0 oy
153 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (788 puan) tarafından

Kızlar ben yeni bebek alışverişi yapıyorum siveno markayı tercih etmeyi düşünüyorum genel olarak sizce nasıl memnun kalır mıyım içeriği flan iyimidir sizce şampuan bebek yağı pişik kremi flan

5 Cevaplar

0 oy
(2,832 puan) tarafından

Bebek yağı önerilen birşey olmadığından kullanmiyorum. Şampuani güzel ama daha doğal olan incia vs gibi markalar var fiyatları yakın. Ben incia alıyorum. 

Güneş kremini kullanıyorum hiç memnun değilim kalıp gibi. Koruyuculuğu evet çok güzel, suya dayanıklı ama acayip dokusu kötü. Sudocream kıvamında. 

Kene ve sinek kovucusunu kullanıyorum harbiden uzak tutuyor o konuda. Kızımı hiç sinek vs isirmadi 

-Reklam-
0 oy
(4,073 puan) tarafından

Ben sivenonun rolon u kullandım ne zaman kullansam koltuk altıma bişeyler oluyor bitti kullanmıyorum geçti 

0 oy
(5,209 puan) tarafından

güneş kremini kullandım ben sadece. deterjanı vs iyiymiş. ama ben şampuan olarak incia kullanıyorum, yeni aldığım güneş kremi minoris. incia ın saç tarama spreyini falan da aldım. 

0 oy
(516 puan) tarafından

Şampuan kullandım konak oldu mustela kullanıyorum şimdi belki seninkinde olmaz 

0 oy
(1,618 puan) tarafından

Bende bu markayı araştırıyorum ama sadece deterjanların ay baktım temiz içerik bir çok anne önermiş inşaallah doğumdan sonra ilk önce bu markayı kullanmayı düşünüyorum bende ama şampuan vs kişisel ürünlerine hiç bakmadım henüz 

(788 puan) tarafından

İnciayida çok öneriyorlar aklınızda bulunsun 

(1,618 puan) tarafından

Evet yorumlarda gördüm özellikle onu araştırıcam

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 251 göst.
0 oy
3 cevap 516 göst.
26 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eslinmiraninannesi (752 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 359 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 98 göst.

Kategoriler

1,474,224 soru

24,136,232 cevap

334,308 kullanıcı

...