İ kızlar şimdiden Selam bu TOKİ toki var ya TOKİ TOKİ'de şimdi başvuru yaparken Hani halk Bankası'na müracaat edip hesap mı açtırıyoruz yoksa halk banka hesabınız Yoksa hani garantide Garanti Hesabımız Var ama yani başvuru süreci ne başvuru Yapıyorum hemen değerlendiriliyor 5 dakika sonra reddediliyor bunun Neden acaba Hani ne bileyim ilk kez yaptığım için yani süreççe mesai saatlerim bitti yoksa yarın son ya öyle bir hediye biliyorum Yarın son olduğu için acaba ondan mı Hani kendi adama yapıyorum ama giderek vuruyor işte hani ben mesaj Şuraya da otururum Mesela örnek veriyorum Gebze dilovasını almak istiyorum ondan sonra hani oraya şey ediyorum reddedildi yapıyor acaba Hani halk Bankası'na müracaat edip hesap mı açacağız IBAN falan filan diyorlar ya hani ben bu işten pek bir şey anlamadım Hani başvuru süreci nasıl oluyor yani bunu yaşayanlar açık açık yazabilir mi bana
Bugün bizim işyerinin şoförü için başvurduk. Başvuruyu gönderirken bir PDF dosya geliyor orada tüm koşullar yazıyor okusanız bu soruları sormazdınız.
Reddedildiyse koşulları sağlamıyorsunuzdur.
1,485,781 soru
24,292,769 cevap
343,551 kullanıcı