ciddenmi? agustos sonu gidecez de . aslinda kayseriye yakin olarak sivas maras adana nigde civar iller. bunlara gidene kadar adanaya gideyim diye dusundum. kayseri esimin mmleketiz esimin halasinda kaliyiruz . bizi birakmio baska yerde rahatca kalalim . illa kendi evinde yatirririyor. kendide yasli koltuk degnekleriyle tuvaletine bile zor gdiyor. 3 gece onda kalioz bi gece kapadokyada otelde bi gece esimin yegeninde . yegene ve kapadokya oteline gece sene izin verdi sagilsun kutfettide . yoksa 7 gun onda kalioduk. neyse bu sene bi gun yegen iki gun otel yapalim halada bi gece eksik yatalim istiyorum o yuzden biyere gtme amacim var halanin evinden uzak olsunda erimeye razimi geleyim acep.
her boka karisi kendin yurumeye mecalin yok neyine lazim senin yatili misafir. birakta geldigimizden gezdigimizden bise anlayalim ne dus alabilioz onun evinde ne tuvalet. abik subuk rahatsiz sekilde mecbur birakio bizi eziyet dolu bir hafta geciriyorduk gecen sene iki gun eksik kaldik bi sene bi gun daha otele gdelim 3 gun eksik kalalim orda istiyorum