilse bence erken yol almalı biliyorum erken ama bir yerden işin ucuna el atmak lazım burada verilen tavsiyeler benim için gerçekten önemli kim bu süreçte neler yapmış nasıl bir yol izlemiş bunlar birer tecrübe neticede bir anne olarak tabiki önceliğim evladım ama kendimide  düşünmeliyim 

(8,928 puan) tarafından
+1

sahsen ben ilk kendimi dusunurum. cunku benim kafam rahat degilse kendim huzurlu degilsem mutlu degilsem bebegin gak demesine bile tahammulum kalmaz. gecen  kis mesela kilo almistim .bi anda on kilo aldim birkac ayda. haziranda oglum 2 yas olacakdi eylul gibi bezi braktirmayi dusunecekdim ama hic o modda degildim kendimi sevmiyodum mutsuzdum eylul gibi diyete basladim .her bos animsa spor yapiodum diyet yaparken asiri geriliyordum hic cis mis kafasinda degildim. bi sene daha bezledim. bu haziranda 36 aylik oldu ben kilomu vermistim kafam rahat kafami takacak baska sorunumda yok hamdolsun tuvalet editimine odaklanabildim. gecen sene yapsam on kilo fazla halimle zaten psikolojim bozuk oluo mutsuz tahammulsuz oluyorum hic tahammul edemezdim sabirli olamazdim

o yuzden canim kendim❤️ kendim rahat olursan cocuga da daha iyi bakarim

0 oy
(74 puan) tarafından

Daha 40 gunluk dogum yapmissin cok erken. Dikislerin yeni kayniyor. Sakin agir mekik vs. Deneme. Ben 50 kiloydum 70 kilo olarak dogurdum. Dogumdan sonra 40 gunden sonra her aksam hem cocuguma temiz hava hemde spir olarak bebek arabasina bebegimi koydum. Hergun 5bin adim atmaya calistim. Telefona adim sayar koydum. 6. Aydan sonra adimlari artirdim 10bin adim yaptim gunluk ve ekstra karin bolgesi icin hafif spor. Youtube da var bir cok ornek ama 6.aydan sonra basladim. Karin bolgesi kalori acikligi olmadan çok zor gider. Hamur işi ve şekeri bırakman şart. Bol protein ve yeşillik. Ayni zamnda da süt yapar. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 64 göst.
12 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Asabii (798 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
19 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Yeniianne (658 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 388 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.