Caysiz da gitmiyor meret 🤣🤣🤣🤣 hadin kızlar kopun gelin kutu yapalim yapay zekanın başlığına gel
Ohhh ohh kolay gelsinnn. Biz hala yatıyoruz
o
Sağol canm benim benim ki 6 dan beri ayakta gözleri bayılıyor yavaş yavas
6miii aboooo
Ne dicem.ne kadara yapıyorsun kutuyu
Birde koltukların pembemiii annemelrin koltuklarından küçüklüğümu hatirlatti:)
3 lira canım tanesi kapağı falan yok tek kutu ver canm gelinlik koltuklarim 25 yıllık kendileri çökme bile yok🤣🤣🤣🤣
1 tanesini kaç dakikada yapiyon veya günde kaç tane yapıyorsun
Bizim koltukta mübarek öyle saglamdiki gelin gelince oda açmak için çıkardılar mecbur
Orta tarafında aynı bir şalı vardı
Bir tanesi bir dakika sürmüyor canım 45 saniye falan hiç kalkmadan yapsam sabah 8 akşam bes diyelim 2000 atarım da ben çok üstüne düşmüyorum
Nasilll yan günde 6bin lira mi yapiyon 🤭aboooo masallah bereketli olsun inşallah
Aynn canm elhamdülillah
Kızımın eğitim masrafı bende kalan herşey eşimde şimdi özel kuran kursuna yazdırdım aylık 5 bine 3 bin de servisi var ben severek ve isteyerek yapıyorum yaa böyle isleri
Bende olta yapıyorum ama senin işin yanında benimki çerez sjsj
Ohh ne guzell sen yaparsinnn :)) çalışkan hatunsun
Benim aracı yok canım direkt bana geldiği için bukadar kalıyor yoksa bande kazanamam esimgilin şirketin işi eşim direkt getiriyor
Kolay gelsinnnnn
Teşekkürler canım benim
Kolay gelsin yeni uyandım bacıko kahve yapıcam ben
Ohoo kahve faslını geceli çok oldu benim🤣🤣 afiyet olsun canim benim
Çok uyuyorum bugünlerde ay mal gbi oluyorum 😂😂😂
Bende böyle kendiligimden olduğum yerde uyumak istiyorum yaaaa hiç tatmadım öyle bir zevk
Ben yapsaydim bunları, çikolata yiyesim gelirdi kesin 😃😃😃
Kolay gelsin size .
Ahahaha iş bitince firma yolluyor cikiletta
Kolay gelsin kolay mı yapması acaba 🤭
Ooo maşallah valla güzel iş bende dikiş yapmak istiyorum evde bulabilirsem inşallah 🤣
Dikiş makinası da aldim yeni ona da el atacm da kışın artık kursa gitmeyi düşünüyorum
Ben kursa gitmeden öğrendim kocam hoca 🤭
Ayyy yok ben kocamdan öğrenmem çok titiz deli eder beni
Yok başta dedim bana güzel güzel anlat yoksa hiç yapamam o yüzden güzel güzel anlattı ögrendim benim ki tekstilci abla mecbur öğrendim 🤗
Bayılırım böyle el becerisi şeyleri yapmaya elimde hizlidi😊r
Ahaha eleman lazım dermişim eşim ogretti bana da boynuz kulağı solladı diyor bana
Öğretmeye gerek yok bana bir kere göreyim yeter sıra sıra dizerim 😆 parada almam yardim ederim
Ramazanda yaptım bir ayda 27 bin lira aldım oda günlük 4 5 saat çalışmayla
Valla süpermiş tebrik ediyorum sizi ..
Evdede iş imkanı olunca çalışmak çok iyi hemde öyle pis iş değil evin çok batmaz
Esimgilin işi zaten kimseyle muhatap olmuyorum da eşim getirip görüyor yok hiç pisliği yok olsa zaten yapamam
Bunlar ne oluyor kuzum
Cikiletta kutusu canim
1,471,636 soru
24,101,281 cevap
332,425 kullanıcı