0 oy
259 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (9,080 puan) tarafından

kizlar kayseriye gidecegiz esimin memleketi. orda halada az kalmak icin ben sevmiyorum rahat edemiyorum bi gun kapadokyada otelde kalip o civari geziyoruz. doger gunde adanaya gtmek istiyorum bu sene . 3 saat kadarmis . boyle gezilecek daha digrusu kebap mebap gömülecek yeri neresi adadanin. kayseriden gececeiz ya en kisa mesafesi olarak 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Şirdan  da ye kız 😂

(9,080 puan) tarafından

inu yiyemem yaa sanki bilmiom bi cilginlik eder denerimde 😂son planda

-Reklam-
0 oy
(441 puan) tarafından

Canım en iyi kebap kaburgaci Yaşar usta da yardım bol kepçe de yersin gezilecek yeri çok varda köprüsü küp şelalesi Menderes var aklıma geldikçe yazarım 

(9,080 puan) tarafından

tmm cnim sagolasin bakim bu dediklerine

0 oy
(412 puan) tarafından

Köşe başı kebapçı bacım😄😄 hepsi de iyidir kebabın memleketi Adana zaten😄❤️ 

(9,080 puan) tarafından
+1

iste gelmisken hapur hupur gömeyim nevar ne yoksa 😂😂

(412 puan) tarafından

Afiyet bal olsun göm tabi😄 Yukarıda okudum şırdan çok severmişsin özellikle ye,🤪😄

(9,080 puan) tarafından
+1

puhahaha 😂😂

0 oy
(5,333 puan) tarafından

aklından zorun yoksa bu mevsimde adanaya gelme 😂😂

ciğerci edip ustayı tavsiye ederim. büyüksaatin orda. meşhur ciğerci Mehmetşn karşısı 😂😂

(9,080 puan) tarafından

ciger yiyemem inu sevmem . kucukken babannem bitin sakatat yedirmis artik igreniyorum o tarz seylerden:) agustos sonu gidecez

(9,080 puan) tarafından

ya amacim kayseride bi gece eksik kalmak. esimin halasinda kaliyoruz vok kotu ve rahatsiz evi esimde bisey diyemio. biton ev var kadin birakmio bizi illa hurda kalin diye. 3 gece orda iki gece kapadokyada otelde bi gece de esimin yegeninde kaliyoruz. biton bos ev var. anahtarla gidip giricemiz hala birakmio kendi capinda guya iyilik yapio bize . rahat olmamizi engellio haberi yok.  onu. yuzunden esimde baska yerde kalalim diyopde kirmak istemio halasini.  gezmeye gdicez deyip otelde kaliyoruz .  bi gece kapadokyad abi gece de yakinda baska ilde . sivas maras nigde adana var en yakin civar il. bari adanaya gidek kebap yiyek dedim😂😂😂

(5,333 puan) tarafından

yok kız kebap da var orda 😂

en cafcaflı zamanları 😂

adana merkezde aman aman bir şey yok. 

mendereste gök kenarında bici bici yersin, büyük saat, kuru köprü oraları gezersin

doğayla iç içe olalım dersen varda köprüsü, Karaisalı vs

yol daha da uzamaz derseniz karataş veya yumurtalık yapılabilir. buralarda 1-2 gece öldürürsünüz. deniz sonuçta 

kebap olarak da kebapçı edip usta

kaburgacı yaşar, 

eski stadın orda Tahsin usta

kling usta 

Erciyes kebap

azıcık lüks takılalım derseniz yeni moda makarnalı kebap😂 oda dede veya asya kebap

ha bi de cihangir var, değişik bir tip o da 😂😂

tabi kazımda muzlu süt olmazsa olmaz 

bu kadar

(9,080 puan) tarafından

ay supersin cik sagil. iste asil amacim kayseride bi gece eksik kalmak esimin halasi sagolsun birakmio ki rahat edelim. esimde halasini kirmamk icin uc gun orda kalioz bi gece yegende kalioz iki gece de gezmeye gdiyoruz deyip otelde kaliyoruz . hala ölmedikce rahat yok bize mecbur otellerde devam edecez hala ölene kadar. hala ölunce zaten bitin kalacak ev var kapisini acip girecegimiz . cumhurbaskani gibi her boka karisio hala birakmio bizi ki rahat edelim illa kenfdi kohne evinde rahatsizca yatirirttiro bizi zorla

(5,333 puan) tarafından

böyle emrivaki şeylerden hiç hoşlanmam bende ya😂 kapadokya okur güzel, denize gidin. buranın sahilleri öyle çok matah değil özellikle halk plajları sıkıntı ama özel yerler iyi oluyor. mesela yumurtalıkta ayas marin otel var. kendine ait plajı var, 5 yıldızlı bir otel falan değil tabi ama senin işini görür 😂

(9,080 puan) tarafından

aynen benim pansiyon bile isimi gorur temiz olduktan sonra. 

