0 oy
106 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (260 puan) tarafından

Kızlar TOKİ yedekten hak kazandık ama kalanların çoğu Bodrum kat yada zemin kat. Yani asil kazananlar beğenmediği için yedek olarak bize bunlar kaldı. 

TOKİ de kiraya vermesi zor bir yerde dağın başında gibi birşey.

Elimizde de sadece TOKİ'nin peşinatina yetecek para var. Ya tokiye peşinat yapicaz yada araba için birikim yapıyorduk ilerde araba alicaz.

Günümüzde ev çok önemli olmuş kiralar aldı başını gitti.

Zaten bu evde ben oturmayacagim. Eşim memur olduğu için hep başka şehirde olacağız emekli olana kadar. 

Biz bir türlü karar veremiyoruz gidip alalım mı evi almayalım mı? Siz olsanız napardiniz?

3 Cevaplar

0 oy
(2,672 puan) tarafından

Nerden başvurdunuz İstanbul için varmi acaba merak ettim 

(260 puan) tarafından

Biz Kilis ten başvurmuştuk. İstanbul'da var mıdır şu an bilmiyorum ama bu senenin sonuna kadar 81 İlde TOKİ çekilişi yapılacak diye duydum. Takip etmeniz gerekiyor 

-Reklam-
0 oy
(9,081 puan) tarafından

zaten oturmayacaksan kiiraya verebilirsin dicekdim ama iatanbil degilmis istabbil olsa bodrum tarzi yerler bile bekarlar ocin kiralik olabilir. ama anadoluda gec genis evler ucuz kiralara veriliyor zaten . bodrum kata gidermi biri kiraya bilmem. yakin civarda hastane tarzi bise varsa hemsireler bekarlar tutabilir belki.

kimse tutmada bile uc bes seneye degerlenir paranin ustune katarsin yani aslinda o acidan alinabilir

0 oy
(3,990 puan) tarafından

Alırdım ne olur ne olmaz ilerde oralara bişeyler yapılırsa satardım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
0 oy
1 cevap 67 göst.
21 Haziran 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Ht (2,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
+1 oy