0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından

Kızlar 1 yıldır tekrar eden idrar yolu enfeksiyonum ve mantar sorunum var , aslında kadın doğuma gitmiştim benden smear aldılar mart ayında ama sonuçlar e nabızda yok herhangi bir arama falanda olmadı kaç ay geçti sonucumu öğrenemedim bende anlamadım . Şimdi tekrar gidicem kadın doğuma hpv testi ve smear aynı şey mi hpv de vermek istiyorum yaşım 26 

5 Cevaplar

0 oy
(4,279 puan) tarafından

barkod veriyorlar smear için halk sağlığı sitesinden görebiliyorsun. Sağlık ocağına öyle yapmışlardı bana.

bir de tarama testleri enabızın mobil uygulamasında görünmüyor, web sitesinden görünüyor. sonra siliniyor ama ilginç bir şekilde. 

topuk kanı vs de öyle başta çıkıyor sonra yok😂😂

ikisine farklı bakıyorlarmış. 

(135 puan) tarafından

Bana barkod vermediler 5 ay geçti Mart'tan bu yana sonuc yok :) acaba olmadımı diye düşündüm kendimi çok kasmıştım. 

-Reklam-
0 oy
(696 puan) tarafından

Smear sonucu cikinca bilgilendirme sms geliyor ve randevu alip tekrar kontrole gitmeniz lazim ortalama 30 40 gune cikar.

(135 puan) tarafından

Cıkmadı işte martta n bu yana kaç ay geçti ne sms geldi ne bişey 5 ay oldu 

0 oy
(917 puan) tarafından

Patoloji bilgilerim bölümünde smear sonucu oluyor oraya baktın mı 

(135 puan) tarafından

Patolojiye bakıyorum hiç bişey yok acaba olmadımı smear bide kendimi çok kasmıstım ozaman 

(917 puan) tarafından

Belki daha çıkmamıştır benimki de geç 2 ayda falan çıkmıştı ama alınan sıvı yetersiz kalmış tekrar yaptırmam gerekiyordu

0 oy
(843 puan) tarafından

İkisi farklı testler. Mesela smear negatif çıksa da hpv pozitif çıkabilir. Hpv daha geniş çaplı. Virüs türünü belirliyor. 30 yaş üstü her kadın yaptırmalı deniyor. Ben de bir ay önce yaptırdım aynı seninki gibi e nabız da filan görünmüyor. Ama zaten e nabız saçma bir sistem.  sabah verilen öğlen sonucu çıkan en ufak tahlil bile günlerdir düşmüyor e nabıza. Hastaneyi arayınca düşüyor yarım saate. Ordan onay veriyorlar

(135 puan) tarafından

Benim Mart'tan bu yana 5 ay geçti nerdeyse :)) benim yaş 26 hpv yapılırmı ücretsiz devlet hastanesi yapıyomu

0 oy
(4,006 puan) tarafından

Bazılarına sonuçlar çıktığında mesaj gelmiyor,bence sonucun çıkmıştır doktora randevu al bilgisayarda gözüküyor,

(135 puan) tarafından

4 ay geçti ama belli olur demi 

(4,006 puan) tarafından

Olur tabikide 

(135 puan) tarafından

Aradım onlarda düşmez randevu alıp geleceksin dediler 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 233 göst.
0 oy
2 cevap 346 göst.
17 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugcemila (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.

Kategoriler

1,468,426 soru

24,058,188 cevap

330,018 kullanıcı

...