0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (1,505 puan) tarafından
4 senedirli evliyiz kizlar ilk sene hamile kaldım simdi kızım 3 yaşına girmesine birkaç ay kaldı.Neyse evlenmeden öncesinde aşırı sosyaldim ev nedir bilmezdim erkek nasil bende öyleydim yani kariyer pesindeydim 2 uni bitirdim  resmen eskinin cezasını çekiyor gibiyim.Simdi sürekli evdeyim gurbetteyim hiçbir gelirim yok ve artık cok bunaldım kızımla oyun oynamak istiyorum yapıyorum da ama eşimin desteği o ne kadar var desede yok bence örnekler vereyim  ilk evlendigimizde sağolsun beraber ehliyete gittik kazandık araba parasi biriktirdik araba kullanabiliyordum babam ogretmisti bana normalde ama şimdi kalkıp süreyim eşim aman bir yere çarparsin boşver sürme diye diye beni panik etti.Ondan sonra işten geliyor ya yemegi hazır gün boyu temizliği çamaşırı bulaşığı kızımla ilgilenmesi oluyorum resmen o eve gelince hepsini bekliyor haliyle kızım tek başına kalıyor telefona sarıyor ve eşim ilgilenmek istemiyor seviyor kızımi ama diyorum ki hayatım ben buraları toparlayayim biraz sen gelmisken kizimizla ilgilen sonra bende toparlarken kafami dinlerim diyorum yok oyun oynmayai bile bilmiyor çocukla kızımda bakıyor yapamayınca anne diyor yanıma geliyor.Askeri personel maaşini bilirsiniz az çok yatıyor mesela bana bir fatura ödediği dahi yok dkm dahi yok maaşı yatınca arabanın yağı patlamis arabanın bilmem neyi olmuş arabayla gezmedigimiz halde araba her ay tamirde ve benim kıyafet eksiğim var malzeme eksiğim var ver diyorum şunu bunu yaptırayım kalan paraya bakalım veririm diyor.Bende dün maaş yattı eksiklerim var almam lazim dedi alamadım değil sormadı bile alalım mı diye yeter dedim çocuğu al diğer ay kreşe ver arabada benim üstüme bugün gidip resmini cekicem satılığa koyucam bu tamiri taksiye verseydik 100 yer gezerdim dedim diğer ayda ise basliyorum artık ben yoruldum evde kendimi amele gibi hissediyorum ver çocuğu dedim çocuk daha cok küçük ezilir diyor bende evde eziliyorum o zaman bakici tut dedim şimdide kendisi bana tavırlı yetmiyor gibi 3 ayda bir ailesi bizde bide yarında onlar gelicek bı ameleligide orda yapicam evin herşeyini alıyor merhametli eşim beni sever dinler ama bana gelince bir kontör bile alinamiyorsa ve bu 4 senedirli boyleyse batsın onun sevgisi hayır calisamiyorumda çalışmak istiyorum işim var çok şükür ama elim kolum bağlı napicam bilmiyorum sinirden ağlıyorum artık.

5 Cevaplar

0 oy
(1,966 puan) tarafından
bence güzelinden işe başla. çocuk da 3 yaşına gelmiş kreşe gidebilir. ikinci çocuk olursa da maaşınla bakıcı tutarsın
(1,505 puan) tarafından
İkinci çocuğu gördüklerimden sonra hiç düşünmüyorum canım ise basliycam zaten böyle böyle nereye kadar yani bende insanim evdeyim diye herşey bitmiyor yani benimde ihtiyclarim var bak düsun bu ay 5 bin ondan önceki ay 20 bin ondan önceki ay 30 bin arabaya gidiyor
(1,966 puan) tarafından
arabaya da mecbursa harcanır ama dediğin gibbiyse sizinki farklı bi durum
-Reklam-
0 oy
(352 puan) tarafından
İzin günleri yok mu canım izin günlerinde birlikte gezin çocuğu al oyun oyna deme bilmiyorsa birlikte oynayin saklambaç falan sonra çocuğu alsın yatirsin o sirada dinlen çocuğu yatirdiktan sonra gelsin yanına bir kahve falan için ben çocuğum üç yaşındayken kuran kursuna göndermiştim hem ana okul gibi hem elifba öğreniyor arkadaşları oluyor kafami dinliyordum biraz o kurstayken
(1,505 puan) tarafından
Bende tam 3 yasina gelmesini bekliyorum.subyan okulu diyorsunuz bende ona yazdiricam ama kızım.cok konuşkan değil halada bez takıyor inan geriden geliyor cocuk bir yere gitse.belki açılır diyorum bende çalışsam eşimin eline bakmam en azından diyorum gerçekten psikolojim bozuldu
0 oy
(24,462 puan) tarafından
Haklısın neden senin ihtiyaçlarını sürekli erteliyor ve ehliyetin olmasına rağmen neden araba kullanmanı.engelliyor ki çok çok saçma 
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Kocayı bosa cocugu kreşe ver calış yapacagın tek sey bu nıye gelinsin diye üzerine çullanıyorlar? 
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla esin ona bağlı olmanı istiyor tipik kendini degistirmeyi istemeyen turk erkegi hep kadin degissin oldu hacim.!!

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 344 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Habibe1 (357 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 147 göst.
20 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Tly93 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 325 göst.

Kategoriler

1,477,030 soru

24,177,419 cevap