Bu aralar hep evdeyim sıkıldım hamileyim çıksam sıcak. Sizce gezmek mi güzel evde durmak mi
İkiside 😃gündüz sıcakta evde akşam serinliğinde dışarda
Böyle ikindi gibi çıkabilirsin aslında
Bilemem otobüsle zor
boya bitmeden çıkma 😂
O cumartesi dur
Bana gezmek her zaman eziyet gelmiştir. Başka cocuk yoksa yat yapabildiğin kadar önceden bana cok dediler de dinlemedim şimdi arıyorum o günleri 😁
Ya insan bunaliyor herkes tatilde
Evet canım illaki ama kendini de çok yorma varsa imkan tatil elbette güzel olur ama sıcakta cıkıp kendine de eziyet etme
Valla 32 hafta boyunca totişim yer görmemişti yani hep dışarıdaydım zaten çocuk doğunca gönlün istediği gibi hareket edemiyormuşsun 😂 halbuki ben oğlum doğunca da hep dışarıdaydım da olsun 😂
Ben hamileliğimin son aylarina kadar çalışıyordum aşırı yoğundum ev işi yemek de cabasıydi market Pazar alışverişini de ben yaptım hep .zamanı geriye alıp en başa dönmek istemezdim çünkü çocuğumu çok seviyorum hayırlısı böyleymiş ama olur da bir daha hamile kalırsam yiyip icip yatacam :))) Akşam serinde cik saat sekiz dokuz gibi herkes disarida
35 hafta yatak yüzü görmedim gündüz calis gece gez 😂 oturursan ödem olursun. Hareketsiz bir gebelik çok zor. Dinleneceksin, aynı zamanda da hareketsiz kalmayacaksın
Gez bacim dogurunca gezemiceksin 😂
1,486,315 soru
24,299,553 cevap
343,971 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın