Tam yazlik hafif bi yemek oldu yanina da semiz otlu cevizli salata yaptim. Hmm misss :) deneyin derim
Çoğu kişi önyargili tadına ama karides çok harika ya. Benim çocuklarımda çok seviyorlar. Ellerine sağlık canım.
Evet aşko ya bizim deniz kültüründe hamsiden baska bi sey yok cunku 😅 halbuki ne lezzetler var
Nimete birsey demek yanlis olur belki Allah affetsin cok itici bir yemek bu 🤢
Ay oyle deme ya ben seviyom :)
Kurtçuk sandım 😬😬😃😃😃😃
Hehehhehe çimçim karides 😅😅😂😂
🤢🤢🤢🤢🤢 böceeeekkk
Posta "Yarına fikir olur" düşüncesiyle girmiştim 😂
Evet dogru valla karides bi deniz böceği 😅
karides şahane bir şey ya 😍 hele o karides güveç yok mu balıkçılardaki. efsoo
Ben Miss gibi sarmamı sarar yerim kızlar size afiyet olsun ❤️ 😅😅
film izlerken yemek yapma modu on😂 ben vesaret edemedim hic beceremem diye karidesi. disarida yerim genelde evde yapmaya cesaret edememdi
hic
Valla benm en sevdigim sey yemek yaparken dizi film izlemek 😅 evde de yap cok kolay pişiyo
Kardesin tadını bile bilmiyorum,nerde satılıyor deneyebiliriz aslında.
Her yerd bulursun aşko eminim seversin tadini bence kücük olsa bile etine dolgun oluyor boyle cignerken de okyanus esintisi tadı geliyor hoş bi aroması var
Deneyeceğim bakalım,evdekiler severse yemek tariflerime ekleyip yaparım ayda bir.
Tam tarif alabilir miyim:)
Aşko 3 diş sarimsagi irice doğra ve yaklasik 80-100gr teryaginda cevir sonra karidesleri at karidesleri sotele sonra kremayi dök ondan sonra istediğin baharati at ben toz biber karabiber tuz pul biber ve kekik attim en son chery domatesleri dogra ekle az daha pişir varsa elinde parmesan cok guzel oluyo yoksa kaşar bile olur rendele ar servis ederken uzerine ince maydonoz kiy bayila bayila yersiniz ❤️🩷
Neyse afiyet olsun canım 😄😄😄
Sevmedin sen sanki 😅
Kiz o kadar merak ediyorum ki tadını tarifini verde bende yapayım:D
Aşko 3 diş sarimsagi irice doğra ve yaklasik 80-100gr teryaginda cevir sonra karidesleri at karidesleri sotele sonra kremayi dök ondan sonra istediğin baharati at ben toz biber karabiber tuz pul biber ve kekik attim en son chery domatesleri dogra ekle az daha pişir varsa elinde parmesan cok guzel oluyo yoksa kaşar bile olur rendele ar servis ederken uzerine ince maydonoz kiy bayila bayila yersiniz ❤️🩷 Aşko tadi cok guzel hafif okyanus esintisi var ama balik gibi degil ve çiğnemesi keyifli
Valla tadını çok merak ediyordum ama cesaret edemedim yapmaya Bi türlü beğenmezsek diye ilk işim bunu denemek olacak :D ayy teşekkür ederim seninde ellerine sağlık:D
Saol bebeğim :))
Bende denemek istiyorum aslında hiç yemedim daha önce
Bence yersen seversin dene bi degisik guzel bi okyanus aromasi var
Hiç yemedim karides midem almaz kurtta benziyor
Yok kiz guzel balik seviyorsan yersin
Arkadaşım otelde yemiş ağzımın içi katı yağ dolmuş gibi oldu bidaha töbe ettim yemeğe demişti hep aklıma o geliyor 😵💫
Guzel yapamamislardir ya da karides bayattir ondan sevmemiştir ben cok severim tabi taze olcak
Sana afiyet olsun canım yanlış anlama ama bedava önüme koysalar yemem tabii herkesin damak tadı farklı
Aşko ben yapsam komşun olsan tadina baktırsam vallahi çok seversin:)
Olabilir komşu olsaydık kesin şu an kapındaydım 😊😊
Tadı neye benziyor ya bende hep alıp yapmak istedim de cesaret edemedim 😁
Aşko tadi cok aromatik okyanus tadi aliyosun bolca ve çiğnemesi keyifli
Deneyeceğim bir gün 😁😁 marketten mi aldın
Hamileyken hiç durmadan aşerdiğim yiyecek. Allahım çok severim. Afiyet olsun
Teşekkür ederim beybi
Elinize sağlık, salatalarda da çok güzel oluyor.
Evet her turlusu cok guzel
Kaju sandım yaa😅😅😅 denemek istiyorum cesaret edemiyorum ☺️ ellerine sağlık canım afiyet olsun
Dene seversin bence
İnşallah canım yanına birazda midye alrıım mis olur canım çekti valla hamileyken midye yemedim hiç yeni doğum yaptım şimdi canım çekti aklıma getirdin☺️
Hiç aşermedim ,Hatta olan iştahım da kaçtı 😂Ellerine sağlık Afiyetler olsun inşallah 🌼😁❣️
bunu bi de makarnayla buluştur bence 👌🏻
Kesinlikle evet oyle de harika olur
yaparsan çağır gelirim uça uça👌🏻😂
Karides sevmem ben ahtapot severim
Ama midyeye bayılırım her yerde yenmiyor
Bu arada midye haram diyecekler bana haram değil :))
Karides için zincir marketlerde özel karides sosu satiliyor genelde onla yapıyorlar
Parmesani karideste hiç kullanmadik
Geçen biri semizotlu salata yaptım yazmıştı ben hayatımda hiç semizotlu salata yemedim bitmediyse resmini atar mısın merak ettim
Atiyim aşko bak bol nar ekşili cok guzel oluyo
…………attim
Aaaa çok güzel gozukuyor gerçekten bir gün deneyecem
Cevizi ekmeğe sarip yesen de güzel yağlı ya lezzetli oluyor
Senin bugün menü şahane olmuş afiyet olmuştur insallah
Öyle vallahi teşekkür ederim beybi 😘❤️
1,490,136 soru
24,353,793 cevap
346,627 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın