Selamın aleyküm hanımlar. Lise mezunu ve 3 yıldır evliyim evlendiğinde eşim bir nevi engel oldu üniversite ya yazılmama. Çalışmamı istemezdi asla. Birlik oturuyorduk. Yaklaşık 5 aydır ayrıyız artık kendi birikimizi yapmaya çalışıyoruz. Eşim inşaatta çalışır amacı Allah'ın izniyle 2030a kadar evden para kazanacagi bir gelir kaynağı sağlamak yani bir iş olur ya da aslında bir kaç daire alıp kiraları ile geçinmek gibi fikiri var. Ama evin masrafı çocuğun ihtiyacı benim ihtiyacım derken derken maaşının yüzde 40 falan gidiyor bu isteği şeyin gerçekleşmesi uzuyor. Eşimde bende daha çok küçüğüz evlendiğimizde o 19 ben 17 yaşındaydık. O zamandan beri inşaatta yıprandı baya çok yoruldu. Beraber bir birik yapmak için benim çalışmamı istiyor. Ama sorun şu ben sadece lise mezunu olarak evden ne yapabilirim?
Bilgisayarım kulakligim var (köyde yaşıyorum)
Anketör oldum ama yok denecek kadar az ücret vardı ve 2 yaşında kızım teslim edeceğim kimse yoktu ayrıca birde sendrom zamanında olmadı. Başka iş ilanlarına başvurdum süreci bekliyorum yine deneyeceğim ama çok zor olacak.
Başka olarak kendime nasıl bir gelir sağlayabilirim?
Örgü olayları bana göre değil bir de kargo sıkıntım var yani çarşıya ayda bir falan çıkarım.