Uzun zamandir burayı kullanmiyorum.
Yardiminiza ihtiyacim var.
Tam 3 yaş 3 aylik oglum var. Tek cocuk baska cocuk olmicak benden kaynakli bi durum malesef.
Yari zamanli calisan bi anneyim.
Şu zamana kadar neden tuvalet eğitimi denemedin derseniz bi kac kere girişimim oldu fakat oglumun hazir olmadığı apaçık belliydi. Vazgeçtim.
Özellikle de söylüyorum egitimci olmama ragmen bebek konusunda asiri tecrubesizim eşimde öyle.
Kisaca oglumdan bahsediyim.
Zeki bi çocuk konusmayi cok erken söktü dil becerisi inanılmaz gelismis olmasına rağmen asla çiş ve kaka soylemez.
Bezinden asla rahatsiz olmuyor hatta kaka yaptiginda bile rahatsiz olmuyor ben degistirmesem oyle kalir.
Lazimlik klozet aparati alıştırma kilodu baxer tüm envanterler hazir.
Hicbirini istemiyor ve sürekli korkuyorum diyor aslında korkmuyor.
Hep pozitif ve oyun odakli yaklaşiyorum kizmak bagirmak asla yok.
Dunden beri bez kullanmiyorum.
3 kez altina işedi 1 kez altina kaka yapti.
Ben simdiden cikmaza girdim aglicam yani çünkü öğrenmek istemiyor.
Ben ona tuvalet egitimden bahsetmeye basladigimda bilerek konuyu değiştirip dinlemiyor mesela hemen hadi resim yapalim anne diyo ben israr edince de agliyor.
Eşimin psikolojisi bu aralar bozuk 6-7 gün önce yakın arkadaşı trafik kazasinda öldü. Bu da onu cok etkiledi haliyle. Bu tuvalet egitimiyle filan hic ilgilenmiyor ve karismiyo.
Bende ondan yardım isteyemiyorum zaten o benden daha tecrübesiz.
Her neyse durum bu bana bi akil verin ne yapicam???
Daha ikinci günden yiprandim cidden aglicam. Bi an once bezi birakmaliyiz cunku eylulde okula baslamasi gerek iyi bi egitim almali ama bezi birakmazsa okula gidemez.
Napicam? :(