+1 oy
164 göst.
önce Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından

image

kızlar bunu aldim sonra tam araştırınca pısman oldum iptal ettım hassas dıyenler parça temını zor dıyenler 4 çocukluyum bugün gelcek ama iade oluşturdum gerı vercem aklımda robot supurge var roborck fıyat 15_20 bın arası olacak sekılde sızce robot mu yoksa dyson cınetıc bıg ball mı

10 Cevaplar

0 oy
önce (2,306 puan) tarafından

Robot süpürge bence çok güzel bir olay ya Allah nasip ederse bende alacağım 

önce (56 puan) tarafından

İnşallah nasıp eder bende parayı altın yaoacaktım sonra aklıma geldı nıye altınu ne yapcm 4 çocuk 2 kedı bunu halkedıyorum gbı düşündüm:(

önce (2,306 puan) tarafından

Yani 6 çocuk 🥲😂 kesinlikle durumun varsa al 

-Reklam-
0 oy
önce (7,129 puan) tarafından

Roborox marka robot süpürge al keyfine bak derim

Alcam biiznillah

önce (7,129 puan) tarafından

Dreame marka yada roborox marka al ikiside süper başka markalara hiç bakma inan robot süpürge olan ev temiz kalıyor ev geç tozlanıyor

0 oy
önce (8,162 puan) tarafından

Normal süpürgen var mı?

4 çocukla robot süpürgeyle aşırı rahat edersin ama normal süpürgesizde olmaz. Haftada bir normal süpürgeyle süpürüyorum günlükte robot açıyorum hatta bazen günde 2 defa açıyorum

Temizlik dip köşeye normal süpürge de şart

Normal supurgem var bence robot alcam ıadem gerceklessın 4 çocuk ev mutfak döküntüler den bazen mahfoluyor  ayrıda ıkı kedi tamamdır

önce (8,162 puan) tarafından

O zaman robot şart. Alınca dünya varmış diyeceksin 😃

0 oy
önce (4,852 puan) tarafından

Normal supurgen varsa robot al ama yoksa normal süpürge al robot dip köşe için uygun değil bı kaç gün robot çalışsa haftada en azından 1 gün muhakkak senin supurmen gerekiyor 

Normal supurgem var ıyıde cekiyor bunu belkı İlhan'a gelırım günde ıkı üç kez yaparım dıye ama en ıyısı robot çünkü evım mahvoluyor çocuk ve kedilerle

0 oy
önce (4,874 puan) tarafından

Kesinlikle robot süpürge ...

0 oy
önce (4,045 puan) tarafından

Bende de bu model var. Ayrıca robot süpürgem de var. Eğer normal süpergeniz yoksa dysonı alın. Çok sağlam, kullanımı kolay ve aşırı sağlam. Fakat normal süpürgeniz varsa, robot alın. O da sizi bayağı rahatlatır. 

Supurge makınem var arcelık ıyı de cekıyor ama böyle koltuk halıdan tüy toz çok cekmıyor yoksa cekım gücü ıyı makınemın 4 küçük çocuk + 2 kedimiz var bakalım bende robot alcam ıadem gerçekleşsin

önce (4,045 puan) tarafından

Süpürge varsa, kesinlikle robot süpürge o zaman. Dysonun mini El süpürgeleri de var. Kanape, kedi tüyü için belki bakarsınız. 

0 oy
önce (722 puan) tarafından

Roborock Q7Max benim ve hayatım da kendime yaptığım en büyük iyilik diyebilirim. Bence 4 çocukla mükemmel olacak buradakilere yatıp kalkıp dua edeceksin 

önce (2,009 puan) tarafından

Acaba masalar sandalyeler perdeler cok sorun oluyor mu robot süpürge için yada yerde olan herhangi bir şey, herşeyi kaldırmak mı lazım 

önce (722 puan) tarafından

Şimdi şöyle düşün kuzum evleri süpürürken her yerden eşyaları topluyoruz zaten (yani ben öyle yapıyorum 😁) 

Masa sandalye falan zaten haritalandirma yaparken onların dibinden etrafından geçiyor , bana kalsa oraları bile çok temiz çekiyor . Perdelerim yere kadar uzanıyor benim hiç problem olmadı altına girmedi bu zamana kadar 

önce (2,009 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım inşallah bende almak istiyorum ❤️

0 oy
önce (4,458 puan) tarafından

Benim bir robot süpürgem var bir de dyson v15 var bebegim de var ikisi gayet yeterli geliyor. Evde baska supurge yoksa robot tek başına yetmez 

0 oy
önce (151 puan) tarafından

Bu süpürgeden  de kullanıyorum, robot süpürgem  de var. Ama robot dyson  süpürgenin  yerini Asla tutmaz. 5 yıl oldu alalı çok sağlam, asla hassas değil, çok hor kullandım  hatta bana mısın demedi. Sadece bir kez başlığı  bozuldu, yetkili servisi aradım hemen görüntülü bağlanıp  arızaya baktı, ertesi sabah yedek başlık kapımdaydı . Evlenen bütün arkadaşlarıma  bunu aldırdım, şimdiye kadar pişman olan duymadım. Robot süpürgenin  güzel tarafı koltuk altları yatak altı  her gün süpürüyor, toz tutmuyor. Kırıntı  falan dökülünce hemen açıyorum makine açmama gerek kalmıyor. 

Pekı aynı model miydi belkı senın kı üstüydü bu modeli çok gömmüşler ya yoksa hevesle almıştım ama normal süpürgelerine var 

önce (151 puan) tarafından

Aynı model, dediğim gibi ömürlük bir süpürge arıyorsan kesinlikle bu. Ablam bunun alt modelini 13 senedir kullanıyor, emiş gücü olsun, sağlamlığı olsun hala çok kaliteli.

0 oy
önce (2,004 puan) tarafından

Bende robot istiyrum dik var kabloluda ama onları alalaida cok olmadı yeni onlarda eşim kullanamazsn heryerde ouincak var diyr 3 çocuk olacak benimde erkek ucude hak etmiyormiyuz😂

Ediyoruz valla ya oyuncaklar toplanır ama inan süpürge her gün günde ıkı defa açmak üşeniyor benım ev bıraz gereksız buyukte valla üç çocuk ne demek biliyorum benmde 4 cock ıkı kediciğimiz var 😀

önce (2,004 puan) tarafından

Benimde büyük baştan sona süpürüp daha silmedim hamileyim bende istiyorum robot eşim kafami karıştırıyor iyi kötü supuruyosun ama sildrmiyo vocuklar 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,072 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde Minikii (999 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 234 göst.
5 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Birhilall (1,885 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 252 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,206 göst.
6 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde AcemiAnne05 (506 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,075 soru

24,192,639 cevap

336,997 kullanıcı

...