0 oy
101 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (7 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Akajaj

3 Cevaplar

0 oy
(4,949 puan) tarafından

Cok sey yazasim var vebal almak istemiyorum ama yok ben bu erkek milletine guven olmayacagini anlasam da anlamak istemiyorum galiba her seferinde kafama vura vura ogretiyo halbuki 

(7 puan) tarafından

Benimde okadar içimi döküp anlatasm ağlayasım varki artık ağlıcak gücüm kalmadı ağlamak istemiyorum çok yoruldum bıktım usandm evlatlarım olmasa coktan bırakıp gitmiştim

-Reklam-
0 oy
(499 puan) tarafından

Benim eşimde aynı öyle kaynanamlar alt katımızda oturuyorlar kırk yılın başı yalnız gitsek surat asıyorlar kocamı dolduruyorlar. Kocam da çok yoğun çalışan bir insan ve benim dışarı çıkmama asla müsaade etmiyor evime birini davet edemiyorum ben kimsenin evine gidemiyorum bir kafede oturup zaman geçiremiyorum iki üç haftada bir çıksak da annesini babasını kardeşini getiriyor gelmeseler kavga çıkarıyorlar bana da neyine yetmiyor çıkıyoruz ya işte diyorlar. Bi boynuma tasma takmadıkları kaldı ayrı eve çıkmama da müsade etmiyorlar bugün annemin evine gittim ordan  annemle beraber komşuya gittim diye demedigini bırakmadı şimdi de annesinin evinde kötü bir şey söylemek istemiyorum ama umarım başına öyle bir şey gelir ki benim değerimi anlar ve bana kıymet verir gerçekten hayat dayanılmaz bir hal aldı benim için 😔

(7 puan) tarafından

Aynı benimki işte benimkide biryere kolay kolay bırakmaz anneme giderken bile izinsiz asla bırakmıyor böyleleri insanı çileden çıkartır allah görüyor umarım birşey olur ve yaptıklarına çok pişman olurlar

(499 puan) tarafından

Çok üzgünüm çok nasıl oldu da evlendim kör mü oldum aklım almıyor 😭

0 oy
(689 puan) tarafından

Beterin beteri varmış Allah yardımcın olsun bacım keşke her erkek evlenince kendi ailesinin eşi ve çocukları olduğunun farkına varsa 

(7 puan) tarafından

Onun ailesi kendi ailesi biz aileden değiliz gözünde heleki annesi tırnağını değişmez bize

(689 puan) tarafından

Bir tartışma esnasında bende eşime senin gerçek ailen onlar biz değiliz dediğimde evet demişti bazı erkekler maalesef böyle 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 211 göst.
0 oy
19 cevap 1,144 göst.
11 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 231 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 181 göst.

Kategoriler

1,470,043 soru

24,081,026 cevap

331,210 kullanıcı

...