(9,080 puan) tarafından

hala saglam olsa gam yemeyecegim z kendisi koltuk degnekleriyle tin tin tin yasli. senin ne isin var coluklu cocuklu yatili misafirle . tuvaletine bile zor gdio . derdin ne salmnizi de bizde rahat edelim

(5,333 puan) tarafından

o zamna kaçmak en iyisi😂 karataşta bir yerde kalmadım hiç ondan orayı çok bilmem. günübirlik gidip geldik biz. yumurtalık eskiden çok güzeldi. suriyelilerden önce şimdi pek hoşlanmıyorum ama dediğim gibi kendi plajı olan yere giderseniz rabat edersniz.

karataşta da özel plajlar var ve uygun oluyor. 

0 oy
tarafından

9 oluk var Adana'da şelalelerin aktığı daglarin arasında gidersen muhakkak git çok güzel pişman olmazsın .başkada bilmem

(5,333 puan) tarafından

kız oranın yolu berbat. belki kayseri tarafından iyidir ama adanadan gidiş yolu çok kötü 

tarafından

Valla biz 7 yıl olmuştur gitti çok güzeldi görumcemin kocası götürdü insan aşık oluyo çok beğendik biz herşey şelale valla yolda düzgündü

tarafından

Görümcem yuregirde şuan sen nerdesin 

(5,333 puan) tarafından

ben Çukurovadayım. kaynanamlar Yüreğirde karataş yolu üzerinde evleri

tarafından

TOKİ'nin orda bizimkiler 

0 oy
(4,272 puan) tarafından

Çukurovada keyfi Asya var gurme bir arkadaşım tavsiye etmişti biraz pahalı evet ama bence lezzet konusunda efsane bir yer sadece mezeler bile yediğim en iyi mezelerdi ilk makarna ikram ediyorlar bir iki catal sakin reddetme eğer gidersen makarnası bile efso

0 oy
(1,125 puan) tarafından

Bayağı da sıcak Adana bu zamanda Ama şunu tavsiye edeyim ben de geçen Kasım ayında gittim Beyza restaurant var temiz güvenilir tamamen Çok şık bir restorantı bir arkadaşım götürmüştü Yani ben de çok bilmiyorum ama sahibi İslamiyet'e önem veriyor Yani demek istediğim kullandığı et güvenilir çünkü son zamanlarda haberlerde duyuyoruz genelde at eti Eşek eti maalesef Adana'da daha çok o yüzden Beyza'yı tavsiye ediyorum sana bol bol güzel güzel gezmeler güzel vakit geçirirsin İnşallah darısı da bana olur☺

(9,080 puan) tarafından

sagolasin canim insallh darisi basina olur :)

0 oy
(5,140 puan) tarafından

Adana'da sıcaktan bişey yenilebiliyormu kız😵‍💫

Biz Ağustos ayında gittik eriyip yok olmaktan korkttuk.😵 Bide gittiğimiz yer mangal yapmış onuda yiyemedik 

Hepimiziie sıcak geçti üsküfra eden edene hemen çıktık yola

(9,080 puan) tarafından

ciddenmi? agustos sonu gidecez de . aslinda kayseriye yakin olarak sivas maras adana nigde civar iller. bunlara gidene kadar adanaya gideyim diye dusundum. kayseri esimin mmleketiz esimin halasinda kaliyiruz . bizi birakmio baska yerde rahatca kalalim . illa kendi evinde yatirririyor. kendide yasli koltuk degnekleriyle tuvaletine bile zor gdiyor. 3 gece onda kalioz bi gece kapadokyada otelde bi gece esimin yegeninde . yegene ve kapadokya oteline gece sene izin verdi sagilsun kutfettide . yoksa 7 gun onda kalioduk. neyse bu sene bi gun yegen iki gun otel yapalim halada bi gece eksik yatalim istiyorum o yuzden biyere gtme amacim var halanin evinden uzak olsunda erimeye razimi geleyim acep.

her boka karisi kendin yurumeye mecalin yok neyine lazim senin yatili misafir. birakta geldigimizden gezdigimizden bise anlayalim ne dus alabilioz onun evinde ne tuvalet.  abik subuk rahatsiz sekilde mecbur birakio bizi eziyet dolu bir hafta geciriyorduk gecen sene iki gun eksik kaldik bi sene bi gun daha otele gdelim 3 gun eksik kalalim orda istiyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 96 göst.
0 oy
1 cevap 103 göst.
7 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 311 göst.
31 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 160 göst.
27 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,706 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,824 soru

24,145,239 cevap

334,640 kullanıcı

...