0 oy
774 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben kayınvalide görümcemle oturuyorum. Yani bir iyiyiz bir kötü öyle yuvarlanıp gidiyoruz. Yani benim şöyle bir rahatsızlığım var evde 2 gündür para yok oluyor. Benim de değil dün görümcemin 100 tlsi yok kaybolmuş bu gün kayinvalidemin 50 tlsi hani bana birşey demiyorlar zaten öyle birşey deseler kıyameti koparırım. Ama illaki düşünüyordular bu paralar nereye gidiyor diye ve bende çok rahatsız oluyorum. Sizce ben almadım gibi birşey söylesem mi ? O zamanda niye üstüne alındın mi derler ?

13 Cevaplar

+1 oy
(12,762 puan) tarafından
Benimde aklıma şu gelir o zaman görümce kaynanain parasını aliyo kendi orta çıkmasın diye benim de kayboldu diyo olabilir 
tarafından
Ya onların paraları ortak yani senin param benim param olayı yok aralarında görümcemin parası olmasa annesinden alır annesinde olmasa görümcemden alır öyle yapılcak bir durumları yok yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öyle birşey hiç söyleme neden kendini aciklama gereği duyasinki hiç orali olma
tarafından
Ne diyorsun sen oha bakimlimi kesin süslü birseydir. Ama şey fakrettim senin eşin iyi biri sanırım yani seni koruyor seviyor öyle geliyor bana
(163,313 puan) tarafından
Cilt bakimina haftada gider tepeden tirnaga herseyi markadir esim ne anasina cekmis ne babasina o cok farkli bizim evde ekmek peynir yer oturur assagalama kucuk gorme ne bilmez ama o kadina hakkimi asla helal etmem kul hakki iftira atti resmen

Kiz dedem derdiki zenginin ekmegi kanli olur silipde yiyene aşk olsun derdi dogruymus valla pisligin teki ins korona olurda kurtulurum ben
tarafından
İyi bari sevdam eşin iyiya önemli olan o boşver gorumcen falan nasil
Esim haric hepsi analarina cekmisler
tarafından
Varya ne havalilardir onlar
0 oy
(1,909 puan) tarafından
çok dikkat et evden biri alıyordur heryeri iyice arayın hep beraber önce kendi odanı ara gizli gizli üstüne kalmasın 
tarafından
Canım evde 4 kişi yaşıyoruz eşim ben kayınvalidem görümcem iki gündür bu ikisinin parası kayboluyor insan çok rahatsız oluyor aradılar odalarını çantamdaydı sabah saydım dedi birde oturma odadan çantasını alıp ben kendi odasına koydum keşke hiç ellemeseydim
(1,909 puan) tarafından
sen yinede dikkat et canım üstüne kalmasın
tarafından
Vallah canım işte benim üstüme kalıyor ondan rahatsız oluyorum ikisi birbirinden şüphelenmezler eşimden yani oğullarından da aynı şekilde bi ortada ben kalıyorum
(1,909 puan) tarafından
kimse bişey demezse sesini çıkarma sen kendini bil yeter
tarafından
Yok canım ben sesimi çıkarmıyorum ama insan rahatsız oluyor yine de
0 oy
(1,135 puan) tarafından
Sakın ha sakın öyle bişey deme sana suçlama yaptıkları zaman konuşursun kıllanırlar şüphelenmiyorlarsa bile öyle dediğin için şüphe duyarlar boşver onlar dillendirdiği zaman diyeceğini dersin canım 
tarafından
Canım illaki ki diyordular aralarında biz almadık ee oğullarindan da beklemezler kim kalıyor bir ben çok rahatsız edici bir durum
0 oy
tarafından

Kız bnm ablam ilk evlendiğinde evdeki ütü kaybolmustu. Tektaş yüzüğü kayboldu. Oturdukları evin kapısı kapanır kendiliğinden kilitlenirdi :woot::woot::woot::woot:

