0 oy
80 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (40 puan) tarafından

3.5 yaşında oğlum var kpss ye hazırlanmak istiyorum. Ama eşim izin vermiyor onun annesi hep çalışmış diye zor olur çocuğa  bakan yok diyor. Bi çocuk daha düşünüyoruz. Çalışmakta istiyorum yaş 32 oldu. Ama çalışsam çocuğa bakan yok annem kayınvalidem burda ama bakmak istemediklerini belirttiler hasta falan olsa nasıl yaparım diyorum. Kafam çok çok karışık

3 Cevaplar

0 oy
(1,832 puan) tarafından

Kpssye calisabildigin kadar çalış. En azından çabala. Ha bir çocuk daha düşünüyorsan zor tabii. Bir çocuk daha dogurursan hayatın birkaç yıl daha geriler. Önceliğin ya planladigin çocuk ya da sınav olmali. 

(40 puan) tarafından

Sınava çalışayım diyorum. Annem bakarım diyordu. Yakında bize. Ama kalp hastası bazen sabah gidip akşam dönünce bile yoruldum  diyor . Demekki çocuk bakamam diyor

-Reklam-
0 oy
(9,081 puan) tarafından

kazanip calisacaksan anane babanne nasi bakmiyir ya. hani zorunlu degil ama sonucta insan kizi calissin ister benim annem yeterki sen calis der durudu hep. felsefe bolumu mezunuyum atanmam imkansiza yakin diye hic kpss topuna girip umit baglamadim bile .  ama kazanir atanirsan guzenilir bir bakici da bulabilirsin tanidik vs .  keske kazansan yani istegin ianncin varsa vocuk konusu anane babanne olmadan da halledilir . zaten buyumur anasinifi yasina gelmis. ikinciyi de bi tık ertelersin duzenini kurana kadar atanma sonrasi

(40 puan) tarafından

Zaten çocuk tedavi ile oluyor benim uzun sürüyor

0 oy
(4,772 puan) tarafından

1 odada çalış annende yanında çocuğa baksın molada da eşlik edersin hemde yemek hazırlarsın annende yorulmaz, yer içer derse dönersin,seninde dersin daha verimli olur, sanırım çoktan beri düşünüyosun ama zaman geçtikçe 2. Çocuk iş ev zor olacak sanki bence bi an önce rotani belirle ben 30 yaşındayım çocuğu kafam kaldırmıyo ikinciyide yaptım aradan çıkardım kafam rahat bi şekilde işe gidiyorum rotamı erkenden oluşturdum bence net kararını verip o yönde hareket et 

İlgili sorular

Kategoriler

1,468,076 soru

24,053,377 cevap

329,793 kullanıcı

...