Merhaba evimizi boyamayı düşünüyoruz silinebilen ve hangi marka iyisi olur fikirlerinize ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden ferah renkler boyandığı belli olsun
Fikri olan müsait olursa yazarsa teşekkür ederim
Ben yeni boyatiyorum. DYO nun sis beyazını tercih ettim. Bakalim nasil olacak. Yarın anahtar teslimi aliyoruz
Teşekkür ederim fikriniz için bu arada hayırlı olsun güle güle oturun
Teşekkür ederim❤️
Genelde fil disi tercih ediliyor.
Teşekkür ederim
Ben yıllardır kum beji kullaniyorum coooook severekk ve ferah oldugunuda söyler her gelen
Ben kendi evimi filli boya rüzgar gülü boyattım açık mavi tonlarında daha oturmaya başlamadım ama çok ferah iç açıcı bir renk görende beğendi
kum beji çok moda ve güzel. markayı hatırlamıyorum ama beliz benim duvarlar. grimsi mavii gibi
Kum bejine boyadım evin bütün havası değişti bundan sonra net favori rengim canım çok ferah bir renk
Teşekkür ederim canım
5 ay olacak damla sakızı rengine boyatık gayet güzel ve ferah duruyor temizliğide cok güzel oluyor marshall bu arada
Filli boya ile boyadim ben evimi ama benim her oda baska renk. Eger tek renk boyayacaksan bej tonlari veya gri bej tonlari ferah oluyor. Filli boyanin karteli genis.
Ben kırık beyaz tercih ettim. Düz beyazın bir ton koyusu . Ben seviyorum. Markayı unuttum ama
Filli boya bide mavi yada krem
Bişey değil
1,448,701 soru
23,794,854 cevap
317,055 kullanıcı