bezi cikaracaksin cis geldimi soyle diyeceksin ilk bir iki gun surekli sor cis varmi cis varmi kaka varmi diye. yarim satte bir oturt bes dk orda kalin otursun yapmassa kaldirirsin . iki uc gun illaki altina edecek 4. gun cisi gelince soylemeye baslar . cisim geldi deyince goturup oturtacaksin. sor ara ara ama cocuk zaten gelince soyleyecek. o yuzDen surekli gidip oturtmaya gerek kalmick.
bence hic laİmlik kullanma klozet aparatina oturt. bas sifinu temizlensin tuvalet. lazimligi yika cisi dok kakayi yika et cok gereksiz bence lazimlik. gece gunduz hic bez baglamicaksin bez bitti diceksin
kizim oturmktan sikilinca ilk gunler cis şiirr diye ses yapck dur dinleyelim derdim kaka cups yapsin falan diye oyalardim. oglumda da klozete yapinca görusuruz cis bay bay kaka yapip vedalasiyor sifonu cekerken😂 bugun 20. gün oglumda. cok sukur 3. gunde çözdu sistemi. hatta suan bana soylemeden gdip oturuyor taburesiyle klozete. banyodan ses gelince farkediyorum tuvalete oturmus. yada bazen oturup cisini yapip direk cekio camasirini el yikarken goruyorum. oglun bitince cagir silelim yikayalim pipisi popisi diyorum.