tarafından
O evde başka sıkıntılar varmış canım :)
0 oy
tarafından
Ya günahlarını almayım canım büyük bı suclama olur bu ama hani insan onlarda sonuçta acaba senin tepkini falan mı merak ediyorlar ya da seni falan mı suçlayacaklar ondan olabilir mi
tarafından
Ya bende anlamadım iki gündür kayboluyor paraları yani aslında hiç paralarına sahip çıkamazlar hep görümcem para kaybeder kaynanam 1 ay önce kaybettim dediği parayı daha geçen gün odasında buldu ama böyle iki gün üst üste olunca insan rahatsız oluyor illaki diyordurlar bu paralar nereye gidiyor diye. Bende bu ara fazla alışveriş yaptım eşim harçlık verdi hamileyim sürekli kargo geldi demistirler alısveris de yapıyor falan
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Yani bu dikkat edilmesi gereken bi konu kimseyi vebal altinda birakmamak lazim kul hakkina girer Allah korusun 
tarafından
Ya canım çok rahatsız edici bir durum
(1,822 puan) tarafından
Tabikide rahatsiz olur insan ama sen kendinden eminsen sikinti yapma o parada kimse almadiysa bi yerden cikar illaki ve emin olmadan kimseyi suclamamak lazim bu kul hakkina girer iftiraya girer umarim gorumcen ve kaynanan kimseyi emin olmadan zan altinda birakmazlar
tarafından
Ya kuzum birşey demiyorlar bana ama illaki aralarında konuşuyorlardır bu paralar iki gündür nereye gidiyo kendilerinden şüphelenmezler ee eşim yani oğullarından da birtek ben kalıyorum ortada
(1,822 puan) tarafından
Allah goruyo bosver takilma
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Meşhur eski hikaye evdeki paraları gelib mi alıyor:) bitmedi gitti şu algı. Sen dr ortaya para bırak ve takip et madem ne diyim 
tarafından
Ya vallah çok rahatsız edici bir durum birde iki gündür üst üste kayboldu illaki aralarında konuşuyordularlar görümcemle dün senin bu gün benim nereye gidiyor bu paralar diye ee eşimden yani oğullarindan da şüphelenmezler direk benim üstüme kalıyor
(4,034 puan) tarafından
Sen tedbirini al çok da sıkıntı yapma kendine. Fesatlık yapacak olan yapar vicdanlı olan da böyle bişeye bulaşmaz. Senlik bi durum yok
tarafından
Yok bunlar benden şüpheleniyorlar hareketlerinden seziyorum ama eşimden korkudan söyleyamiyorlar biliyorlar eşimde bende çok kötü yaparız onları
(4,034 puan) tarafından
İnşallah eşinin aklına giremezler sen böyle dua et. Bırak akşama kadar şüphelensinler
tarafından
Yok eşim konusunda sıkıntı olmaz eşim benim her zaman arkamda ama insan rahatsız oluyor sonuçta aynı evde kalıyoruz
0 oy
tarafından

Kuzum hic oralikli  olma  birsey deme yani.

Laf ortanındır illa Alanındır. 

tarafından
Vallah canım Ay Allah kuru iftiradan korusun çok hassas bir konu deseki sen aldın tamam ne kaynana dinlerim ne görümcem çok kötü bir durum hayır 1 ay öncede 100 lirasinı kaybetti kaynanam daha geçen gün buldu paralarina sahip çıkamıyorlar insan böyle rahatsız oluyor
tarafından
Uzak dur sen kuzum
0 oy
Evde coluk cocuk yoksa bi yere koyup unutmus olabilirler
tarafından
Ya canım sabah çantama koydum dedi sonra az öncede görümceme eşime sordu siz mi aldınız diye onlar yok dedi birde çanta oturma odasindaydı ben aldım kendi odasına koydum bana birşey demedi ama illaki görümcemle ikisi diyodur dün senin bu gün benim bu paralar nereye gidiyor diye
Rabbim iftiradan korusun seni
tarafından
Amin canım amin
0 oy
(7,132 puan) tarafından
Bence aciklama geregi duyma canim 

Benimde kaynanam bi defa maasini cekti geldi neyse saydik falan sonra icerden 50 lira getirip yere koydu aha buda buraya dusmus dedi amac denemekti
tarafından
Ya bir insan gelinine neden yapar ki bunu saçmalığa bak yok bunlar benden şüpheleniyorlar hareketlerinden seziyorum ama öyle birşey söylese eşim de bende onları çok fena yaparız diye birşey söyleyemiyorlar
0 oy
tarafından
Senin üstüne iftira atmaya çalışıyor olmasin bunlar benim ilk aklıma o geldi valla
tarafından
Ya canım bunlar sürekli paralarını kaybediyorlar kaynanam 1 ay önce kaybettiği parayı daha geçen gün odasını temizlerken buldu. Senin dediğin gibi mi bilmiyorum ama sonuçta benden şüpheleniyorlar hareketlerinden seziyorum ama eşimden ve benden korkudan dile getiremiyorlar bunu
tarafından
Değişik ne diyim
0 oy
tarafından

Hayır sakın bişi deme , bu sefer diyecekler sen niye durduk yere savunmaya geçtin ...

Gerekirse bir süre oraya gitme , ...

tarafından
Beraber yaşıyoruz canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 102 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,880 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 1,183 göst.
0 oy
3 cevap 101 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Minikkus0 (717 puan) tarafından soruldu