0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (853 puan) tarafından

3 yasini gecti konusmuyor diye  alistrmadm cesaret edemedm ama tuvalate grince basliyor aglamaya  napicam blmiyorum

4 Cevaplar

0 oy
(1,108 puan) tarafından

Kızımda synı bekliyim bilen çıksın lütfen... 

(9,079 puan) tarafından

bende 19 gun once basladim tuvalet egitimine . tam 3 yas haziran dogumlu. klozete aparatla otuturuyodum olmuyo ollmuyi. tuvalete hic yapmadi iki gun gull altina yapti. bir damla bile tuvalete yapmadi. 3. gun aksama digru annemlere gttik aparati unuttum goturmeyi. klozete oturdu kollariyla kenardan destek alip irda cis yaodi kakada yapti. megerae aparati istemiyormus derdi bizim gibi direk klozete oturmakmis.  3. gun bu sistemi tesadufen cozduk. cocugun ne istedigini cozemeseydik 4. gun sabah bez takacakdim pes edecekdim. konusuyor benimki normal akici sekilde ama knusmakla alakasi yok cocuk bisekilde belli eder cisini kakasini. onemli olan covugun ne istedigini çôzmek ozaman vocuk rahat birakio kendini

(853 puan) tarafından

Bnmkide aparata otrmadi ama yapmiyor butun  gun 1 kere cis yapti oda altina  bnmki martta girdi 3 yasina

-Reklam-
0 oy
(8,280 puan) tarafından

Kızım 10 günde öğrendi. Şuan oğlumu eğitmeye çalışıyorum ikinci günümüz henüz tuvalete yapamadık biz de ama alaturka tuvaletiniz varsa orada suyu açın oynasın hoşuna gider yapar.Kızım öyle yapmıştı. 

(853 puan) tarafından

Bizimkide alaturca  ama agliyor nedensiz

(8,280 puan) tarafından

Korkuyordur canım benim ikisi de var suyu açıp oynadığı için alaturkayı istiyor ve orada yaptı şükür darısı size inşallah. 

(114 puan) tarafından

Benim oglumda 3 bucuk yasnda ögreneli 6 ay oldu ama gece bagliyorum cunku yapiyor nasl biraktiricam bilmiyorum

(8,280 puan) tarafından

Bağlama üstü ıslak olunca rahatsız olur söyler. Bi de yatmadan iki saat önce sıvıyı kes.

0 oy
(4,017 puan) tarafından

21 haziranda 3 yaşında oldu kızım. Biz 23 mayısta başladık . İlk 3 gün ne lazımlığa ne de klozete oturmadı aparat almıştım ben de. Kokrtu ağladı. Neler denedim ne oyunlar. İlk 3 gün hep altına işedi. Pes etmedim. Sonraki 3 günde lazımlığa oturdu ama üzerinde sadece oyun oynadık. Gene altına yaptı. O 3 günden sonra günde bir defa, diğer gün 2 defa derken lazımlığa çişini yapmaya başladı . Tam 3 hafta kakasını altına yaptı gene Pes etmedim. 3 haftanın sonunda hem çişini hem kakasını söyleyip lazımlığa yaptı. 1 hafta çok güzeldi. Tam 1 ay olmuştu ki bezi bırakalı tekrar başa sardık gibi bir gerileme oldu . Çişini tutmaya yaparken ağlamaya geldiğinde yapmamak için diretmeye başladı. Şükür o dönemde geçti . Şimdi çişi de kakası da gelir gelmez hemen söylüyor ve lazımlığına yapıyor. Çok zor bir süreçmiş omu anladım. Benim zorluk çekmediğim tek nokta gece hiç altına yapmıyor kızım bezi çıkardığımdan beri . O kunu da çok rahatız. Benim kızım normal bizim gibi konuşuyor bu arada .

0 oy
(138 puan) tarafından

25 aylık bir haftadır başladık ilk 2 gün yapmadı iki tuvalette var gittim lazımlık aldım onda da istemedi ama oyun yaparak anlatarak onun tuvaleti olduğunu anlata anlata yapmaya başladı arada kaçırmalar oluyor ama şuan iyi gidiyoruz gibi bakalım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 114 göst.
0 oy
9 cevap 153 göst.
+1 oy
1 cevap 61 göst.
+4 oy
14 cevap 402 göst.
12 Mart 2025 Diğer kategorisinde I am a mother (337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,890 soru