0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (6,902 puan) tarafından

Kızlar sozde bugun teslim edilcekti ama kargom Ankarada gozukuyor dünden beri bugun aradim talep olusturdular kargomu mu kaybettiler acaba kaybettilerse bu surecte ne yapabilirim sabah 5.20 de ankarada dünden beri ben denizlideyim bugun teslim edilcekti kargom 

4 Cevaplar

0 oy
(4,283 puan) tarafından

kaybolabilir. inceleme başlatırlar genelde 3 gün içinde dönüş sağlanır.

aldığın ürünün para iadesi yapılır. geçen trendyolda başıma geldi, aldığım 2 ürün kayıp, iade süreci başladı ve para hesabıma geri yattı. 

(6,902 puan) tarafından

Insallah bende sorun yasamam en sevmedigim isler bunlar 

-Reklam-
0 oy
(925 puan) tarafından

Bölge bölge değişiyor tabi de genelde sistemi çok geç güncelliyorlar. Bizimde mesela çoğu zaman şehir dışında görünen kargo erken teslim ediliyor yada teslimat günü bir/iki gün gecikiyor. Size teslim edildi mesajı gelmediği sürece endişelenmeyin. Her türlü iade hakkınız olur para hesabınıza yatar. Bi iki gün daha bekleyin. Bide tahmini teslimat tarihinde teslim edilmeyen kargolari siteden iptal edebiliyor olmanız lazım baktınız süreç uzuyor iptal eder hemen alırsınız ücreti 

(6,902 puan) tarafından

Isin komik tarafi kargoya verildi diye mesaj bile gelmedi bana siteden takip ediyorum 

0 oy
(181 puan) tarafından

Sanmam ben sürekli hepsi jet alışveriş yaparım sıkıntı olmaz gelir

(6,902 puan) tarafından

Bugun teslim tarihiydi canım daha bulundugum.sehire gelmemis ankaradan. Oraya dün sabah 5.20 de gelmis simdiye coktan gelmesi lazim bizim buraya teslimata cikarmasalar anlarimda sehire bile gelmemis

0 oy
(5,107 puan) tarafından

Bizimki de 3-4 gün hepsi jet teslimatta takılı kaldı. Gün içinde üstüste yazdım müşteri hizmetleri kısmından. Aynı gün nerdeyse akşam olacaktı dağıtıma çıktı:D

(6,902 puan) tarafından

Bakalim benim ki nasil olcak birde islerimi kargoya gore ayarlamistim yarin evdede olmicam oglumun oyun grubu var sonra kayinvalidemle bebek gormeye gidicem gece gelirim eve bugun gelseydi cok iyiydi benim icin yarin nasil yaparim bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
8 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde ecmelllverammmm (131 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 1,196 göst.
0 oy
3 cevap 101 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Minikkus0 (717 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 778 göst.
3 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu